Poradna duly
Jana Čurdová
na bříško se radši cvičit nemá, to je fakt, ale večer ho klidně zalehnu, užívám si to, dokud to jde, s Teri mě to bylo asi od 4. měsíce nepříjemný a tlačilo
haha, tak to je přesné..s tím nábytkem
já už raději sama z toho nic nemám..vysloveně dobrovolně, protože mě vždycky po tom dost bolelo a stahovalo se mi břicho a děsilo mě to.. ale to nevadí, pro mimčo to udělám..
Ahoj holky, jsem tu po dvou dnech a zrovna tu províráte takový choulostivý téma
To já se k takové debatě moc nepřidám, po tom krvácení v šestém týdnu máme strach, takže snad po tom 12. týdnu se na to vrhnem ![]()
no jo, oni všude píšou, že placenta potřebuje tak tři měsíce, aby pořádně přirostla a že se nemají posilovat břišní svaly a v prvním trimestru být na sebe opatrná, tak se na to cvičení raději vykašlu..stejně asi zajdu za trenérem, ať mi něco doporučí..
chjo, to břicho mě furt bolí..to kotě řádí ![]()
jo a to plavání..normálně mi dr. řekl, že když půjdu plavat, tak si nemám brát tampony..někde zase říkají, že jo..tak nevím
kdybys mě teď viděla, už do sebe tlačím druhej talíř mexickýho guláše. Mě teď strašně chutnaj pikantní a ostrý věci.
Jani ahoooj ![]()
no jo, my jsme na to s misunkou jen tak náhodou narazily
![]()
ale já Tě chápu, já i tak jsem vyděšená, když k tomu dojde, hned se kontroluju, ale nemůžu si pomoct, mám na to chuť..
![]()
Ahoj Jani - jak seš na tom s bříškem? Už roste?
Zabzu - já jsem četla, že tampóny do bazénu neéé
haha, to se Ti nedivím..já bych si taky dala!!! a ještě nemám navařeno
no vlastně ani nakoupeno, jsem to hospodyňka ![]()
dneska udělám dušenou mrkev s hráškem, to mi leze..mňam ![]()
Ale asi se budu do bazénu stydět, oni pak lidi na to bříško koukaj a mě to je nepříjemný. Si pamatuju, když jsem měla buben s Teri, jak mi na něj každej šahal a mě to vadilo, jen od rodiny ne.
Já měla navařeno od včera, jen jsem to ohřála. Mrká tady na mě nevyžehlený prádlo ![]()
já bych chtěla chodit plavat, na takový menší bazén do jednoho hotelu, tam moc lidí nechodí, ale je fakt, že, když máš bříško, tak všichni čučí…to mě nenapadlo, ještě jsem to nezažila ![]()
popravdě nechápu, jak jsou někdy lidi drzí a fakt pořád těhule ošahávají..to nesnáším, na bříško jsem sáhla snad jenom kamarádce a to jsem se zeptala..připadá mi to netaktní..
Bříško trochu povyrostlo, už ho radši do riflí netlačím. Mám ho ještě po prvním těhu trochu povolený, takže teď už ho můžu vydávat za těhulovský a nemusím ho pořád zatahovat ![]()
Na sex mám taky pořád chuť, ale radši chodíme spávat s manželem v jinou dobu, aby nebyly takový choutky ![]()
kočky, já už fičím, jdu teda nakoupit, už mám hlad a bez potravin vařit nejde že ![]()
tak pa, mějte hezký víkend
Ahoj holky, já dneska spinkala jak miminko 10 hodinek…
Už máme poobědě a vyrážíme s manželem na hříbky,snad něco najdeme.Aspon na polívku mňam ![]()
Zabzu - kde máš hada?
Jani - co teda teď nosíš, máš nějaký těhu kalhoty? Já žádný nemám a nový nechci kupovat, koukala jsem na mimi bazar, kámoška si tam teď taky pořídila.