Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
347
25.8.06 08:02

Zabzulko: ahojky :wink: ani se ti nedivim :wink: ja taky furt na fotecku, teda uz par tejdnu starou :( :wink: porad cucim :lol: … a toho 18.9. na tebe budu obzvlast myslet :wink: :lol: … ten den totiz budu zas o rok starsi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
25.8.06 08:04

žabžo..nahoře je anglicky napsáno: Upload picture (nebo tak něco)..tak na to klikneš, vybereš si jakou galerii chceš, do které chceš aby ta fotka přibyla…a pak vybereš tu fotku ve tvém pc a dáš odeslat nebo něco takovýho…jde to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
25.8.06 08:07

Zabzi: kdyz si das Novou fotogalerii … tak nahore je napsano Fotoalbum a podtim kliknes na Upload obrazku a tam pak vlozis tu svoji fotecku … uz ted jsem zvedava na prdolku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1230
25.8.06 08:09

Klariso, letiet mozes v pohode, ja som tiez letela v nejakom 6tt a bez problemov. Vtedy som sa aj pytala gynekologa a povedal, ze bez problemov…ty mas 18.9.narodky? my budeme mat vyrocie svadby :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
25.8.06 08:15

Kkatus: vybrali jste si na svatbu opravdu krasny datum :wink: moje narozeninkovy :wink: tak super, jeste zavolam k nam na tu gyndu a uz zacnu balit :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
25.8.06 08:17

Holcicky, zatim se loucim … jdete na nase pravidelne ranni nakupy :wink: :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
25.8.06 08:17

klariso, super:)) to budeš mít narozky? tak to budu vědět, kdy gratulovat :lol:
holky, já už jsem fakt asi blbka, samozřejmě jsem to našla, už je tam!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
25.8.06 08:54

nazdar ženský, tak jak vám je? Co zaloudky?
Já zatím přezívám, chute uz i jsou, ted se láduju pribinákama, křeče zatím pominuly (tuky tuk), ale teprv zacínám s mlicnýma výrobkama, tak uvidíme.

Včera jsem půl hodiny tomu mýmu vysvetlovala, proč to mimi má jen 9mm a néé 9cm, jak si on a jeho otec (tchán) myslí, že by to mělo být..... se z nich picnu.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
25.8.06 09:03

KLARISA - lítat se můze, miminu to neva. Az bys byla hooodně těhotná, tak by mimčo trpělo, páč v letadle bývá vždy málo kyslíku a mění se tlaky, bys musela donýst vod MUDr. papír ze muzes letet, jinak by te taky nemuseli pustit do letadla. Ale to je až máš pupek jak brno, ted to nevadí.
Taky kcem někam ject. Kam se chystáte vy? Vidím to pouze na řecko, tam je jeste teplo, v chorvatsku je stejně jak tady - kosa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
25.8.06 09:03

žabžulko to je krása :-)))) takže pracovní název pro mimíska je Koťátko? ;-) můžu doplnit do tabulky? ;-))

ahoj jeleno ;-)))

holky já si každý ráno dávám asi pět piškotků a vodu než jdu do práce, jinak bych asi nedojela…a v práci se pak nasnídám ;-))) taky to tak děláte? ;-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
25.8.06 09:04

DAJANA - já jezdím s kručícím zaludkem, ale asi zacnu s tema piskotama jak ty, to není spatný nápad, jen nevím jak se na to budou dívat naši psi, mi utrhnou ruce, ze jim žeru piškoty :o))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
25.8.06 09:06

DaJi, jojo, je to prostě moje kotě:)) pořád mám pocit, že to bude holčička… :lol: tak uvidíme:)
já ráno sežeru na co přijdu, teď mi je už druhý den zase skvěle, tak mám chutě:) ale mění se to šíleně :lol:
Jeleno, to je sranda s těmi rozměry, že? já včera příteli ukazovala fotku a on se na to koukal všemi směry a nepochopil, co tam je.. a já mu říkám, to je jedno, že to nerozeznáš, ale je to Tvoje dítě:))) ale jo, líbí se mu, říkal, že je to macek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
25.8.06 09:07

jeleno - tak kup jedno balení psům a jedno sobě ;-) jaký pejsky vůbec máte? :-)) a máte je v bytě? :-)))

my máme dvě kočičky, bytovky, takže takový dvě náhradní miminka…trošku se bojím že je pak budu zanedbávat až se malý narodí, no ale co se dá dělat, bude jim dva a půl tak snad to už pochopěj ;-))) pryč je dáme pouze v případě že mímo bude mít alergii jinak ne.

a co vy ostatní a zvířátka??? ;-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
25.8.06 09:09

DAJÁNa - hele, já mám další kontrolu 21/9, dyž uz ses u toho psaní, bude to bez UZ, tak nevím co mi bude kontrolovat? Joo, vlastne moč a váhu.

Rikala sem vám jak sem donesla vcera mé mudr moč? Nenasla sem menší flasku, tak sem vzala sklenici vod Tatarky, nebyla zrovna malá a dávám to sestře, vedle stály další těhule, kazdá měla malinkou profesionální zkumavku a já tam stála s tou flašou jak trdlo :)
Sestra na mě kouká jak zjara a já povídám (páč su hrozně vtipná) „já sem větší doma nenašláááá“ a vona se zdesila, hehe, tak sem se musela zacít smát, ze to byl jako fooor :)
No a v ordinaci byla spousta zenských co moč zapomněly, tak jim rozdala ty papírky a povídá „tak holky šup na záchod a počůrejte mi to“, to sem se musela fakt řezat smíchy :D Umíte si to představit? Jak počůráváte ten papírek? hehehe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
25.8.06 09:10

já na zvířátka moc nejsem.. teda, ne, že bych byla zarputilý odpůrce to ne..vyrůstala jsem na dědině a tam se to tak nežralo..teda vlastně se to žralo, že :lol:
měli jsme hodně velké hospodářství, drůbež, plno koček a psů všude, bylo mi jako dítěti fajn..teď žiju v bytě a nemám žádné zvíře, jen pořád uvažuju o kočce.. ale to asi až později:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí