Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1224
28.8.06 12:45

JÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ, JÁ MÁM SZ !!!!! :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
28.8.06 12:46

hmmm..tak teď se mi holky nesmějte..já jsem s tím svým 10 měsíců :oops: :) ale známe se strašně dlouho, tak vím jaký je..máte pravdu, že to tulení může přestat, to je jasný, mám za sebou osmiletý vztah, tak vím, jaké to pak je..taky pěkné :)
ale normálně, já jsem ještě pořád šíleně zamilovaná..když ho vidím, tak jsem úplně hotová :lol: jen ať mi to co nejdýl vydrží:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858

Daji - já myslím, že ani tohle druhý nebude moc velký, nemá být po kom. Jestli to bude kluk, tak to pak dožene stejně jako Terinka, to byl pěknej špekounek a je doteď pěkně velká, všichni říkaj - to už půjde tak do druhý třídy, ne? A já na to, že bude teď předškolák :lol: Ale tlustá není, to ne, jen vysoká. Mě se malinký miminka líběj a vůbec mi to nevadilo. Jéééé, já se těším na uzlíček :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kočárek budu mít od kamarádky, pěkně namazanej, vydrhnutej, asi s ním budu drncat po chodbě. Já novej ani nechci. Ona se mě pořád ptá, jestli jsem si to nerozmyslela a tuhle diskuzi čte a fandí nám, tak jí píšu : NEROZMYSLELA :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011

pááni klariso ;-) tak jsi byla v centru dění :D to se na tebe chodili dívat z daleko ne? ;-)

holky tohle fakt nesnáším, když mě bude vokukovat nějakej mudr s celou svojí družinou :-((( brrrr nevím proč by mi mělo tolik doktorů a tak často koukat na frndu ;-))) chjooo se asi propadnu studem.

i když ke svýmu gyndr chodím z převlíkárny už jen v tričku :D hehe ;-)) gaťky i kalhoty dole ;-)))) prostě tohle mi neva ale aby mě očumoval pokaždý někdo jinej a ještě s dalšíma kukadlama…tak to asi nepřežiju :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685

Taky beru Calibrum BabyPlan, ale ne denně, spíš to flákám.
Myslíte, že koprovka je dietní strava? Asi moc ne, co? Ale neodolala jsem a očekávám následky :cry:

Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
28.8.06 12:47

ZABZU - neboj, mimčo vás stmelí natolik, že se ho spíš nezbavíš :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
28.8.06 12:47

no jo, slyšela jsem, že Maternu hodně maminek špatně snášelo, nějak jim bylo blbě.. ale ta se snad už ani neprodává ne?
k tomu Babyblanu už kyselinu listovou neberu, taky mám pocit, že je jí tam dost..
klariso ahooooj!! tak jak je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
28.8.06 12:49

DAJÁNA co???? V porodnici po porodu ti chodijou vočumovat pipinu, jo???? tak to ne, budu rodit rači doma sama 8O
Ten můj to uz umí, sme rodili stenata pred trema rokama 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
28.8.06 12:51

ja bych taky chtela naky velikostne ukazkovy miminko :wink: , tak uvidime … doufam, ze neprekrocim hranici 4 kil :lol:

holky, tak jsem cetla, jak uz si berete plataky! Mne porad nak brisko neroste … furt se do vseho vejdu … s Niki uz v 10. tydnu jsem chodila s rozepnutym knoflikem … tak mam porad takovej strach, aby bylo vsechno v poradku a mimisek v brisku rostl jak ma!

Jinak uz nezvracim (hura!!), jen trpim nechutenstvim … z vypari pri vareni je mi spatne :( … tak aspon nepriberu tech 19 jako s Niki :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
28.8.06 12:52

Zabzulko - já jsem s tím svým rok :lol: , my jsme láska přes internet :oops:

Holky, když mi dělali v porodnici Hamiltona (pro ty co nerodily, tak trošku v děloze utrhnou nějaký blány a má se rozběhnout porod), tak jich kolem mě stálo 12 :! :! Já je počítala a primář se ve mě hrabal a řehnil se, že drží mimi ručičku, jsem myslela, že se po…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936

Zabzulka - u nás to bylo na začátku taky krásný, vdávala jsem se z lásky :D , ale teď ikdyž už to není tak intenzivní tak je to taky fajn, nedovedu si život bez něho představit a je nám spolu dobře ikdyž už to není takové jak kdysi, ale závidím našim ti jsou jak kdyby spolu byli dva týdny, někomu to prostě vyjde, třeba i tobě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224

Mno, moje kámoška, rodila poprvé ve 40,5 letech. NEVÍM, co jedla za preparáty, ale pri porodu mela 4,10kg !! A ta moje kámoška tlačila a tlačila a furt to nešlo a tak doktorům povídá: Tak to vemte tím císařem no… A voni na ni koukli jak na blázna: Paní!!! TO ste měla rict driv, ted uz je pozde!!!
Tak ju vomylo a tlačila dál. Vytlačila. Holce sou uz 3roky neska a je to peknej divoch, ale prej rodit uz nikdá nece!! Taky uz je ji 43......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
28.8.06 12:54

jeleno, tak to bych chtěla vidět ten Tvůj porod doma :) nezapomněla jsi, co ta fena po porodu dělá, že? :P
tak to já si raději nechám to inkriminované místo radši stokrát prohlídnout než bych rodila doma 8)
s kočárkem to neřeším..hluboký budu mít jetý po jednom prckovi a pak po určité době bych ráda fakt nějaký dobrý, kvalitní sporťák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
28.8.06 12:55

MISU - covece, bych se asi neudrzela a vyrazila je ze dveří, 12čumilů......... té děs........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
28.8.06 12:56

Jeleno, tak na to vocumovani se priprav :lol: :wink: … mne pokazdy vocumoval nekdo jinej :lol: … a vzdycky tak v 5clenny parte :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí