Poradna duly
Jana Čurdová
hmmm..tak teď se mi holky nesmějte..já jsem s tím svým 10 měsíců
ale známe se strašně dlouho, tak vím jaký je..máte pravdu, že to tulení může přestat, to je jasný, mám za sebou osmiletý vztah, tak vím, jaké to pak je..taky pěkné ![]()
ale normálně, já jsem ještě pořád šíleně zamilovaná..když ho vidím, tak jsem úplně hotová
jen ať mi to co nejdýl vydrží:
Daji - já myslím, že ani tohle druhý nebude moc velký, nemá být po kom. Jestli to bude kluk, tak to pak dožene stejně jako Terinka, to byl pěknej špekounek a je doteď pěkně velká, všichni říkaj - to už půjde tak do druhý třídy, ne? A já na to, že bude teď předškolák
Ale tlustá není, to ne, jen vysoká. Mě se malinký miminka líběj a vůbec mi to nevadilo. Jéééé, já se těším na uzlíček
![]()
Kočárek budu mít od kamarádky, pěkně namazanej, vydrhnutej, asi s ním budu drncat po chodbě. Já novej ani nechci. Ona se mě pořád ptá, jestli jsem si to nerozmyslela a tuhle diskuzi čte a fandí nám, tak jí píšu : NEROZMYSLELA ![]()
pááni klariso
tak jsi byla v centru dění
to se na tebe chodili dívat z daleko ne? ![]()
holky tohle fakt nesnáším, když mě bude vokukovat nějakej mudr s celou svojí družinou
brrrr nevím proč by mi mělo tolik doktorů a tak často koukat na frndu
chjooo se asi propadnu studem.
i když ke svýmu gyndr chodím z převlíkárny už jen v tričku
hehe
gaťky i kalhoty dole
prostě tohle mi neva ale aby mě očumoval pokaždý někdo jinej a ještě s dalšíma kukadlama…tak to asi nepřežiju ![]()
Taky beru Calibrum BabyPlan, ale ne denně, spíš to flákám.
Myslíte, že koprovka je dietní strava? Asi moc ne, co? Ale neodolala jsem a očekávám následky ![]()
Jitka
ZABZU - neboj, mimčo vás stmelí natolik, že se ho spíš nezbavíš ![]()
no jo, slyšela jsem, že Maternu hodně maminek špatně snášelo, nějak jim bylo blbě.. ale ta se snad už ani neprodává ne?
k tomu Babyblanu už kyselinu listovou neberu, taky mám pocit, že je jí tam dost..
klariso ahooooj!! tak jak je?
DAJÁNA co???? V porodnici po porodu ti chodijou vočumovat pipinu, jo???? tak to ne, budu rodit rači doma sama ![]()
Ten můj to uz umí, sme rodili stenata pred trema rokama ![]()
ja bych taky chtela naky velikostne ukazkovy miminko
, tak uvidime … doufam, ze neprekrocim hranici 4 kil ![]()
holky, tak jsem cetla, jak uz si berete plataky! Mne porad nak brisko neroste … furt se do vseho vejdu … s Niki uz v 10. tydnu jsem chodila s rozepnutym knoflikem … tak mam porad takovej strach, aby bylo vsechno v poradku a mimisek v brisku rostl jak ma!
Jinak uz nezvracim (hura!!), jen trpim nechutenstvim … z vypari pri vareni je mi spatne
… tak aspon nepriberu tech 19 jako s Niki ![]()
Zabzulko - já jsem s tím svým rok
, my jsme láska přes internet ![]()
Holky, když mi dělali v porodnici Hamiltona (pro ty co nerodily, tak trošku v děloze utrhnou nějaký blány a má se rozběhnout porod), tak jich kolem mě stálo 12
Já je počítala a primář se ve mě hrabal a řehnil se, že drží mimi ručičku, jsem myslela, že se po…
Zabzulka - u nás to bylo na začátku taky krásný, vdávala jsem se z lásky
, ale teď ikdyž už to není tak intenzivní tak je to taky fajn, nedovedu si život bez něho představit a je nám spolu dobře ikdyž už to není takové jak kdysi, ale závidím našim ti jsou jak kdyby spolu byli dva týdny, někomu to prostě vyjde, třeba i tobě ![]()
Mno, moje kámoška, rodila poprvé ve 40,5 letech. NEVÍM, co jedla za preparáty, ale pri porodu mela 4,10kg !! A ta moje kámoška tlačila a tlačila a furt to nešlo a tak doktorům povídá: Tak to vemte tím císařem no… A voni na ni koukli jak na blázna: Paní!!! TO ste měla rict driv, ted uz je pozde!!!
Tak ju vomylo a tlačila dál. Vytlačila. Holce sou uz 3roky neska a je to peknej divoch, ale prej rodit uz nikdá nece!! Taky uz je ji 43......
jeleno, tak to bych chtěla vidět ten Tvůj porod doma
nezapomněla jsi, co ta fena po porodu dělá, že? ![]()
tak to já si raději nechám to inkriminované místo radši stokrát prohlídnout než bych rodila doma ![]()
s kočárkem to neřeším..hluboký budu mít jetý po jednom prckovi a pak po určité době bych ráda fakt nějaký dobrý, kvalitní sporťák
MISU - covece, bych se asi neudrzela a vyrazila je ze dveří, 12čumilů......... té děs........
Jeleno, tak na to vocumovani se priprav
… mne pokazdy vocumoval nekdo jinej
… a vzdycky tak v 5clenny parte
![]()