Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
807
25.8.06 10:59

klariso, supééér!!! já bych taky jela!! hned! naposledy jsme měli dovču na začátku prázdnin no a z té jsme si dovezli to naše koťátko :)
teď bych se nejraději sebrala a fičela někam do dáli..
radiku ahojki, jak se cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1230
25.8.06 11:00

Klarisa-Rhodos je tiez super :)
My sme tam boli v meste Faliraki na svadobnej ceste a parada, krasne plaze, ziadne meduzy… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
25.8.06 11:00

To tve popisovani reakce mi neco pripomina…nasi taky skakali a pritelovi rodice…byli radi. To jo, ale neobeslo se to bez poznamek tipu…nemate jeste kde bydlet, a hypoteka na krku…jste blazni :-)

Spineni ustalo.......tak zatim to je O.K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
25.8.06 11:07

radiku - takže jsi teda na nemocenské? a budeš až do příští kontroly na gyndě kde se dál rozhodne co dál?

ahoj všem příchozím ;-)))))

nějak začínám kašlat a kloktání soli na chrapot už nepomáhá :-/ tak nevím co s tím…jestli se to zhorší tak asi půjdu v pondělí k mudr :-/ chjo…

jdu na o, zatím páček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
25.8.06 11:11

Ne DaJan......me zacina prace az ted v pondeli......jinak jsem mela pres prazdniny dovcu tak mi nemusel psat nemocenskou. A v pondeli rikal ze normalne do prace muzu, kdyz prestanu spinit. tak pujdu. Stejne se tam nenadru…budu jen pripravovat nastenky a tridu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
25.8.06 11:14

tak mi nikam nepojedem letos, ani vloni sme nebyli.
To je des. sme tak omezeeni terminama, ze se do toho zádná teplá dovolená u more proste nevleze…
se na to vyprdnu fakt :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
25.8.06 11:38

Ahoj holky :D

Zabzulko - máš nejkrásnější metřík

Klariso - dovču si krásně užijte

Dajano - jsem zvědavá jak budou rodiče reagovat na oznámení. Nechceš nám ty oznámení vyfotit a vložit sem, abysme se pokochaly? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
25.8.06 11:49

Ahoj Radiku!

Radik, Jelena: chceme na Kretu :wink: , v na zacatku cervence jsme byli v Bulharsku a moc se nam tam libilo … taky jsme se snazili si udelat malyho Bulharka :lol: , ale ovu byla az 3 dny po navratu, takze mame zase Cechacka :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
25.8.06 11:52

Jelčo: hele, my taky jeste nemame dostaveno a uz jsme si poridili do nasi pidigarsonky 2. prcka :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
25.8.06 11:52

Já nějak pořád vůbec nepřemýšlím o tom, že by to mohl být kluk. Včera jsem četla nějakou diskuzi tady a hodně holek tam psalo, že samy poznaly, co mají v bříšku. Myslíte že je to možný? Máte taky nějakou intuici? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
25.8.06 11:54

Klariso - tak do porodu stihnete dostavit nebo budete přifukovat garsonku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
25.8.06 11:54

Misu, tak ja zadnou intuici nemam, u prvniho tehu jsem si nak do 20.tt myslela, ze to bude kluk … no a pak nam na utz rekli, ze to je holka … a taky to tak dopadlo :wink: a ted uz muzu delat culicky, davat sponecky .. jezis na to jsem se cely tehotenstvi desne tesila :D , ale Nikca pak byla do roka uplne plesata :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
25.8.06 11:58

KLARISA - hele, Kréta zuper, jen doporučuju!! Byla sem tam uz dvakrát a nemá to chybu a tech pamáááááátek, zupéééér.
Taky sem chtela letos, ale nasla sem neco na pobrezí ted, vypadá to slibne i s terminama, az na tu cenu teda, eh, hehe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
25.8.06 12:00

DAJANÁ+MISU já myslím, ze nejlepsi by bylo vyfotit obliceje tech rodicu jak to budou rozbalovat 8O 8O 8O

Ale klidne to sem vlož, at je bžundá :D

Je mi nák soufl, pribináky mi udelaly divně, eh a furt mám průjmy, se z toho picnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
25.8.06 12:01

Klarisa - Teri byla taky plešounek :lol: a pak měla dlouho vlásky strašně řídký. Už se stihla taky párkrát ostříhat, ale fakt brutálně. Přijdu do pokojíčku, všude samý vlasy, Teri v ruce nůžky a blaženej úsměv. Pokoušela se o mě mrtvice :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí