Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1858
26.8.06 11:05

na bříško se radši cvičit nemá, to je fakt, ale večer ho klidně zalehnu, užívám si to, dokud to jde, s Teri mě to bylo asi od 4. měsíce nepříjemný a tlačilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
26.8.06 11:05

haha, tak to je přesné..s tím nábytkem :lol: :lol: já už raději sama z toho nic nemám..vysloveně dobrovolně, protože mě vždycky po tom dost bolelo a stahovalo se mi břicho a děsilo mě to.. ale to nevadí, pro mimčo to udělám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
26.8.06 11:07

Ahoj holky, jsem tu po dvou dnech a zrovna tu províráte takový choulostivý téma :lol: To já se k takové debatě moc nepřidám, po tom krvácení v šestém týdnu máme strach, takže snad po tom 12. týdnu se na to vrhnem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
26.8.06 11:08

no jo, oni všude píšou, že placenta potřebuje tak tři měsíce, aby pořádně přirostla a že se nemají posilovat břišní svaly a v prvním trimestru být na sebe opatrná, tak se na to cvičení raději vykašlu..stejně asi zajdu za trenérem, ať mi něco doporučí..
chjo, to břicho mě furt bolí..to kotě řádí 8)
jo a to plavání..normálně mi dr. řekl, že když půjdu plavat, tak si nemám brát tampony..někde zase říkají, že jo..tak nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
26.8.06 11:08

kdybys mě teď viděla, už do sebe tlačím druhej talíř mexickýho guláše. Mě teď strašně chutnaj pikantní a ostrý věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
26.8.06 11:10

Jani ahoooj :lol:
no jo, my jsme na to s misunkou jen tak náhodou narazily :lol: :oops:
ale já Tě chápu, já i tak jsem vyděšená, když k tomu dojde, hned se kontroluju, ale nemůžu si pomoct, mám na to chuť.. :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
26.8.06 11:10

Ahoj Jani - jak seš na tom s bříškem? Už roste?

Zabzu - já jsem četla, že tampóny do bazénu neéé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
26.8.06 11:11

haha, to se Ti nedivím..já bych si taky dala!!! a ještě nemám navařeno :? no vlastně ani nakoupeno, jsem to hospodyňka :)
dneska udělám dušenou mrkev s hráškem, to mi leze..mňam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
26.8.06 11:12

Ale asi se budu do bazénu stydět, oni pak lidi na to bříško koukaj a mě to je nepříjemný. Si pamatuju, když jsem měla buben s Teri, jak mi na něj každej šahal a mě to vadilo, jen od rodiny ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
26.8.06 11:13

Já měla navařeno od včera, jen jsem to ohřála. Mrká tady na mě nevyžehlený prádlo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
26.8.06 11:14

já bych chtěla chodit plavat, na takový menší bazén do jednoho hotelu, tam moc lidí nechodí, ale je fakt, že, když máš bříško, tak všichni čučí…to mě nenapadlo, ještě jsem to nezažila :lol:
popravdě nechápu, jak jsou někdy lidi drzí a fakt pořád těhule ošahávají..to nesnáším, na bříško jsem sáhla snad jenom kamarádce a to jsem se zeptala..připadá mi to netaktní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
26.8.06 11:15

Bříško trochu povyrostlo, už ho radši do riflí netlačím. Mám ho ještě po prvním těhu trochu povolený, takže teď už ho můžu vydávat za těhulovský a nemusím ho pořád zatahovat :lol:
Na sex mám taky pořád chuť, ale radši chodíme spávat s manželem v jinou dobu, aby nebyly takový choutky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
26.8.06 11:16

kočky, já už fičím, jdu teda nakoupit, už mám hlad a bez potravin vařit nejde že :lol:
tak pa, mějte hezký víkend

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102

Ahoj holky, já dneska spinkala jak miminko 10 hodinek…
Už máme poobědě a vyrážíme s manželem na hříbky,snad něco najdeme.Aspon na polívku mňam :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858

Zabzu - kde máš hada?

Jani - co teda teď nosíš, máš nějaký těhu kalhoty? Já žádný nemám a nový nechci kupovat, koukala jsem na mimi bazar, kámoška si tam teď taky pořídila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí