Poradna duly
Jana Čurdová
Jeleno - já rodila před šesti lety a fakt jsme to museli podepsat oba, to byly boje a budou zas, ale já e nedám
Akorát že s jiným chlapem
Ahoj Rádíku, už jsem si změnila ten metřík, aby jsme neměly stejné ![]()
Mišu a Zabzulko, díky za odpověď. Musím koupit tu knihu. Jsem jak malá a to jsem o měsíc starší než ty Jeleno, ale z puberty jsem vylezla někdy kolem třicítky ![]()
Jeleno - tak to aby to byl kluk, co? A vlasatej… ![]()
Žanet - já viděla srdíčko 6+2, doktor se divil
Jeleno: dnes jsem taky 6+2…to mame asi stejny termínky.....:-) Zitra jdes na UTZ????? Musis pak napsat co jsi tam videla.....Já mám fotku bublinky…ukazala bych, ale nevim jak to se dát.
Jinak je mi líp…no špinim pořád. Byla jsem dnes v Centru onkolog.prevence na kontrole. Doktorka je tam mila. Rikala, ze hematom problem neni. zalezi na tehotenstvi. Jestli je O.K tak prezije vsechno…i nepovedenou interupci. A jestli je nejak spatne…tak to priroda zaridi a poradi si sama.....takze ......asi tak ![]()
Holky, Terezka teď rozbalila nějaký barvící bonbóny, jsou tam zelený a modrý bonbóny, tak já mám hubu zelenou a Teri modrou, tak už jsme mimozemšťani dvě
![]()
RADIK - jééé, ahoooj, sem na tebe neska myslela, jestli lezís a ses hodná a nelítáš nekde. Jak spinis?? JAko krev? Hm, já nevím co s tím, ale ta mudr. má pravdu, jestli je to spatný tak to pujde pryč a to je dobře, ale jestli je to zdravý, tak se tě to bude drzet jako kliste, neboj!!!
Sme na tom stejně, taky si měla 1.den posl.menzesu 9/7 ?
![]()
10.7…posl.menses ![]()
Jo snazim se lezet a odpocivat......nenamahat se. Nespinim moc…jen hrozne slabounce svetle hnede
neni to hrozny......a nic me neboli…akorad mam tlaky v konecniku pri sezeni…nemate to nekdo taky???:-)
To jsou otazky co?
Kde najdu tu tabulku co dela DaJana?
misunka - jejda, to me taky čeká jo?
A navíc to bude beran, uz mám jednoho doma, je to velký děcko uvztekaný, na starý kolena je na zabití a ted druhýho, mě asi vodvezou
![]()
já mam zase strasou chut na ty cocacola medvitky, ze já si je zase koupim, predevcirem sem stála v Makru pred regálem s kokinama, jejda, já slintala jak můj pes v kuchyni a ty cola medvitky tam meli v dvoukilovým balení, to bych mela aspon na dva dny......... uz zase slintám..... ![]()
RADIK - tabulka nevím, Dajána tam dycky neco zmení, cimz se zmeni odkaz a vlastne to nefunguje ![]()
intim dotaz - netrpíte na mykozy? Já co sem vy:,–(ila antikoncepci, tak sem to chytla snad 2× za sebou a minulý týden zase, uz je to ale OK. TO su zvedava co me jeste ceká.
Jak mi brala krev, tak sem málem sebou sekla, co teprve u porodu ![]()
Su hroznej po*era
holky chtela jsem k nam do fotogalerie dat mimiska…ale asi se mi dal nekam jinam…jak jste to tam udelaly????
Radik - fotka před metřík jde myslím jen lilypie, na Tickeru asi ne.
Mě ten odkaz na tabulku nefunguje, je myslím naposled na str. 101
Žanet ahoj