Poradna duly
Jana Čurdová
Jelen - já se taky bojím všech virů, ale zrovna jsem měla kašel
a přítel má pekelnou rýmu, tak mu nechci dát ani pusu, jenže to je stejně prd platný, jestli to mám chytit, tak to chytnu ![]()
Ahoj saal - co nevolnosti?
Misunka - díky za optání
, ale je to den ode dne lepší dneska jsem zvracela jenom jednou ![]()
Holky díky, dr. nic neříkal, jen mi už třikrát v řadě za sebou měřil hCG…ovulaci jsem asi měla vážně později, byla jsem na začátku července trochu nemocná, prášky jsem sice nebrala, ale asi to ovu posunulo…takže podle PM ten nález neodpovídal, a proto mi znovu bral krev. Dneska jsem tam volala, ale byla tam jen sestra, ta mi řekla, že podle tabulek je celá ta řada o dva týdny posunuta, takže snad dobrý. Na minulém UZ srdíčko viděl, ale říkal, že je to velmi nezřetelné a podle PM by určitě mělo být větší..proto asi ta panika…tak doufám, že jsem prostě otěhotněla později a můj dr. je tak trochu slepýš ![]()
wonco…ná já taky mívala ovu až tak 16-18 DC…a to mám cykly 26 dní.
Jo a prča je, že jsem otěhotněla, když bylo tulendo jen 10 a 22 DC…
Prostě nechápu…
wonco, tak to bude dobré, neboj..mě taky strašil, že podle PM stáří neodpovídá a za týden bylo všechno OK (ťukám:) ale já jsem trochu exot, protože jsem otěhotněla při HA, takže podle poslední MS bych byla už tak ve 14. týdnu, on to vysloveně u mě bere podle početí..
SAAL - šmárjá, co je to ta Laktační deprese??? To zní desně, jako neco mezi vytahanejma prsama bez mlíka a nenasytným dítetem, který pije z vobou prsou najednou
![]()
Misunka - určitě bys to zvládla ono není na výběr ![]()
Wonca - určitě je to v pohodě, á jsem měla ovu taky až za tři týdny po menstruaci a typuji, že ikdyž to řeknu doktorovi stejně to bude počítat od poslední menstruace, už jsou tak naučení ![]()
Jelena - žádná hrůza, ikdyž u některých to může být docela vážné. Je to nějak jak se ti nalívají prsa mlíčkem, tak hormony s tebou pracujou a můžež to mimi odmítat
, ale není to u každého, já jsem to třeba neměla ![]()
wonco a v kterém týdnu ti dělal první UTZ??? A bylo tam něco vidět, nebo ještě ne???