Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1858
23.8.06 14:19

Jeleno - já rodila před šesti lety a fakt jsme to museli podepsat oba, to byly boje a budou zas, ale já e nedám :lol: Akorát že s jiným chlapem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
23.8.06 14:19

Ahoj Rádíku, už jsem si změnila ten metřík, aby jsme neměly stejné :wink:

Mišu a Zabzulko, díky za odpověď. Musím koupit tu knihu. Jsem jak malá a to jsem o měsíc starší než ty Jeleno, ale z puberty jsem vylezla někdy kolem třicítky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
23.8.06 14:21

Jeleno - tak to aby to byl kluk, co? A vlasatej… :lol:

Žanet - já viděla srdíčko 6+2, doktor se divil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
23.8.06 14:21

Jeleno: dnes jsem taky 6+2…to mame asi stejny termínky.....:-) Zitra jdes na UTZ????? Musis pak napsat co jsi tam videla.....Já mám fotku bublinky…ukazala bych, ale nevim jak to se dát.
Jinak je mi líp…no špinim pořád. Byla jsem dnes v Centru onkolog.prevence na kontrole. Doktorka je tam mila. Rikala, ze hematom problem neni. zalezi na tehotenstvi. Jestli je O.K tak prezije vsechno…i nepovedenou interupci. A jestli je nejak spatne…tak to priroda zaridi a poradi si sama.....takze ......asi tak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
23.8.06 14:23

Holky, Terezka teď rozbalila nějaký barvící bonbóny, jsou tam zelený a modrý bonbóny, tak já mám hubu zelenou a Teri modrou, tak už jsme mimozemšťani dvě :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
23.8.06 14:24

RADIK - jééé, ahoooj, sem na tebe neska myslela, jestli lezís a ses hodná a nelítáš nekde. Jak spinis?? JAko krev? Hm, já nevím co s tím, ale ta mudr. má pravdu, jestli je to spatný tak to pujde pryč a to je dobře, ale jestli je to zdravý, tak se tě to bude drzet jako kliste, neboj!!!
Sme na tom stejně, taky si měla 1.den posl.menzesu 9/7 ? :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
23.8.06 14:28

10.7…posl.menses :-)
Jo snazim se lezet a odpocivat......nenamahat se. Nespinim moc…jen hrozne slabounce svetle hnede :-) neni to hrozny......a nic me neboli…akorad mam tlaky v konecniku pri sezeni…nemate to nekdo taky???:-)
To jsou otazky co?
Kde najdu tu tabulku co dela DaJana?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
23.8.06 14:28

nevíte jak dát fotku pred metrík???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
23.8.06 14:29

misunka - jejda, to me taky čeká jo? :D :D A navíc to bude beran, uz mám jednoho doma, je to velký děcko uvztekaný, na starý kolena je na zabití a ted druhýho, mě asi vodvezou 8O :D

já mam zase strasou chut na ty cocacola medvitky, ze já si je zase koupim, predevcirem sem stála v Makru pred regálem s kokinama, jejda, já slintala jak můj pes v kuchyni a ty cola medvitky tam meli v dvoukilovým balení, to bych mela aspon na dva dny......... uz zase slintám..... :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
23.8.06 14:31

RADIK - tabulka nevím, Dajána tam dycky neco zmení, cimz se zmeni odkaz a vlastne to nefunguje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
23.8.06 14:33

Tak já se rozloučím. Ahoj holky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
23.8.06 14:33

intim dotaz - netrpíte na mykozy? Já co sem vy:,–(ila antikoncepci, tak sem to chytla snad 2× za sebou a minulý týden zase, uz je to ale OK. TO su zvedava co me jeste ceká.
Jak mi brala krev, tak sem málem sebou sekla, co teprve u porodu 8O
Su hroznej po*era

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
23.8.06 14:34

žaneto čáááááááu, máš pjekný voči :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
23.8.06 14:35

holky chtela jsem k nam do fotogalerie dat mimiska…ale asi se mi dal nekam jinam…jak jste to tam udelaly????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
23.8.06 14:35

Radik - fotka před metřík jde myslím jen lilypie, na Tickeru asi ne.

Mě ten odkaz na tabulku nefunguje, je myslím naposled na str. 101

Žanet ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí