Poradna duly
Jana Čurdová
Jeleno - já jsem nechtěla vitamíny žádný, ale koupila jsem si Calibrum Mami a budu ho brát tak každej druhej až třetí den po celý těhotenství, hlavně přes zimu.
Zabzu…tak o ten můj by mě honil na kole
…A když jsem mu řekla, že nevím jestli je to vhodný, tak prej si to vůbec neuvědomil… ![]()
Tak můj chlap je mazlivej pořád, několikrát denně mě hladí a objímá ![]()
Nita - určitě to záleží na každém, ale furt si říkám, aby ten mimis měl všechno a nic mu nebylo. Mám hrozný strach aby se vyvíjel dobře, nic jiného pro něj udělat nemůžu. A taky je beru hodně kvůli sobě, mimi si ze mě vezme moc tak aby mi za chvíli nevypadly všechny vlasy a zuby ![]()
Koukam, ze tu probirate vitaminky: tak ja beru BabyPlan od Calibrum a kyselinu listovou … ve 2. trimestru pak Calibrum Mami a pak asi to vy:,–(im … v prvnim tehu jsem brala vitaminky az do konce a Nikca mela 3,9 kg … takze se bojim, aby dalsi mimis nebyl jeste vetsi
týýwogo takový velký mímo?
klariso tak to teda bledá závist
to přeskočíš pár velikostí pro mimča ne? ![]()
já taky koupila ten babyplan, ale listovku k tomu už neberu, tam je jí dost, stačí úplně 400 mikrogramů na den a to tam je takže zbytek neřeším. ještě si asi koupím jedno balení a pak uvidím, domluvím se s mudr…
ale ovo a zeleninku taky baštím takže nemám nějaký výčitky..ty vitamínky taky beru hlavně kvůli sobě aby si mimís vzal co potřebuje a mě něco zůstalo ![]()
honí mě mlsná
co já si dám co já si dám…hmm otevřu šuplík plný překvapení a hle
jahodový blízátko
ňamkááááá
Klariso - zdravím
Dajana - před chvílí jsem dojedla oběd a taky už slintám, čím bych to zajedla. Aspoň že teď mi nejede sladký.
Klarisa - fakt velký mimi, naše prďolka měla 2,78 kg a 48 cm, ona už u mě poslední týdny jen přežívala, ale byla krásná, malinká a chci zase takový ![]()
mišunko no chtít můžeš
ale jestli bude mít mímo camprdlíka tak ho musíš pořádně vykrmit, ať je to kluk jako buk ![]()
holky už šilháte po kočárkách? já joo ![]()
DAJ - hehe, tak blízátko jo, si me rozesmála ![]()
Já šla na sunkofleky a voni uz je meli snezený! Tak sem si dala masicko a knedlu, ale ehm, myslim ze varim lip, tak sem jim to vrátila (nesnezený, nemyslim vybl…).
![]()
Misu: taky te zdravim
Dajana: na dovcu odlitame ve ctvrtek … jeste si to nejak porad neuvedumuju ![]()
No Niki byla peknej macek … a taky ty moje poporodni nasledky byly „mnamka“ - otekla, hemoroidy, a hlavne 2 dny cevka!
… Vzdycky kdyz sla vizita kontrolovat stehny, tak jsem v jejich tvarich videla takovy zvlastni udiv
a vetsinou to komentovali slovy: Jezisi
… ale do 4 mesicu to bylo ok ![]()
jeleno tak příště jim to vrať už trochu natrávený ať viděj co vařej za blafy ![]()
NITA - moje kámoška taky říkala, ze nesnesla tu Maternu, ze byla shchopná to jíst vecer, ráno prý nikdy, ze to letelo hned ven.
Já mám nákej PreNatal a krom toho, ze sem neska zase si ráno vsecky ty medikamenty zapomněla vzít, tak bych myslim pocebovala neco aj na pamět ![]()