Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1224
24.8.06 10:05

RADIK - no já nevím, ale měl uz dvoucentimetrovýho pindoura :D :D

JANA28 - na mykozu mi dala kyselinu borovou, se mi to plete ACIDUM BORICUM, to pomuze do dvou dnů, ale mám to brát týden urcite (já vcera zapomněla, upsss), nic jinýho se prý nedoporucuje na to (
to tvoje asi taky, mudr ví co dela, neboj), todle mi predepsala jiná mudr a ta moje neska kladně pokyvovala hlavou.
Jinak tam ale nákou sfiňu mám furt, ale prý to ted resit nebudeme, ale v kazdým případě tomu mýmu jeste pomažu pindoura, hehe, at si to furt nevracíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
24.8.06 10:07

tak mimi ma 1cm a ma 2cm pindoura? to je nejak extra dobre obdarenej :) , jen abys pak na nej nasla nejaky kalhoty :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
24.8.06 10:08

ZABZU - ráda bych, necu macka. Ale naskenuju vám sem fotku s sipkama. Celá ta fazole má tak 2,5cm, vevnitr je cosi voznacený sipkama a má to numero 9,6mm.Tak y se mi to moc nelibi.
Doufám, ze pri pristím UZ to bud ev normále. Ale to srdicko, to me teda dostalo, to je fakt síla, je to prý jen nejaký zárodek srdce, ale fakt to pumpovalo 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920

je to možný......asi to tak bude. :-) Jo je mi fajn…špinění už ustalo......dnes jedeme k přitelovým rodičům. jeho mamka ma 55let tak ji vezeme překvápko :-) Dáme ji obálku a v ní je na A4 UTZ fotka …od miminka jde bublinka jako kdy mluví " Babi, čekej mě v dubnu " Jsem na tu reakci zvědavá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858

Ahoj holky, já jen v rychlosti, musím něco dělat.

Jelen - gratuluju ke kontrole a k průkazce. Máš už pěkně velký mimi. To moje mělo v 6+2 3mm.

Zabzulko - držím palečky na odpolední kontrolu.

Hlásím, že dneska jsem v noci po hodně dlouhý době spala jako zabitá :lol: :lol: Jdu žehlit, vařit atd. Zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
24.8.06 10:09

radiku - tak to jsem fakt zvědavá, jak budou budoucí prarodiče reagovat, držím pěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
24.8.06 10:10

jeleno tak gratuluji k průkazce, až budu moct ke svýmu kompu tak jí tam dám…teď mi tam něco rochňaj tak jsem u jinýho a závislost nevydržela tak jsem tady a dočítám ;-)))

holky, tu tabulku vám sem teda vrznu vždycky když jí změním no, abyste to mohli dohledat ;-) ona se opravdu pokaždý změní, jakože ten odkaz na ní no…mrzí mě to. ale kdybych to dávala do dubňátek 2007 tak se to změní taky a navíc tam zůstanou ty starý tabulečky a jediný kdo je může smazat je administrátor, čili pokaždý napsat adminovi ať to smaže..a to se mi fakt nechce.

no každopádně se to už začíná hezky plnit, ale stále je tam pár jedinců kteří nenahlásili vůbec nic nebo fakt minimum ;-)) tak holky, šup šup koukejte mi napsat SZ ať to tam frknu ;-)))) hezky věk, termín porodu, aspoň kraj nebo okres bydliště, pracovní název mimíska a datumy různých kontrol ;-)))) šup šup… :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
24.8.06 10:11

jej misunko…taky musim neco vyzehlit. Aspon v sede :-) Ten muj uz breci, ze nema tricka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
24.8.06 10:12

jestli to ale takle půjde dál, abych pak nemela TP třeba na vánoce :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
24.8.06 10:13

radiku, tak to jsem zvědavá co řeknou..taky to brzo zahlásíme. našim v sobotu a tchánovcům až přijedou z dovolený…ale stejně hezky odpočívej ;-)))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
24.8.06 10:14

šmárjá, ted ste me vydesily, jestli to není moc velký, jestli neco neni v porádku? Treba to tak abnormálně narostlo ze je to spatný??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
24.8.06 10:14

tabulka je zatím tady (odpo se to zase změní, budu tam doplňovat další info):

https://www.emimino.cz/modules.php?…

tak se jukněte, šáhněte si do svědomí a pište SZ ;-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
24.8.06 10:16

RADIK - jéééé, to je zupr prekvápko, to babi slahne, bacha na to :D :D

Pak napis, co rikali, chi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
24.8.06 10:16

jeleno neblbni!!!!! ;-)) v 7+0 má mít mimísek 1 cm to tak odpovídá ;-)))) neřeš, roste? roste! srdíčko tluče? - tluče! tak se prosim tě neboj!! neplaš! ;-)

holky já včera taky byla na uzv :oops: a viděla jsem bublinku :-)))) měla celá 10 mm a už se začíná dělat žloutkový váček :-)))) a byla krásně uprostřed dělohy tak mám radost :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
24.8.06 10:17

jeleno, aha, tak to máš fakt velikána, rekordmana:))) hele a má dvoucentimetrovýho pindíka jo? hmm.. ještě chvilku a kluk bude rekordman i v jiných partiích :lol: :lol:
samozřejmě gratuluju:)
radiku, to je dobře, že špinění přestalo, to překvápko bude fakt velké, já to mojí mamušce vyhrkla tak bez obalu, že neměla šanci se ani pořádně radovat..no, co se dá dělat..
misu, ahojki, vy se máte holky, já bych teď taky radši žehlila nebo dělala nějaké domácí práce, mi se tak nechce být v kanclu, uf!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí