Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1224
28.8.06 12:56

KLARISA - a doprcic......... a maj k tomu nejaký důvod????????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
28.8.06 12:57

a pred porodem se musim nak vyholit či co??????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
28.8.06 12:58

mišunko 8O :oops: :roll: bože můůj já je asi vyhodím ;-) a to jako nemusíš souhlasit s přítomností tolika lékařů? nejhorší noční můrou pro mě je že bych měla třeba něco special ;-) a chodili by mě vočumovat všichni doktoři ze širokého okolí, třeba největší natržení nebo nastřižení největší miminko (ty kecy u toho: no vidíte, kdybyste se nechala nastřihnout tak nemá tak šišatou hlavičku) bože já už si to představuju a to je fakt noční můra ;-)))) já si asi vezmu kalhotky na zámek a budu ho otevírat jen svýmu gyndr, jinak nikomu :D (manžovi možná taky občas otevřu) ;-)))) uf uf horko mě polévá ;-)))) já jim dám Hamiltona ;-))) zní to skvostně ale ta představa! ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
28.8.06 13:00

Jeleno: kontrolujou, jestli se ti ty stehy dobre hojej a nehnisaj trebas a proste pri vizite chodi vic dr najednou … tak co by se vsichni nemrkli, ze jo :wink: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
28.8.06 13:00

Holky, ale až budete rodit tak vám tam polezou co hodinu no a potom každej den se chodí dívat jak se léčíte. To už vám nepřijde, zvyknete si :D Já jsem měla císař a mě naštěstí potom koukali jenom na břicho :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
28.8.06 13:02

HA ! Uz vim jak to udelám! Si proste vyberu TAKOVOU porodnici, kde se nevocumuje! Si to zjistim predem, která nezaučuje kazdýho pobertu.
Já ty nohy proste neroztáhnu, tak tam nade mnou budou stát jak sudičky a smát se mi, že si sama stejně nepomuzu…, uz to uplne vidím....... 8O Pak uteču a porodím nekde v poli jak indiánka....... tak a je pak zavřou za neposkytnutí péče a za omezování osobní svobody, tak.! :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
28.8.06 13:02

saal no aspoň nějaká výhoda ;-))))

no ale když budu protestovat a schovávat se pod peřinu tak odejdou ne? ;-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
28.8.06 13:03

DAJ - gatata na zámek :D Vobjednej mi taky jedny¨at to stoji co to stojí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
28.8.06 13:04

Misu, tobe taky delali Hamiltona? :wink: … mne ho delal nastesti doktor sam, kdyz jsem prisla do poradny a rekl mi, ze do vecera porodim … pry se Hamiltonovi rika maly porod - podle toho jak to boli … ale ted bych si ho klidne nechala udelat znovu … fakt se mi ten porod rychle rozbehl - do porodnice jsem prijela ve 20.15 a ve 22.50 se Niki narodila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
28.8.06 13:05

Ještě je budete prosit ať to mimi z vás vytáhnou :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
28.8.06 13:05

Ha dajanko, mám tě :lol: OBBBBBBBRRRRRRRRRRR GRATULACE k těhu :wink:

a věř,že při porodu ti bude úplně jedno kolik jich tam bude,já ani nevěděla,že přišel někdo jiný :oops: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
28.8.06 13:06

Klarisa - tak to bylo na poslední chvíli, ještě že jste neporodili v autě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
28.8.06 13:06

no klarisa aspoň trochu povzbudila ;-) že to někdy dělá jeden doktor a ne deset čumilů pod vedením nějakýho úchyláka ;-))))

jeleno ok objednáváma dvoje. radši plastový průhledný nebo kovový? :D

fuj co z toho maj? viděj mladý holky tak si musej šáhnout nebo co dědci jedni plesnivý? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
28.8.06 13:07

jéééééé kačíku achooooooooooooj :-)))) mamino ;-) tak jak je s malýma dvojčátkama? :-))))))))) chceš sudičku? ;-) věštit umím ;-))))) hehe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
28.8.06 13:08

Klarisa - jo jo, Hamilton, to bylo jako znásilnění, byl to hnus, ujelo mi : ježiši a primář na to :no no a ještě u toho celá velká vizita + medici. Dělali mě ho dvakrát a nic. Už mě div neprosili na kolenou, ať se rozrodím a pak mě teda fikli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí