Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
936
27.8.06 18:40

Jana28 - co říká malá na tvoje zvracení, Nika je vždycky nešťastná a bulí u mě :cry: Manželova sestřeníce, taky furt zvracele, prý v sobě nic neudržela a tak šla na 2 dny do nemocnice a potom jí už bylo dobře :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
27.8.06 18:42

Nito - já jsem od 12 taky na sobě nic neměla, ztratilo se to samo, ale teď je to tak tři roky, co mám pořád někde něco. Zrovna léčím bradavky :oops: Teri je v pohodě. Astma je taky vlastně alergie, Teri má pozit. testy na roztoče, jarní pyly a kočky. Do tří let snad nebyla nemocná a co vlezla do školky, tak se můžu zbláznit, u doktorky od podzimu do jara štamgasti, taky proto jsem odešla z práce :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706

holky já teda takhle blejt…tak jdu kamkoliv…
Když mám střevní chřipku, tak mám kolikrát pocit, že je to moje poslední hodinka…natož několiv týdnů :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936

Misunka - určitě udělej, jsem zvědavá. Já se furt taky prohlížím, sice tam mám bříško, ale je to jenom špek, jde sfouknout dovnitř :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
27.8.06 18:45

saal - ty nevolnosti vám fakt holky nezávidím, snad už budete mít brzo pokoj, mě to úplně přešlo.

Pupek mi zatáhnout nejde a je vidět i vleže, kdoví kolik tam těch miminek mám, ale moc mě to nteda netěší, spíš se toho pak nezbavím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
27.8.06 18:46

Saal, zvracím naštěstí většinou až večer, když malá spí. Jen dvakrát jsem zvracela při ranní procházce do keříčků a to Zuzka koukala a nechápala. Vždycky jsem přemýšlela, jak zvládnu dvě děti, ale že budu mít takové problémy už při těhu, mě teda nenapadlo. Snad to nebude trvat věčně.
Mišu, bříško roste, i když váhově mám o kilo míň. Nám druhorodičkám se prostě vyvalí břicho hned, určitě bych ti mohla skvěle konkurovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
27.8.06 18:47

misunka…a co imunitu? Má sníženou ???
Jakub měl taky období, co pořád marodil, ač má imunitu prej dobrou.
Nezkoušela jsi ty echynaceový kapky? Jsou perfektní…fakt dětem pomáhají.
Jo a na ten kašel je teď suprovej vincentkovej sirup…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
27.8.06 18:49

Jani - musíme dát fotku. Já mám váhu pořád stejnou

Nito - jak se vyšetřuje imunita, to nám nedělali. Dávám jí přes zimu echinaceový sirup a homeopatika, ale teď nevím, jak se jmenujou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
27.8.06 18:51

misunka…no to mu brali krev na té alergologii. Zjistí se z ní alergie na mlého, lepek, vejce…atd…a pak taky imunita.

Jo a přímo na místě mu dělalai testy na pyl, peří, prach.....a takový základní věci. ty měl v pohodě…no uvidíme, vše se může změnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
27.8.06 18:53

Nito - tak to jí nedělali, musím se na to zeptat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
27.8.06 18:53

Mišu, na fotku si fakt netroufám, radši dej do galerie svoji a jí ti pak řeknu, která z nás má větší, jo? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
27.8.06 18:54

Jani - nestyď se podívej se na jiné fotky, určitě to nebude žádná hrůza :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
27.8.06 18:58

Jani - já si nejdřív musím půjčit od mamky ten foťák a ksichtík vám sem dávat nebudu, já bych se styděla :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
27.8.06 19:05

no já jsem celkově dosti obtloustlá, tak s mojí fotkou moc nepočítejte, ale až tak napřesrok…to budu jako laňka…sem si dala závazek a basta :!
Už jednou se mi povedlo schodit 20kg, tak proč né podruhý ??? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
27.8.06 19:07

Nito - jak se ti to povedlo? Já neshodím ani 5 kg, ani když cvičím a fakt nežeru. Potřebovala bych to jako prase drbání, ale teď už teda ne, mimi trápit hlady nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí