Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1224
25.8.06 15:09

JITKO - jeste dotaz, co to znamená u toho NT ten „velký UZ“ ??? Jak dlouho me vosvěcujou?????? To se mi nelibi......... sem samozrejme videla ty zprávy s tou škodlivosti UZ mimiskům.

Ale jinak bych do toho NT sla, ty prachy za to klidne dám,hlavne ze nemusím na amnio…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
25.8.06 15:09

Zabzulko - taky čučím, ale asi bych do toho šla taky, ikdyž můj mohl jít pokaždý se mnou a zadarmo, ale že bych volala doktorovi domů to ne. Myslím, že tady takový přepych není, já chci do města :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
25.8.06 15:12

no žabžo zní to fér. i když nevím jak často člověk volá na gyndu třeba v noci že jo…kdyby byl problém tak jdeš asi rovnou do nemocnice na pohotovost ne? a těžko budeš volat svýmu gyndr a radit se s ním co a jak, to budeš ráda že dojedeš do tý hospital…přítomnost tatínka u utz si myslím že není nereálné i bez příplatku, ale asi jak u koho…utz na každé prohlídce je lákavé, srdíčko taky…no 700,– bych asi dala. pro klid duše. ale je to sviňárna že tě takhle „vydírá“.....podle mě by tohle neměl nabízet jako nadstandart, to mi připomíná kastovní systém v indii…a kde to potom jsme no…:-((( peníze dělají přátele že…

jeleno jojo máme dva šéfiky a fakt až až ;-)) ale naštěstí žádná jiná struktura tu není ;-) prostě šéfové a pod nima rovnocenně 10 lidí ;-))) takže paráda no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
25.8.06 15:12

no já mu ty prachy asi dám..není to nic závratného, i když i normálně je velice vstřícný, DaJi, čistou podložku mi tam dá i zadarmiko :lol: :lol: chtěla bych, aby se přítel někdy šel na prcka kouknout.. a volat mu nijak nihodlám, snad jedině při nějaké velké krizi..
ale stejně mám pocit, že ve 20tt se dělá nějaký velký UTZ ne? a to se dělá v nemocnici..
já jsem z toho jelena.. sorry jeleno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
25.8.06 15:13

DAJÁNA - plánuju to stejne jako ty, dve hned po sobě, minimálně 5-6 let budu doma a uz se na to těším. Dost pochybuju, ze mi tu skovaj místo, si najdou nekdoho jinýho. Taky su tu teprvá 4měsíce, hehe, tak je to tak bolet nebude. Mimi je prednejsi!!!
Spis uvazuju¨o náké práci doma, bud soukromý plavecký stadion pro mamky s detma nebo výuka Aj. Ani do jednoho se mi nece, nemám ráda cizí lidi doma. Uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
25.8.06 15:14

Dajana - babička tu je, tedy tchýně :? , ale ta je víc v práci než doma, dělá v domově důchodců a mám pocit že ty babky jsou pro ni to nejduležitější na světě, ona by se kvůli nim rozkrájela :) Takže na nás nemá moc času, někdy jsem ráda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
25.8.06 15:16

už nevím kdo to tu psal, jakujizdi na bramborove kaši uz 4 dny, hehe, já vcera zase ujela na cocacola medvítkách a bylo mi z nich soufl večer i ráno, sem zdlabla totiz celej pytlík. Takze ted je uz zase nemusím půl roku videt :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
25.8.06 15:17

Jelena - bacha aby se ti jenem medvídek nenarodil :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
25.8.06 15:18

žabžo velká utz je možná ten 3D uzv???? je to ono holky????

jeleno: no smělé plány věru ;-)))) mě ta anglina na živnosťák taky láká :-/ ale to bych musela probudit svůj mozek k nějakému výkonu jako je státnice no…chjooo…ale jinak práce z domova má svý pro a proti..manža by mě asi bral jako že jsem doma a můžu doma vařit a uklidit a asi by mi pomáhal doma míň než když bych chodila někam pryč přes den do norm. zaměstnání, ale zase seš svým pánem, ale zase to papírování, účto atd…no fakt nevím…
myslíš že ti nebudou držet místo? já myslím že mě by mohli. jsem tu skorem 3 roky a jsou spokojení, mě to baví…a chtějí tu mladý kolektiv takže zase naberou holčinu v mém věku (23-25 tak nějak) která taky půjde zanedlouho na mateřskou že jo…tak myslím že sice po 6 letech do práce hustý, nebudu vůbec vědět která bije, ale znala bych tak nějak ty lidi, hlavně bych znala šéfy a oni by věděli že na mě je spoleh a taak…už by mě přeci znali že jo ;-) tak doufám v koutku duše že by místo držet mohli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
25.8.06 15:20

DAJÁNA - no jasně, budou se na tebe moc těšit, hlavně jak budeš a děckama furt doma na nemocenské, to šéfové fakt mylujou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
25.8.06 15:21

DAJÁNA - hele, ale bysme se spolu mohly domluvit, takové malé duchovní telepatické podržení ve smyslu přenosu energie a síly ve stejný den a stejnou hodinu, ehm, chci tím říct, ze se sílene bojím az to budu muset šéfovi říct, plánuju to v řijnu, že bysme to rekly zároven 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
25.8.06 15:22

hehe jeleno to určitě mylujou :D je mi to jasný, ale tady už maj děti skoro všici takže se s tím tak nějak smířili no…a navíc já můžu pracovat z větší části z domova (máme net) takže by nebyl problém jim občas helfnout a něco tu a tam udělat doma a poslat.prostě by se to dalo s trochou dobré vůle......no uvidím jak moc vyjdou vstříc oni mě, tak se taky podle toho zachovám já no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
25.8.06 15:25

no, můj šéf už to ví.. je úplně v klidu, byl rád :lol: já už jsem tady ve firmě šest let a popravdě už mám chvílema ponorku, takže bych si mooc ráda odpočinula od práce a dělala něco záslužného jako je přebalování, kojení a tak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
25.8.06 15:26

Ahoj holky, už jsem se dlouho neozvala.
Začala jsem zase chodit do práce, po čtrnácti denní dovolené, tak to bylo takové dovoké.Hlavně ráno, když mi nebylo dobře.
No a ta spavá nemoc je taky děsná, došla jsem z práce a šla rovnou do hajan…
Dneska je mi první den jakš, takš dobře.
K dr. jdu 31.8 a doufám, že mi konečně řekne jestli je vše O.K. a hlavně jestli je mimis zdravé a taky kolik jich tam je :D :D :D
Doufám, že jenom jedno :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
25.8.06 15:27

Velký ultrazvuk kolem 20týdne je asi, že se zjišťuje jestli mimi má všechno co má mít. Trochu si ještě pamatuji, že meřil nožičky ručičky, díval se na to jestli nemá mimi nějaké vady a posílal to potom někam a s tama by zavolali kdyby bylo něco špatně. Na dalším ultrazvuku se dívali jenom na srdíčko jestli dobře pracuje no a na posledním jak je mimi uložené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí