Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1224
23.8.06 16:20

holky, děláte si uz náký hadříkový vybavičky? Já necu, nerada bych to zakrikla. Zejtra jdu na UZ, se bojim, ze tam uz nic nebude :(

Mušim tam bejt na sedmou ráno, me picne :x

tak já mažu dom, mi jede bus do toho naseho kocorkova, pááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
23.8.06 16:22

MISU - jak dlouho musí být taková nabarvená hlava pod vodou, aby slezla barva? Pár hodin? A vydrzíš s dechem? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
23.8.06 16:23

Jelen pa, já si zatím nic nekupuju, mám toho mraky, ale hodně v růžovým :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936

Jelena - modli se ať je ti dobře, mě s Nikou kromě raního zvracení bylo skvěle, ale teď přemýšlím jestli bylo rozumné si další mimi pořizovat :D
Misunka - to je na tom to nejhorší, malá je ze mě vyděšená a manžel musel ráno zůstat doma aby se o ni postaral, teď je s babičkou tak mohl jít zase pracovat. Máme to dobrý můj má dílnu ve sklepě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858

Jelen - ksichtík jsem měla venku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
23.8.06 16:25

saal - chudáček Nikinka, se bojí o maminku, Terezka je taky vždycky z toho špatná, když mi není dobře, ale ona už je větší, tak to pochopí spíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
23.8.06 16:27

Misunka - to je nápat dávat si tmavou barvu když jsi blondýna :D , ale taky jsem to kdysi zkusila (jsem taky blondýna) ale měla jsem jakousi čeveno-rezavou nebo co a vypadala jsem že mi hoří hlava a až druhá barva pomohla, tehdá jsem si myslela že mi vypadnou vlasy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
23.8.06 16:31

saal - já nejsem úplná blondýna, já to mám takový do šeda, no úplně blbou barvu, normálně si kupuju středně plavou, ta je hodně podobná mým vlasům. Tahle čokoládová neměla být tak tmavá, ale při mým štěstí jsem černá :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
23.8.06 16:33

Misunka - ono to na ty světlé vlasy líp chytá a ještě když se barví, co ti řekla ta hkadeřnice nebo kdo ti to dělala :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
23.8.06 16:34

Ahoj Saal, jak vzala Nikolka zprávu o budoucím sourozenci? Já jsem se pokoušela Zuzce vysvětlit, že mám v bříšku mimi, ukazovala jsem ji obrázky už břichatých maminek a vysvětlovala, ale z jejího výrazu jsem pochopila, že nemá ani šajnu o čem mluvím :) . Asi budu muset ještě pár měsíců počkat, sice pochopí už hodně, ale toto je asi nad její síly :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
23.8.06 16:37

saal - já se barvím doma, kadeřnice mi jen řekla, že by se jí na mě ta barva líbila. Je to prostě moc tmavý, tak to budu pořád mýt a sleze to. Já měla vlasy předtím hodně vyšisovaný od sluníčka, tak proto to asi tak hodně chytlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
23.8.06 16:37

Jana28 - my máme asi trdlo :D , protože ta nechápe nic snad až budu mít to bříško taky jsem ji ukazovla bříška jiných maminek na obrázku, ale hleděla na mě jak z jara a jenom opakovala mimi a ukazovla tam kam jsem ji ukázala já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
23.8.06 16:40

Misunka - moje mamka taky blondýna si obarvila jenom šamponem a taky do hněda, myslím že měsíc se toho nemohla zbavit a ke konci už to měla jenom růžový, nechci strašit, ale ona si barví hlavu platinově plavou tak jí to možná moc chytlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
23.8.06 16:47

saal - já to mám taky jen šampon a jsem starej experimentátor, občas se něco nepovede :oops: Teď mi to uschlo a už je to trochu světlejší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
23.8.06 16:48

Saal, až budou mimča na světě a budou doma řvát, tak to ti naši prvorození už snad pochopí :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí