Poradna duly
Jana Čurdová
dajanko, ne ne ty už nic nevěšti, holky bacha na ní je to čarodějka
![]()
máme se dobře, jen se ještě vzpamatovávám z porodu, nemůžu si ještě sednout, ale jinak už pohoda,ted úúúúplná když oba spinkaj hezky
jééé kéž by to bylo i tak v noci
jo a to muj milovany manzilek tvrdil, ze jsme tam v ty porodnici byli zbytecne moc brzo, ze se jeste mohl divat doma na Chalupare
![]()
misunka - proč mě to nedělali když to nešlo a brali mě pod nůž ![]()
saal - ty jsi přenášela? Tos neměla žádný problémy a hned tě kuchali?
kačíku
no jo a co manža, pomáhá seč může?
ttéééda máš můj obdiv fakt že jo, a to si ještě 11 dní po porodu uděláš čas na emimčo
hehe to musí být pohoda mít dvojčátka ![]()
mám z tebe děsnou radost
já přijedu hlídat někdy jooo? ![]()
Jinak, mě ty vizity nevadily, akorát mi přijde divný, jak chodí vrchní sestra s takovou velkou pinzetou a každýmu oddělává vložku od kačky a čuměj, co na ní je, to je takový fuj
![]()
Kacíku - můžu se zeptat, ve kterým týdnu těhotenství ti řekli, že to budou dvojčátka?
Misunka - nepřenášela rodila jsem 4 den po termínu, ale nějak jsem se neotvírala ![]()
KACIK - más nad kazdou postýlkou hodiny papírový kde si dycky poznačíš kdys kojila?
Sem vo tom takle slysela, hehe
Kdy ses to dozvedela, ze budes mít dvě???????????????
Ten můj me doma st ím furt strasí ![]()
kačíku nechoooď
my chcem ještě vyzvídat
jaký jsi měla bříško (máš někde fotečku)?
a co ten manža
a co babičky a dědečkové, jsou unešení? a vůbec, máš tu někde fotku mimísků????
dajanko, no jo manža pomáhá co může ted jim ukazuje jak se má spát
ne ba ne včera večer všechno vyžehlil
zatímco já spala
byla jsem úplně hotová. Dnešní noc byla docela o.k.,tak jsem docela i v poho a hlavně ráno tu byla mamča takže mám všechno hotovo, ale za chvíli bude hladový řev ![]()
DAJ - néééééééééé, kovový na visací zámek! Průhledný plastový, ehm, to by je treba jeste vzrušovalo
![]()
saal - na otvírání by asi Hamilton nepomohl, když už jsi měla bolesti.
kačíku - nemusíš mizet, můžeš klidně drbat s náma, dokud se ti miminka neprobudí
a klidně choď na návštěvu ![]()