Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1858
23.8.06 16:52

Holky, ony vám ty prdelky malý ještě trochu povyrostou a třeba to ještě stihnou pochopit. Vy máte děti v tom úžasným věku, kdy už něco povídaj, ale rozumí jim kolikrát jen maminka, to se mi strašně líbí. Terezka mi chodí poslouchat břicho,jestli uslyší miminko a taky dává pusu na dobrou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
23.8.06 16:53

Jana28-no to už určitě pochopí, ale snad i pochopí že to není panenka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
23.8.06 16:55

Misunka - to je krásný, ta moje mě do něho zatím jen kope musím si dát bacha je to divočák :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
23.8.06 16:56

Mišu, to je krásný :) . Taky se těším, až se Zuzanka bude „starat“ o mladšího sourozence, musí to být dojemný. Zuzanka je teď v krásným období, tak si to užívám. Teprve před měsícem začala pořádně sama capkat, je nádhera se na to dívat jak vrávorá :lol: . Navíc se už snaží opakovat slůvka, tak je to kolikrát pěkná sranda. No zlatíčko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
23.8.06 16:57

Terezka si před pár dny vzala tu knihu o matce a dítěti a říkala: ukaž břicho, musíme to zkontrolovat, tak usoudila, že jsem ve čtvrtým měsíci :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
23.8.06 16:59

holky, já nebýt těhotná, tak vám budu ty malý holčičky závidět. Když byla Teri v tomhle věku, tak byla snad nejlepší.

saal - Nikolka má čertíky v očích a je to krásná holčička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
23.8.06 17:01

Jana28 - taky si pamatuji když malá začala chodit byla taky strašně rotomilá a její první slovo byla mami to ji asi zůstalo, protože to slyším 1000krát za den, jinak jak teď mluví tak na to by člověk potřeboval slovník protože pipi je buď pití nebo pisi jako tužka. Moc ji nerozumíme, ale snažíme se. Nemáš fotečku že by sis dala před metřík?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
23.8.06 17:03

saal - mami taky slyším pořád, dokonce ikdyž není Teri doma a já ikdyž vím, že v pokojíčku prostě není, tak se tam jdu podívat. Mám už slyšiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
23.8.06 17:21

Fotečku před metřík si zkusím večer dát. Ale nic neslibuji, jsem počítačovej antitalent :)
Zuzčino první slovo bylo TÁTA, ale asi na mě viděla, jak jsem z toho byla zdrblá, tak asi hodinu na to řekla MÁMA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
23.8.06 17:23

Saal, s tím pisi si mi připoměla naše MO, to znamená motorka, motýl i mokrý :) Naštěstí živě gestikuluje, tak to vždycky odhadneme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
23.8.06 20:40

Ahooooj…Není tu náhodou ještě někdo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
24.8.06 07:32

Dobré ránko kočky:)) vy jste včera zase naplkaly..tak já hlásím, že Piráti z Karibiku byli úžasní!!!!teda až na ten konec, to mě nakrklo, protože se v podstatě nic nevyřešilo a čeká se vysloveně na třetí díl ..ale nasmáli jsme se u toho dobře..
dneska je u nás hezky, to se hned jinak vstávalo, od půl páté nespím, to je hrůza, vždycky se mi v tu dobu chce na záchod a pak už neusnu.. :oops:
jeleno, držím palce na kontrolu, já idu až ve 13.15..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
24.8.06 08:15

ahojky :-) jdu dočíst těch x stran…zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
24.8.06 09:07

Halloooo, su tůůů, celá vodkontrolovaná vodshora až dolů, hehe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
24.8.06 09:19

jeleno ahoooj, tak vidím, že se směješ, jak to dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí