Poradna duly
Jana Čurdová
Misunka - snad to bude dobrý, furt přemýšlím jestli nemám k tomu doktorovi jít už zitra, třeba by mi na to něco dal, jenže on je takový srandista, že by řekl že musím něco vydržet
Po porodu se za mnou stavil a ptal se mě jakto že jsem na něj nepočkala, že on by mě na císaře nebral, že by sme to nějak zvládli, ještě teď se klepu kdyby tam byl on ![]()
saal a to jako budeš rodit taky u něj?
teda takový vtipálek..bych mu to při nejbližší příležitosti vrátila
třeba bych řekla: včera jsem viděla vaší manželku, je moc hezká. zrovna byla na obědě s nějakým fešákem, asi váš bratr
![]()
saal - třeba by ti vážně něco poradil, takhle budeš za chvíli sotva stát na nohou
Dajana - no snad na mě nevyjde tak jako minule, jsem porodila a on přišel na noční. On jezdí tady po těch vesnicích každý den je někde jinde a k tomu má ještě služby v nemocnici.
Misunka - nevím asi to zkusím, přinejhorším mě pošle domů ![]()
tak joooo..jdu si vybrat metřík, snad se netrefím do toho vašeho
když jo tak se omlouvám a pak ho hned změním až to zjistím ![]()
hmm ta barva je divná. tak jsem dala šedou
tak noch ein mal a už dám pokoj ![]()
jojo sz přečtená mišunko
díkas
Daji - tan je krásnej, na tuhle stránku jsem ještě ani nekoukala.
Holky teď jsem se pěkně naštvala, tak naše malá zničila další mobil. Byl v opravě ještě v záruce a prej je to kdesi oxidovane takže asi zaslintané a je po něm, na to se prej reklamace nevztahuje
Takže mobil za 7 tisíc můžu vyhodit neboť oprava prý stojí 5 tisíc, já ji asi roztrhnu ![]()
saal - mě malá kdysi rozebrala úplně novej budík na šroubečky, ale ten teda tak drahej nebyl.
holkyyy, tak jsem zpátky!!!!!!!
ten můj miláček má už 2 cm!!!
já jsem se málem rozbrečela, když jsem ho viděla!!
fotku mám, zkusím ji někde tajně naskenovat a přidám ji:) ![]()
saal no hustý
tak už jí to hold nebudete půjčovat no…ale co vím tak děti tohle milujou že? mobily, videa…cdčka......:-((( švagrová to malý taky půjčuje a nic s tím nedělá (zatím).....pech no.....:-((