Poradna duly
Jana Čurdová
jelena …já to mám taky v plánu…měla jsem v sekáču vyhlídnutou takovou halenku …tuniku…nosej to i normálka..ale je pod prsama rozšířená, původně těhutenská…tak si jí teď koupím…tu unosím i potom…sice stojí 300,– na to že je sekáčová ![]()
jelena…tak už jsi něco k jídlu ulovila, nebo jsi šla za potravou ???
NITA - sem chvili pracovala, uf ![]()
Hlada mám furt, sem si vyhlidla sekáč, pojedu ted kolem tak tam skáknu.
A kde na Vysocine jsi?´To je hezký, já MILUJU vysočinu! Furt bysem tam chcela chaloupku… někde u Ždáru, at je to blízko do Brna…
Ahojda…
Tak jsem vcera prolezla celou skříní, protože jsem měla jít do té práce…a nenašla jsem nic co bych si mohla obléct. Zapla jsem jen jedny džíny a aasi 5tery kalhoty jsem vyradila. A to v praci nechci , aby neco poznali. Ach jo.
Dnes jsem si koupila v sekaci hnedy manzestraky, ktery mi myslim vydrzej tak alespon mesic-dva. Ikdyz, jestli mi bricho poroste takovým tempem , tak mi budou malý za 14dní ![]()
tak zatím papa
Koukám, že Jelena zase zlobila: Jeleno, dostaneš na prdel
http://www.gify.nou.cz/…ory/z102.gif
Ahojky Nito - mě je tak strašná zima, leju do sebe horkej čaj a stejně. Včera večer jsem měla až do půlnoci zimnici, už se mi to teď párkrát stalo. Myslíš, že to může být hormonama? Co tam to mimi vyvádí?
Já tady mám 23°C, to nemůžu topit, to bych uvařila vlastní dceru, ona je Teri hodně záhřevná, chodí tu v tričku a je úplně horká. Dneska jsem samy doma, tak budem spát spolu a já se přitulím, je jako kamínka ![]()