Poradna duly
Jana Čurdová
Jana28 - co říká malá na tvoje zvracení, Nika je vždycky nešťastná a bulí u mě
Manželova sestřeníce, taky furt zvracele, prý v sobě nic neudržela a tak šla na 2 dny do nemocnice a potom jí už bylo dobře ![]()
Nito - já jsem od 12 taky na sobě nic neměla, ztratilo se to samo, ale teď je to tak tři roky, co mám pořád někde něco. Zrovna léčím bradavky
Teri je v pohodě. Astma je taky vlastně alergie, Teri má pozit. testy na roztoče, jarní pyly a kočky. Do tří let snad nebyla nemocná a co vlezla do školky, tak se můžu zbláznit, u doktorky od podzimu do jara štamgasti, taky proto jsem odešla z práce ![]()
holky já teda takhle blejt…tak jdu kamkoliv…
Když mám střevní chřipku, tak mám kolikrát pocit, že je to moje poslední hodinka…natož několiv týdnů ![]()
Misunka - určitě udělej, jsem zvědavá. Já se furt taky prohlížím, sice tam mám bříško, ale je to jenom špek, jde sfouknout dovnitř ![]()
saal - ty nevolnosti vám fakt holky nezávidím, snad už budete mít brzo pokoj, mě to úplně přešlo.
Pupek mi zatáhnout nejde a je vidět i vleže, kdoví kolik tam těch miminek mám, ale moc mě to nteda netěší, spíš se toho pak nezbavím
Saal, zvracím naštěstí většinou až večer, když malá spí. Jen dvakrát jsem zvracela při ranní procházce do keříčků a to Zuzka koukala a nechápala. Vždycky jsem přemýšlela, jak zvládnu dvě děti, ale že budu mít takové problémy už při těhu, mě teda nenapadlo. Snad to nebude trvat věčně.
Mišu, bříško roste, i když váhově mám o kilo míň. Nám druhorodičkám se prostě vyvalí břicho hned, určitě bych ti mohla skvěle konkurovat ![]()
misunka…a co imunitu? Má sníženou ???
Jakub měl taky období, co pořád marodil, ač má imunitu prej dobrou.
Nezkoušela jsi ty echynaceový kapky? Jsou perfektní…fakt dětem pomáhají.
Jo a na ten kašel je teď suprovej vincentkovej sirup…
Jani - musíme dát fotku. Já mám váhu pořád stejnou
Nito - jak se vyšetřuje imunita, to nám nedělali. Dávám jí přes zimu echinaceový sirup a homeopatika, ale teď nevím, jak se jmenujou.
misunka…no to mu brali krev na té alergologii. Zjistí se z ní alergie na mlého, lepek, vejce…atd…a pak taky imunita.
Jo a přímo na místě mu dělalai testy na pyl, peří, prach.....a takový základní věci. ty měl v pohodě…no uvidíme, vše se může změnit.
Mišu, na fotku si fakt netroufám, radši dej do galerie svoji a jí ti pak řeknu, která z nás má větší, jo? ![]()
Jani - nestyď se podívej se na jiné fotky, určitě to nebude žádná hrůza ![]()
Jani - já si nejdřív musím půjčit od mamky ten foťák a ksichtík vám sem dávat nebudu, já bych se styděla
![]()
no já jsem celkově dosti obtloustlá, tak s mojí fotkou moc nepočítejte, ale až tak napřesrok…to budu jako laňka…sem si dala závazek a basta ![]()
Už jednou se mi povedlo schodit 20kg, tak proč né podruhý ??? ![]()
Nito - jak se ti to povedlo? Já neshodím ani 5 kg, ani když cvičím a fakt nežeru. Potřebovala bych to jako prase drbání, ale teď už teda ne, mimi trápit hlady nebudu.