Poradna duly
Jana Čurdová
No Mišu, bude to velkej kluk
. Jen zlobím, vím, že bys radši holčičku.
JANA - a proc se na to NT nechodí pozdejc? Bylo by videt víc, ne?
Jeleno, kdyby bylo něco v nepořádku, čím dřív se to dozvíš tím líp. Budeš klidná už za pár týdnů, že tvoje mimi je zdravé.
Daji - máš SZ
Jani - to je jedno, hlavně když to bude zdravý a naše ![]()
Holky mě teda je 34 a vyšetření plodové vody nadhazoval hned u první prohlídky…
No když to bude nutný tak to podstoupím, prej prej to vůbec nic není. A nebo lí to.
NITA - mně je taky 34. Myslis jako tu amniocentezu? No ja nevím, neboli to, to asi ne, ale mimi pekelne vyvádí, citi tu jehlu vedle sebe a taky je tam riziko potratu. Já nato nepudu jestli NT bude OK.
Jdu si holky lehnout, jsem unavená i z nic nedělání. Manžel má dnes odpolední, tak budu muset odpoledne fungovat s malou, tak ať jsem fit. Pa večer nebo zítra.
jeleno ono to mímo roste děsně rychle teďka
co je dnes jedním centimentrem za pět týdnů už bude vyvinutým mimískem
a uvidí se fakt detaily ![]()
joo ty to zmákneš
depku musíš přemoct
a postupně se určo na mimíše začneš těšit ![]()
ahoj mišunko ![]()
jani to mě mrzí s těma nevolnostma, to nechápu…copak teď už to není kritické???
baba jedna! bych jí dala pěstí mezi voči
na co si pak člověk platí zdravotní pojištění že jo, když čípky proti nevolnosti dávaj jen vyvoleným
to nechápu…
Jelen - nahoře v tý liště máš napsaný Soukromé zprávy, když ti nějaká přijde, tak je tam napsaný (1 nová)
DaJi, tvé rozhořčení mě pobavilo
. Asi to neradi dávají kvůli mimískovi, nevím. Příště tam půjdu s manželem a kdyžtak tou pěstí mezi voči dostane
![]()
jani
no však!
sakryš akorát na nás šetřej
člověk si platí od mala jak mourovatej a pak když potřebuje tak nic nedostane. mrchy jedny…bych je z toho parlamentu asi rychle vymetla
hehe a pak bych tam byla jáááá
to by bylo změn ![]()