Poradna duly
Jana Čurdová
holky, já jsem tak utahanááá!! teď tu sedím u PC jak mrtvola a málem tu chrápu..jak jste na tom?
Jiti ahojki:)) nechala jsem Ti na březňátkách vzkaz..teda, jestli jsi ho našla mezi těmi všemi příspěvky:)
holky, vy máte tak šikovné dětičky
já už chci toho svého prďolku..:)
ZABZULKO - máš nádherný metr!
Soucítím s tebou, jsem taky mrtvá. Už „jen“ nákup na víkend, vyzvednout malou z jeslí, vyrazit na pískoviště, uvařit polívečku, upéct na víkend buchtu ke snídani, vykoupat, uložit a pak už lehárko ![]()
Jitka
páááni tolik věcí ještě chceš stihnout? no to smekám teda Jiti
holky stejnak fakt taky máte můj obdiv, druhý dítě takhle brzo za sebou, nebo dokonce třetího cvrčka…fakt hustýýýýý ![]()
já včera byla na návštěvě za dvou denním miminkem a ta mamina říkala že už do toho nepůjde
neví prý zda se to časem možná změní, ale prý už fakt ne
hehe docela jsem se tomu smála ![]()
ty brďo, ty toho ještě máš:) tak já přijdu domů a půjdu zase do druhé práce a tam budu až do půlnoci..zítra před dvanáctou nelezu z postele..
já jsem Ti jenom chtěla říct, že jsem byla na kontrole a mimiš má 2 cenťáky..to jenom tak pro představu, protože jsme skoro stejnometrářky:)
díky za pochvalu metříku:)
Dajana - škola a školka tu je, už se těším až tam malá bude moc jít, aspoň bude s dětma. No a nějaké kroužky tu ve škole snad jsou tak uvidíme, ale bude mít segru nebo brášku tak snad už nebude tak sama ![]()
Jiti - závidím jesle, malá furt něco mele, ale moc ji rozumět nejde a to jenom slova, věty neumí ![]()
Zabzulka - dneska budeš zase hrát
, dlouho jsem tě neslyšela
![]()
Dajana - to jsem říkala po porodu taky, ale nějak mě to přešlo ![]()
ZABZU - tak to sme dve, já su neska spící panna, vcera sem mela v práci dobrou motanici, jak sem sla, furt sem padala na levou stranu, tak nevím. Je to tlakem asi, mám hodně nizkej a ted to hnusný pocasi do toho… piješ kafe? To sice probudí a zdvihne tlak, ale jen na chvili. Já kafe milovala až do předminulýho týdne, vod tý doby to nemuzu cejtit, to su zvedavá, co budem doma delat s těma zásobama, dyt tam za ty dva roky kcípnou
![]()
CIFKA - až ted sem si spocetla, jak ty deti máš rychle po sobě a čumím jako puk
Jak to zvládáš????
Moje svagrová má s bráchou teda 7 detí, ale cca po dvou letech!!
saal
no jo, já doufám že mě to taky přejde, chci dvě děti minimálně ![]()
no tak aspoň že tak, školka je asi důležitější než jesličky aby byli v místě bydliště.
já bych asi malou do jeslí nedala nevím…nechce se mi jí ochudit o maminku dřív než je nutné.....ale samozřejmě jsou situace kdy to jinak řešit nejde, jen by mě to asi bylo líto
takže Jiti obdivuju žes to zvládla psychicky..tam malou dát ![]()
MISU - já neska nechtela jit na voběd, měla sem se stavovat u mýho v práci, tak sem mu naridila, ze mi ze svýho vobeda musí kousek nechat, ze dojedu hladová. Pak sem se koukla na jídelní listek a bylo tam rizoto… to rozhodlo ![]()
Pak sem dojela k mýmu chlapovi a von mi hned hlásí¨, jak si urval vod huby, ze to mám v lednici, půlku talířa špaget, eh, tak sem musela s pravdou ven, páč dybych to do sebe nacpala, tak to letelo ven i s rizotem a to by kolegové jeho čučeli (nikdo to o nás ešče neví), hehe
Saal - taky se těším, že bude mít Hanka parťáka. Už bude ve věku, kdy by mohla být trochu rozumnější (2 a 3/4). Jesle jsou perfektní, aspoň nemusím pořád vymýšlet zábavu. A že bych měla výčitky, „že jsem si ji neužila, když byla malá“, to nemám. Ne každá máma má na to, být s dítětem 24 hodin doma, kór když nemá v dosahu babičky, takže hlídání nehrozí. Užijeme si to odpoledne a o víkendu.
Zabzulko - na druhou práci bych neměla, i když to mé odpolední je vlastně taky druhá směna a občas dost náročná. Centimetříky jsem samozřejmě postřehla, gratuluju kolegyně
! Můj Přemek má dvoucentimetrovou kámošku (říkalas, že se cítíš na slečnu, ne?).
Jitka
DAJANÁ - holky, já su tak ráda, ze taky máte průjem, aspon v tom nejsu sama
![]()
uz sem si pripadala divne, hehe
DAJÁNA - jakej ceš kočárek???? Sem s tím!!!
Nákej s motorkem?? Nebo s pěti kolečky?? S automatickou strechou? ![]()