Poradna duly
Jana Čurdová
Kačíku - pravý vnoučata jen od dcery????????
To si ta můra dělá prd.., ne?
nechci sejčkovat ale aby se jich vůbec dočkala baba jedna......
ale vy si to užíváte i bez ní ne? ![]()
DAJÁNA - a počkej jeste az ta vrchni sestra voddelá tou pinzetou tu vložku z tvý pipky a udelá zdesený výraz a votočí se na vostatní a rekne „Fůj, pojdte se na to podivat, to ste jeste nevideli…“ a vsici se prihrnou a udelaj vobličeje jako ze chcou zvracet a fůůůůůůůj…
JEŽKOTÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ, uz vim vo cem se mi v pristim trimestru bude zdát
Vo ušklibající se sestre s pinzetou
![]()
já su pitomá, se vomlouvám, mám desnou predstavivost a moc koukám na televizi, ehm… ![]()
jelena neboj…to zvládneš…ono se o tom nemá moc dopředu přemýšlet…pak ti to tam ani nepříjde…klistýr byl taky docela snesitelnej …
![]()
jeleno, ty máš fakt šílenou představivost, přiznám se, že jsem teď kvůli Tobě odložila nakousnutý koláček ![]()
vy tu máte ale veselo
jeleno,bolí,ale už je to lepší, nejhorší to bylo první tři dny po porodu,to jsem nevěděla ani jak se zvednout z postele. Ted to ještě cítím,ale můžu si sednout sice pomalu,ale můžu.
Dajanko,to víš že si to užíváme, manža je se mnou doma,tak je to zatím pohodička, no nedovedu si představit až tu budu sama
jenom po koju krkání
ježiši
Kaci…na tchyňu se vyprdni…je to baba…ale třeba je fakt taková kvůli dceři. Měla by si to uvědomit a chovat se normálně…Akorát ti tím ubližuje…A co ta dcera? Nebyla se na dvojčátka podívat???
kačí super že má manža takovou možnost
jééé tak to se krásně sžijete jako rodinka
to je nádhera faakt, mám slzičky na krajíčku a ani jelena a její fantas mi to nedokážou „zkazit“
hehe..já ti dám sestřičku s pinzetou
kuš!!! ![]()
no a kačíku, mělas nějakou poporodní depresi nebo pak doma, že to nezvládneš???
nebo jsi to statečně snášela jako úděl?
teda fakt jsi šikulka.....pááni
nemám slov ![]()
Jelena nemusíš oni ti jí tam vyholej ![]()
Mě jií vyholili jen dole a pak když to nešlo k porodu, tak mě jí kvůli cisaři vyholili ještě nahoře
![]()
Holky, Terezka mi tady teď skanduje: „Já chci dva kluky“
Mě asi omejou ![]()