Poradna duly
Jana Čurdová
Tak jsem si odskočila přihlásit holčinu do kroužků a jsem zpět.
Jiti - já měla deprese po porodu jako prase a drželo mě to hodně dlouho, pomohla mi až kineziologie. Byla jsem zralá na psychiatra a to beze srandy. Teď už vím, do čeho jdu, tak to snad bude jiný. Vyměnila jsem i chlapa
, tamten stál za starou bačkoru.
jeleno to je fajn že křeče už se nedostavili!! tak se hezky hlídej co papkáš
a uvidíš že to bude dobrý
hele neblázni
fakt budeš dobrá máma a jestli ne tak to mimčo někomu prodáš ne?
co by za něj jiní dali
tak v klídku, já mám taky fantazii ale asi jsem větší optimista než ty nebo fakt nevím čím to, ale prostě se těším a ty bys měla taky
mimísek to cítí víš, to jak ho chceš nebo nechceš, jak si ho přeješ a když si s ním povídáš
tak to zkus dělat častěji a uvidíš že si k němu ten vztah vybuduješ, máš na to ještě 7 měsíců
to zmákneš ![]()
holky nevím nevím, já mám doma kozoroha a mám to samý v bledě modrým
city? co to je???
říct mi že mě miluje to leda z donucení a říkat jak se těší na mimi taky umí jen když položím přímou otázku
hehe, takže skopec a kozoroh
ale přitulit se umí
i když to dělá hrozně málo
já jsem tulící štíreček a on prostě rozumovej pracující kozoroh no
takže když chci sex tak ho znásilňuju a když chci tulit tak přijdu a drze si mu sednu na klín a povalím ho na gauč aby neutekl
prostě psina no
takže jestli budu mít doma malýho kluka beránka tak mu budu odmala vštěpovat do hlavy že citi se projevovat musí ![]()
JITI + MISU Já si zase myslim, ze kdyz si tu depku vodbydu ted, tak pak po porodu to líp zvládnu, si na:,–(ím nákou terapiju už ted a hotovo. Eh, ale jak? ![]()
Jelen - počkej až ti bude růst bříško a začne kopat, to už bys ho za nic na světě nedala, máš to v sobě jako každá ženská, jen se to musí probudit. Je nádherný, když pozoruješ, jak ti po břiše rejdí nožička, nebo když ti strká zadeček pod žebra, to tě všechny depky přejdou
DAJÁNA - presne to si taky myslím.
Takze budu mit doma dva skopce, uvidime kdo vyhraje, jestli chytrá kozorozka, nebo jestli me uválej řečma. Ale jak znám kozy, ty vzdycky vyhrajou, nad kazdým
Ale to mu vykládat nebudu ![]()
No jo, štírko, sem si rikala, co ty asi budeš
Rázná baba, sikovná, určitě máš oči jak dva čertíky. Já mám ascendent ve štíru, tak to si budeme rozumět ![]()
Holky, pozor na mě, já jsem beran
a mám malýho štírečka a mazlíme se mooooc rády
Dámy,
díky za slova útěchy. Ve slovníku píšou, že salmonela = horečnaté střevní onemocnění se zelenou stolicí (omlouvám se, že vás ráno zatěžuju takovými nechutnostmi) a zvracením. Vzhledem k tomu, že nemám ani horečku, ale nezvracím, ani nejsem zelená (teda nejen já
), asi to nebude tak vážné. Stejně se ale neuklidním dokud mi to Dr. nepotvrdí.
Jitka
no jo, myslím že ty znamení seděj docela na každýho z nějaké části
dřív jsem (jako puberťačka) každýho chlapa proklepla zda je to ten pravej pro mě dle znamení a taak, děsná sranda
a teď to fakt neřeším ( i když to ptaní mi zůstalo) ![]()
hehe jeleno, rázná baba jo?
hehe
tos trefila
oba s manžou jsme paličáci takže někdy je fakt veselo ![]()
bože já jsem dneska jak praštěná palicí, nevím vůbec už na co jsem chtěla reagovat ![]()
holky já se vám k něčemu přiznám
já včera skoro prospala celej den
ráno jsme vstávali v jedenáct oba dva, pak snídaně, oběd asi v půl pátý
a pak zase leháro až do osmi a pak v půl jedenáctý na kutě a spala jsem až do pěti do rána
jůůva to byla parádička
takhle krásně už jsem si dlooouho neodpočinula..asi mě zmohla ta uřvaná nálada, ono to děsně vyčerpává takovej hysterickej záchvat
hehe ![]()
jitutu tak vidíš
nic to nebude ![]()
holky tak dneska má kontrolu BOLERO tak doufám že se nám pak ozve
a zítra jitutu32
tak držím pěstičky ![]()
Daji - jen si hezky užívej, pak už to nepůjde, pak už si ani nedovolíš sedět pět minut na záchodě. Když jsme si malou přivezli z porodnice, tak jsem se bála jít i osprchovat, že se mi zatím udusí
no hroznej plašan
Jo Jelen - ještě jsem zapomněla, MIMINKO JE DAR, žádnej krásnější dostat nemůžeš a moc moc přeju všem kdo ho chtějí, aby se co nejdřív dočkali. Do depky se může dostat každej a od toho jsme tady, ne?
Ahoj holky moje zlatý, tak jsem se včera večer radovala, že nepřišlo zvracení, ale dohnalo mě dneska ráno. Volala jsem mé gyn, a ona mi řekla, že v prvním trimestru se dávajá čípky na nevolnosti jen akutním případům, ať vydržím. Jestli mi to prý bude trvat i po 12. týdnu, tak se pak na něčem domluvíme. Tak musím ještě tři týdny přežít ![]()
JITI - dotaz. Sem si vsimla, ze 11/9 jdes na NT.
Prosím napis.
JANA28 - tebe se taky zeptam na co samý co Jitky, ohledne toho NT. Muzes mi to rict?