Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1858
28.8.06 13:37

Kačíku - pravý vnoučata jen od dcery???????? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: To si ta můra dělá prd.., ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
28.8.06 13:38

nechci sejčkovat ale aby se jich vůbec dočkala baba jedna......

ale vy si to užíváte i bez ní ne? ;-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
28.8.06 13:39

DAJÁNA - a počkej jeste az ta vrchni sestra voddelá tou pinzetou tu vložku z tvý pipky a udelá zdesený výraz a votočí se na vostatní a rekne „Fůj, pojdte se na to podivat, to ste jeste nevideli…“ a vsici se prihrnou a udelaj vobličeje jako ze chcou zvracet a fůůůůůůůj…

JEŽKOTÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ, uz vim vo cem se mi v pristim trimestru bude zdát :D :D :D Vo ušklibající se sestre s pinzetou :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
28.8.06 13:41

já su pitomá, se vomlouvám, mám desnou predstavivost a moc koukám na televizi, ehm… :o

:D :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
28.8.06 13:42

Jelen - oni jsou na horory zvyklý :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
28.8.06 13:42

jelena neboj…to zvládneš…ono se o tom nemá moc dopředu přemýšlet…pak ti to tam ani nepříjde…klistýr byl taky docela snesitelnej … :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
28.8.06 13:43

jeleno, ty máš fakt šílenou představivost, přiznám se, že jsem teď kvůli Tobě odložila nakousnutý koláček :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
28.8.06 13:43

:lol: :lol: :lol: vy tu máte ale veselo

jeleno,bolí,ale už je to lepší, nejhorší to bylo první tři dny po porodu,to jsem nevěděla ani jak se zvednout z postele. Ted to ještě cítím,ale můžu si sednout sice pomalu,ale můžu.

Dajanko,to víš že si to užíváme, manža je se mnou doma,tak je to zatím pohodička, no nedovedu si představit až tu budu sama 8O jenom po koju krkání 8O ježiši

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
28.8.06 13:45

Kaci…na tchyňu se vyprdni…je to baba…ale třeba je fakt taková kvůli dceři. Měla by si to uvědomit a chovat se normálně…Akorát ti tím ubližuje…A co ta dcera? Nebyla se na dvojčátka podívat???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
28.8.06 13:46

kačí super že má manža takovou možnost :-))) jééé tak to se krásně sžijete jako rodinka :-))) to je nádhera faakt, mám slzičky na krajíčku a ani jelena a její fantas mi to nedokážou „zkazit“ ;-)))) hehe..já ti dám sestřičku s pinzetou :lol: kuš!!! :-)))

no a kačíku, mělas nějakou poporodní depresi nebo pak doma, že to nezvládneš??? ;-)))) nebo jsi to statečně snášela jako úděl? ;-) teda fakt jsi šikulka.....pááni :-)))) nemám slov :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
28.8.06 13:47

ZABZU - sem s tim koláčem, vsecko zpracuju :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
28.8.06 13:47

KACIK - a musím si vyholit pipinu pred porodem????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
28.8.06 13:49

Jelena nemusíš oni ti jí tam vyholej :lol:

Mě jií vyholili jen dole a pak když to nešlo k porodu, tak mě jí kvůli cisaři vyholili ještě nahoře :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
28.8.06 13:49

Holky, Terezka mi tady teď skanduje: „Já chci dva kluky“ :! :! Mě asi omejou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
28.8.06 13:50

NITA - ty máš chlupy aj na břiše 8O 8O :D :D