Poradna duly
Jana Čurdová
misun, jenomže to bych musela mít jenej TP…divný…Holky nevíte jak se jmenovali ty netový stránky jak tam je po týdnech rozebraný co a jak?
Nito - ještě mě napadá, zadala jsi u metříku správně čas? Jeslti se ti to nepřeklopí později během dne.
musunka…je to anglicky…tak jsem zadala jen datum porodu a to druhé datum jsem nějak nepochopila co znamená ![]()
s tím metříkem jsem taky koumala jak cvok..je asi dost důležité dát tam náš správný čas, aby se to překlopilo správně..
já už bych strašně chtěla mít aspoň dvanáctku:)) už aby byla polovina září ![]()
Nito - já na to teď koukala, dole je dnešní datum - Todayś Date a vedle je Current Time, tak bys tam měla zadat 10am a mělo by to být dobře.
Zabzu - já už bych hlavně chtěla mimíse vidět, já si sand udělám metřík do kontroly ![]()
nito, no skvělé, jsi šikovná ![]()
misu, to se nedivím, já bych už toho svého miláčka chtěla vidět taky ![]()
Co vaříte, holky? Já jsem si uvařila květák na květákový placičky. Mimi má na to chuť. Odpoldene jedeme k mojí babičce, tak jsem zvědavá, jestli si zase vyselchnu přednášku, že mám zastrčit břicho ![]()
Zabzu - ty aspoň víš, že tam je, mě se za ty tři týdny mohl třeba někam vypařit nebo tak něco ![]()
já jsem včera dělala tu dušenou mrkev s masem, bylo to moc dobré a dneska tu mám lososa
to bude teda oběd!!! ![]()
dřív jsem ryby vůbec nemusela, ale od té doby, co jsem v tom se po nich můžu utlouct:)
jo a v tom Polsku, jak jsme spáchali prcka jsme ryby jedli snad každý den ![]()
misu, já to chápu..prostě ta iracionální obava, že si to mimi rozmyslelo a vypařilo se:) ale neboj, je tam:) dává Ti to znát ne? na bříšku ![]()
Zabzu - no snad si to nerozmyslelo, já tady pořád čtu takový smutný příběhy a pak mám ještě větší strach.