Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1224
24.8.06 09:27

šmárjá, já to sem uz celý vepsal a pak se to nák kouslo, koukám, ze to musím napsat znova, takzééééé

Mimino má 9,6mm a bije mu srdíčko!! SEm čučela jak puk 8O

Vyfasovala sem průkazku, spoustu info co mě který týden čeká za vysetrení (který sem ihned zapomněla), spoustu vitaminů a patáků, zrušila mi dyjetu (tak to su zvedavá na ty moje křeče…) a hlavněěěě, nemusím na amnio, stačí jakýsi jiný vysetrení ve 12tým týdnů krve a UZ. I moje MUDr. se na to amnio dívá podivne a rozhodně mi to nenutila, uf…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
24.8.06 09:28

jo a bude to kluk, bylo to na UZ krásně už vidět :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
24.8.06 09:29

a RH mám pozitivní, což je pozitivní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
24.8.06 09:30

jeleno, tak to gratuluju!!! :) to máš macka, tak ve kterém týdnu teda jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
24.8.06 09:30

a TP je 15/4, to ten můj dostane k narozkám, se picnu z dvou beranů doma, panejo, me vodvezou do blázinca… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
24.8.06 09:32

ZABZU - já nevím, 1. den poslední menzes byl 9/7. Takže 6+4 esli se nemejlím, furt se to numero mění, tak to musím furt dopočítávat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
24.8.06 09:34

jdu studovat ty vitamíny a tu knížku, je toho na mě nák moc, he.

Joooo, ale co byla sranda - bylo nás tam spousta těhulí, páč čtvrtky má moje MUDr. jen na těhule. A vsech se ptala „vy jeste pracujete? A nechcete uz zůstat doma??“
A mě taky nutila at su uz doma, sem čučela jak puk 8O
Co bych doma delala? A kdo by platil moje dluhy? :D :D

Kcu tu bejt do unora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
24.8.06 09:35

JELENO - tak furt nedopočítávej a hoď se metřík!!! :D
Tak ty budeš mít taky kluka? Mě říkal Dr. posledně - „je to celý tatínek“. Říkala jsem to doma manželovi a ten z toho byl v první chvíli tak paf, že celej šťastnej vyhrkl - on už to fakt viděl? Šla jsem do vývrtky…

Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
24.8.06 09:36

ty brďo, ty jsi teda rychlík:)))) 6+4 a mít skoro centimetrového macka:) to já ho měla v 6+6 půlcenťáku a byla jsem ráda:))
gratuluji k průkazce, stejně je zvláštní, že někdo ji dostane už tak brzo, třeba jako Ty a jiní si musí počkat až třeba do konce třetího měsíce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
24.8.06 09:42

ZABZU - no já to nechápu s těma průkazkama, výhody to nemá, tak proč s tím delaj cavyky?
Se divím, ze má 9,6mm dyz nejim co mám. Ale vode dneska zase zacnu a mám z toho pěkný bobky ze mi zase bude zle.
Spíš to asi blbě změrila.
Joooo a vsem tehulim sestra neska naměrila nizký tlak, 100 na něco a furt se divila ze sou vsecky neska tak nízko, sem chtela neco ceknout vo tom, ze je to bud prístrojem nebo ze to blbě měří, nastestí sem mlcela, páč sem si sestru uz jednou neska nastvala, hehe - MUDr na UZ mi rekla, at se vrátím k sestrám, ze mi maj vypsat průkazku. Tak tam dolitnu a říkám: Tak su tadýý a máte mi prý vypsat nákou legitku, hehe
Sestra neco psala, chvili mlčela, pak povídá „já ale vím co mám dělat“
tak sem zablekotala cosi na vomluvu...... noooooooooo, se z ní nepotento no, hehe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
24.8.06 09:44

a du si koupit nákej zvanec a dáme tý dyjete na frak.
Na to moje srceryvný vyprávění o mých křečích mi MUDr. jen řekla: ALE TO JE NORMÁLNÍ, TO BÝVÁ. Tak nevím, ale verim ji, je to nejlepčí mudr jakou znám, teda pres pipky :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
24.8.06 09:46

Jeleno, gratuluji k mimískovi a průkazce :D . Jak si mluvila o těch mykózách, brala si na to nějaký čípky nebo něco? Taky jsem to už dvakrát měla a doktorka mi předepsala Pimafucin, prý se v těhu nic moc nemůže. Ale moc mi nezabral, cítím, že to zase přijde. Co ti zabralo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
24.8.06 09:47

holky ten odkaz na naší tabulku naleznete tady:

vlevo ve sloupečku najedete na Fotoalba -------- Soukromá fotoalba ------strana 2 - DaJana ---------a tam je album dubnatka 2007. Tam ta tabulka bude vždycky ;-)))) 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
24.8.06 09:58

Ahoj Jeleno
tak gratuluji…koukám, že jsme ve stejnem tydnu, ale ty máš ááábr macka a ja ještě ani nic neviděla :-( Snad příště…
To s tím klukem sis delala srandu ne????Pohlaví je dotvořeno až koncem 3 měsíce :-) Tak cos to tam viděla? Jo a máš fotku z UTZ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
24.8.06 10:04

radiku ahojki!! jak Ti je? už je to lepší? doufám, že odpočíváš a nenamáháš se..
já si spíš myslím, že tím 9,6 mm dr. myslela celý gestační váček:)) to tak odpovídá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí