Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1858
28.8.06 12:03

Jeleno - já jsem nechtěla vitamíny žádný, ale koupila jsem si Calibrum Mami a budu ho brát tak každej druhej až třetí den po celý těhotenství, hlavně přes zimu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
28.8.06 12:04

Zabzu…tak o ten můj by mě honil na kole :lol: …A když jsem mu řekla, že nevím jestli je to vhodný, tak prej si to vůbec neuvědomil… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
28.8.06 12:05

Tak můj chlap je mazlivej pořád, několikrát denně mě hladí a objímá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
28.8.06 12:06

Nita - určitě to záleží na každém, ale furt si říkám, aby ten mimis měl všechno a nic mu nebylo. Mám hrozný strach aby se vyvíjel dobře, nic jiného pro něj udělat nemůžu. A taky je beru hodně kvůli sobě, mimi si ze mě vezme moc tak aby mi za chvíli nevypadly všechny vlasy a zuby :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
28.8.06 12:26

Ahoj holciny! Vsechny vas zdravim pri pondelku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
28.8.06 12:30

Koukam, ze tu probirate vitaminky: tak ja beru BabyPlan od Calibrum a kyselinu listovou … ve 2. trimestru pak Calibrum Mami a pak asi to vy:,–(im … v prvnim tehu jsem brala vitaminky az do konce a Nikca mela 3,9 kg … takze se bojim, aby dalsi mimis nebyl jeste vetsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
28.8.06 12:33

Klarisa - myslela jsem, že jste už odjeli na tu dovču :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
28.8.06 12:35

týýwogo takový velký mímo? :-) klariso tak to teda bledá závist ;-) to přeskočíš pár velikostí pro mimča ne? ;-)

já taky koupila ten babyplan, ale listovku k tomu už neberu, tam je jí dost, stačí úplně 400 mikrogramů na den a to tam je takže zbytek neřeším. ještě si asi koupím jedno balení a pak uvidím, domluvím se s mudr…

ale ovo a zeleninku taky baštím takže nemám nějaký výčitky..ty vitamínky taky beru hlavně kvůli sobě aby si mimís vzal co potřebuje a mě něco zůstalo ;-)))

honí mě mlsná :roll: co já si dám co já si dám…hmm otevřu šuplík plný překvapení a hle ;-) jahodový blízátko :-) ňamkááááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
28.8.06 12:39

Klariso - zdravím

Dajana - před chvílí jsem dojedla oběd a taky už slintám, čím bych to zajedla. Aspoň že teď mi nejede sladký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
28.8.06 12:40

Klarisa - fakt velký mimi, naše prďolka měla 2,78 kg a 48 cm, ona už u mě poslední týdny jen přežívala, ale byla krásná, malinká a chci zase takový :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
28.8.06 12:41

mišunko no chtít můžeš :lol: ;-) ale jestli bude mít mímo camprdlíka tak ho musíš pořádně vykrmit, ať je to kluk jako buk ;-)

holky už šilháte po kočárkách? já joo 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
28.8.06 12:43

DAJ - hehe, tak blízátko jo, si me rozesmála :D

Já šla na sunkofleky a voni uz je meli snezený! Tak sem si dala masicko a knedlu, ale ehm, myslim ze varim lip, tak sem jim to vrátila (nesnezený, nemyslim vybl…). :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
28.8.06 12:44

Misu: taky te zdravim

Dajana: na dovcu odlitame ve ctvrtek … jeste si to nejak porad neuvedumuju :wink:
No Niki byla peknej macek … a taky ty moje poporodni nasledky byly „mnamka“ - otekla, hemoroidy, a hlavne 2 dny cevka! :( … Vzdycky kdyz sla vizita kontrolovat stehny, tak jsem v jejich tvarich videla takovy zvlastni udiv :roll: :oops: a vetsinou to komentovali slovy: Jezisi :lol: … ale do 4 mesicu to bylo ok :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011

jeleno tak příště jim to vrať už trochu natrávený ať viděj co vařej za blafy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224

NITA - moje kámoška taky říkala, ze nesnesla tu Maternu, ze byla shchopná to jíst vecer, ráno prý nikdy, ze to letelo hned ven.

Já mám nákej PreNatal a krom toho, ze sem neska zase si ráno vsecky ty medikamenty zapomněla vzít, tak bych myslim pocebovala neco aj na pamět 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí