Poradna duly
Jana Čurdová
holky, člověk se na chvilku otočí za prací a vy toho tady tak nakecáte:))
jeleno,vy chcete taky Viktorii ? tak to jsme dvě:)
já už za chvilku taky půjdu, teď mi psal miláček, že mě zve do kina na Piráty z Karibiku..já ho fakt žeru!! ![]()
ZABZU - tichá závyst...........
![]()
Tak to ten můj „miláček“ mně každý odpoledne nutí natírat plot!!
Neska me to ceká zase, eh, já cu taky piráty a kino a medvitky......... bééé
Čau holčiny, naposledy jsem psala v pátek a od pondělka nestíhám číst
, vy teda drbete
![]()
Taky mi nejde otevřít ta tabulka od DaJany, nevíte, čím to je?
Jinak končím, jdu dom asi spinkat
- v tom teď trhám rekordy, fakt
ČAU
ZABZU - ty ceš taky Viktorku? Smárjá ![]()
Ale vy prece budete mit kluka, ne??
![]()
JO a k těm jménům, já chci hrozně už pár let Ellu, kluka nevím ![]()
ROMCAA - to te prejde, já prospala cca 10 dni v kuse a ted uz 4dny nespim, fakt divný…
jeleno, no to teda nevím, jestli budeme mít kluka, ale jestli bude, tak se bude jmenovat Viktor.. prostě po tatínkovi.. ![]()
takže je jasné, že pokud to bude holčička, tak se bude jmenovat taky po taťkovi..Viktor
![]()
Vy jste mi teda těma jménama zamotali hlavu, padlo tady tolik hezkých jmen. Škoda, že nečekám paterčata
![]()
ZABZU - no já nevím, kdybych měla holku a mela by se po tatínkovi menovat Marek, tak to by bylo fakt blbý........ ![]()
Ahoj holky no ráno jsem tu nebyla a vy jste toho popsali
.Závidím všem co je jim dobře mě taky bylo, mě včera odpoledne začalo být tak špatně že jsem snad vyzracela i to co jsem nesnědla a potom co půl hodiny znovu až jsem skončila u toho že jsem v sobě neudržela ani čaj, ráno se to trochu uklidnilo, ale připadám si jak praštěná a strašně utahaná, teď jsem vylezla z postele a asi se tam zase vrátím. Závidím všem co je jim dobře a nechtějte aby vám bylo špatně je to hrůza ![]()
Jo a holčičí jména se mi líbí Lea, Mariana a Viktorka, ale manželovi ne.No a kluk Oliver, Štěpán a Patrik ![]()
SAAL - ty blejes, chudinko, to je desný… to je mi te moc líto… mozná me to ceká taky, minimálně se mi zase spustí ty křeče az se zase vrhnu na mlíčný výrobky, který sem uz týdennevzala do ust…
tak to jdi vyspinkat!!
Ahoj Romco, ahoj saal ![]()
saal - to je mi tě moc líto, mě stačí že je mi blbě občas. A jak to zvládáš s Nikolkou?
Romcaa - Ella je moc krásný jméno, píšu si - ne já si dělám srandu ![]()
Holky, teď jsem ležela ve vaně, hlavu samozřejmě pod vodou a mám ji třikrát umytou, to by bylo , abych tu barvu nedostala dolů
No ale blondýna ze mě zatím není ![]()