Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4011
25.8.06 10:09

holky to lítání asi nevadí. stav beztíže to není ;-))) tak hlavně aby vám bylo dobře a nemuseli jste si během letu odběhnout na záchod ;-))) toho bych se asi bála nejvíc…taky záleží asi na tom jak dlouhý ten let bude..jestli po evropě tak pohoda ale jestli např. do ameriky tak už bych se radši asi zeptala na gyndě…

ahoj Jiti, jojo to bude kontrol ;-))))) paráda :-))) jakpak se cítíš dneska? ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
25.8.06 10:12

DAJÁÁNA - helé, víš ze ty asi budeš mít malýho bejčka? Trochu ti závidím, s beranem to bude těžší, eh.

Vcera můj mladej hlásí (po chvili usilovného premýslení): To náš mladej bude mít narozky dřív než já jo?? Tak to néé…

Já na něj koukala jak blázen, chi, asi se moc unavil sledováním té fotky z UZ.
Nevím jaký máte fotky vy, ale naše MUDr. dělá fotecky tak 5×5cm. Kámoška mi vcera ukazovala svoje a sou tak 15×15cm !!! Strasne se smala tem mejm malušenkejm :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
25.8.06 10:14

Díky za optání, dneska by to šlo, dokonce i po snídani. To chladnější počasí mi vyhovuje líp - teda hlavně zevnitř kanceláře. :) Ráno jsem zjistila, že nemám co na sebe, v knihách píšou, že do konce 1. trimestru břicho neroste, ale na mé bývalé plošince už je to vidět. Tímpádem jsem musela odložit rifle a letní kalhoty už nosím bez pásku. Za pár týdnů asi budu muset najet do těhugatí. Přijde mi to hrozně brzo, ale nedá se nic dělat. Aspoň si budu konečně připadat jako těhule :wink:

Služebka je v Paříži, takže let nebude dlouhý.

A co ty po ránu?

Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
25.8.06 10:16

Jo, a mám trochu problém - přístí týden mám rande s holkama z gymplu, se scházíme 4baby pravidelně kazdý druhý měsíc, cca, něco jako Sex ve Městě, chi.
Vsecky strasne touží po miminu, dvě na to nemaj chlapy, ale ta třetí podstoupila opravdu KDECO aby do toho vlítla a furt nic.
A ted já si tam naklusu s průkazkou. Snad to zvládne? Ty dve jo, ale ta snažilka nevím..... :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
25.8.06 10:17

Jitit - jéé, já cu taky na služebku do Paříža… umíš po francouzsky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
25.8.06 10:20

jeleno - no jestli to bude bejček nebo beránek si mimísek vybere sám ;-)) je to tak na hranici no…uvidíme zda bude chtít zůstat fakt do toho 40 týdne nebo vykukne dřív ;-))

jiti no tak let do paříže už jsem taky absolvovala, je to hodinka takže pohoda…užij si to ;-)))) ale to je ještě čas že jo ;-)))

no já se fakt necejtim vůbec těhotně holky. nevím zda to přijde nebo ne, prsa nebolej vůbec, ale neboleli mě nikdy ani po ovu ani před ms ani prostě fakt nikdy takže asi teprve začnou ;-))) no a jinak pohoda, ráno akorát dám pár piškotků už doma, a pak snídám v práci ;-))) funguje to na takový to malátný co bych jinak měla…
zítra tu novinku oznamuje rodičům, včera jsem se prděla s oznámeníma (dvěma, pro každé rodiče jedno), vyřezávala jsem tam dírky a pak proplejtala stužky, no děs :-))) je to takový otvírací okýnko, červená a modrá stužka a uvnitř když to otevřou bude fotka z uzv toho malýho váčku a šipka a text něco jako: Ahoj babi a dědo, jmenuju se Kulihrášek a jsem vaše budoucí vnoučátko. Zatím vás zdravím z bříška, protože duben je ještě hrooozně daleko ;-))

nebo něco takovýho trapnýho no ;-))))) uvidíme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
25.8.06 10:23

no jo jeleno, copak ty máš počkat s těhotenstvím dokud neotěhotní ona? to prostě nejde no. bohužel…je mi jí líto ale bude to muset zkousnout. nedá se nic dělat, přeci na tebe nezačne být ošklivá a žárlivá jen proto že vám se to podařilo tak brzo po začátku snažení a jim ne. bohužel, i takové páry jsou ale doufám že dneska už je ta medicína na takové úrovni že jim dokážou pomoct no a když ne tak asi adopci. já bych se s tím taky musela smířit že jo, že kamarádky kolem těhotněj a já furt nic kdyby to byl můj případ. hold takovej je život, ne vždycky spravedlivej, ale přeci nebudeš ty pykat za to že jim to nejde.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
25.8.06 10:27

DaJano - oznámení dobrý! Já jsem babičce strčila před oči fotku z UTZ, nechtělo se mi nic vymýšlet.
Jeleno - po francuzky neumím, snad se domluvím anglicky. Budu to muset trochu oprášit.

Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
25.8.06 10:31

Jiti: tak jsem se predchvili koooonecne dovolala na gyndu … tak pry letet muzu, pry by mohly vadit jen dlouhy lety … ale tak to Recko zas tak daleko neni :wink: …

Jezis holky, ja se zacinam snad i tesit :roll: :D , ted jeste aby manzelovi dali volno - ale ma dovci jeste z minulyho roku furu … tak snad nebudou delat problemy … a snad pofrcime :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
25.8.06 10:33

klariso no vidíš ;-) super :-)))))

jiti no jo, hold byla příležitost tak jsi to tak udělala ;-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
25.8.06 10:48

KLARISA - a kam do řecka letíte?? Já cu takýýý, furt sháním nákej lást, je to drahý jak potfora i ty lásty, navíc su omezená termínama, i v práci, ve skole, kvůli psům a rodicům, chlap v práci cosi má, tak nevím jestli tam neco vmáckneme este? eh…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
25.8.06 10:53

DAJÁNa - tys delala pránícka s maslickama?? Jé, tý si uzasnáááá.
Vís jak to muj mladej oznámil doma?
Napsal smsku, máme i tátovi zvlást. Kazdýmu napsal:

Mám pro tebe sladké prekvapení, dědečku.
Mám pro tebe sladké překvapení, babičko.

Tchán do minuty volal, málem spolk cigaretu a byl celej hotovej.
Tchýně volala za hodinu (necte smsky) a byla zarazená. (milá reakce).

Pak sme k nim jeli dom pár dnů na to. Byli zarazení voba. Nemluvili vo tom. Pak sel ten můj na záchod, tak na me voba spustili, kdy jako bude svatba? Pak se vrátil ten můj, tak votočili: ale dyt jeste nemáte hotovej barák? Tolik práce je tam? A svatba nebyla? Jak si to vlastne predstavujete? Sem si tam pripadala jako na koberecku. … a sem z nich lezla po stropě fakt........

jedině mý rodiče sou naprosto normální a uzasni lidi, skákali dva metry do vejsky a furt mi volali něco pátý přes devátý a zalykali se radostí a máma furt psala smsky jak sou s tátou ščastní atd.
No bodejt, holka 34let a konečně mimino :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
25.8.06 10:54

Ahoj klaris…a kam do recka letite? my byli na Zakinthosu a mame odtamad prcka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
25.8.06 10:57

RADIK - hoooojjjda, jak je?? CO spineni???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
25.8.06 10:59

KLARISA - Chalkidiki nedoporucuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie