Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4011
24.8.06 10:37

jeleno..vyšší porodné chytneš už od letošního dubna ;-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
24.8.06 10:43

ne…normalni ZŠ.......ale je tam specialka pro ne…dyslektici nejsou zvlastnaci. nema to s IQ nic spolecnyho.....:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
24.8.06 10:48

radik - si psala „poruchy chování“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
24.8.06 10:48

dajana - ne, vod pristiho, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
24.8.06 10:50

jeleno. ne od 4/2006 je porodné 17000,–. fakt najdi si to ;-) takže to fakt nemusíš řešit :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
24.8.06 10:50

No ale poruchy chování má dnes už každý druhý dítě......a děti s poruchama chování se do zvláštní přece nedávaj.....to je o poruše IQ…že nestačej na normalní základku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
24.8.06 10:53

radik - jo tááák, to za nás nebylo, kdo byl jinej, sel do zvlástní :D

DAJANA - tak to musím rict tomu mýmu, at mě nehoní a v březnu nezmražuje a podobný, škudla jeden :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
24.8.06 10:54

si vode dneska pripadám, ze tam mám vetrelca, páč se to na tom UZ fakt hejbalo 8O
To je síla, jestli mě třeba v červenci neklofli nekde mimozemstani, ani vo tom nevím??? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
24.8.06 11:36

JELENO - a počkej, až zjistí, že má dvoucentimetrovýho. Odnesou si vás oba :lol:
 Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
24.8.06 11:39

moje rodina fakt boduje. Sem to psala smskou mámě kolik měří a vona mi vodepsala, jeslti sem se nespletla, jestli sem nemyslela 9cm !!
To me fakt rozesmálo.
Jo a ten můj mi skočil na toho 2cm pindoura, panejo, ti chlapi, to je něco teda :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
24.8.06 11:58

Ahojky,

tak se vám po více než týdnu znovu hlásím.

Minulý čtvrtek jsem dostala u svého gynekologa těhotenskou průkazku - jaký to šok, minule to bylo až v 12. týdnu - a v pátek jsem jela na kontrolní UTZ do písecké nemocnice.
Tam jsem zažila šok. 2 dokroři se shodli na tom, že mám mimoděložní těhotenství, že mi ho ještě dopoledne laparoskopicky ukončí, ale že mi preventivně vezmou krev na HCG.
V děloze nebylo vidět nic, jen vysoká sliznice a u pravého vaječníku byl vidět nějaký útvar.
Takže jsem zažila hroznou hodinu, kdy jsem musela čekat na výsledky krve. Byla jsem tam však s kámoškou, manžel doma hlídal Markétku, tak jsme tu hodinu strávily nakupováním a smiřováním se s tím, že miminko nebude.
Byla jsem statečná, nebrečela jsem, prostě jsem se s tím smířila a šla pro rozsudek.

Výsledek krve ukázal nízké HCG, což nepotrvrzovalo mimoděložní těhotenství.
Takže mě doktor poslal domů, v pondělí KO, a kdybych krvácela, tak okamžitý příjezd.
Víkend vám nebudu popisovat, vše se mi rozleželo a bylo mi opravdu strašně. Nespala jsem a víkend probrečela.
V pondělí jsem už se sbalenou taškou a připravená na laparoskopii šla do nemocnice. Doktor udělal kontrolní UTZ a miminko se najednou v děloze ukázalo. To vedle vaječníku je pravděpodobně cysta, ale nebude se to nijak řešit.

Proč to celé bylo? Protože mám OVU až 20. DC, takže v době UTZ jsem byla přesně 3 týdny těhotná a to těhotenství v děloze nebylo vidět, proto taky nízké HCG a slabé čárky na testu.

Musím podotknout, že při prvním těhu to bylo vlastně stejné, jen nebyl žádný útvar vedle vaječníku, takže to spíš vypadalo, že nejsem těhotná. TAdy se doktor prostě sichroval a pořádně mě vystrašil.

Tady je moje 4 mm velké mimi:
https://www.emimino.cz/modules.php?…

Takže těhotná jsem, fotku mám, průkazku mám taky a velké plus je to, že mě v pondělí čeká ještě kontrolní UTZ, kdy zase mimíska uvidím a budu mít další fotku do sbírky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
24.8.06 11:59

TP mám 18.4.2007

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
24.8.06 12:03

Holčiny nevíte kde sehnat v knihkupectví ten těhotenský kalendář? nebo deníček???Já nevím jak se to jmenuje, ale někde jsem o tom četla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
24.8.06 12:26

Ahoooj holciny!

Ja vubec nejak nestiham :( , vcera jsem stacila jen prihlasit, napsat jednu zpravicku a hned se Nikca probudila a uz jsem zas musela se odhlasit :(

Cifko: byly jsme na Sumave mezi Klatovama a Susici - je to takova soukroma chaloupka - uz tam jezdime pres 10 let … podminky jsou sice primitivnejsi, ale hlavne, ze se da kde spat, je tam sprcha, zachod, kuchyn … bylo fakt suprove, na pozemku jsou ovecky, slepice … takze Nikca byla ze zviratek opet unesena … :wink: ale hlavne byla venku na cerstvym vzduchu … u nas ten vzduch je fakt humus :( … i mne tam bylo lip … ani jednou jsem nezvracela … teda jednou malem, to kdyz jsem usla 10 kilaku, tak pak mi bylo trosku blivno … a hned jak jsme se vratili domu, uz jsem vecer objimala zachodovou misu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
24.8.06 12:31

Zabzulko: Honzik a Terezka, moc moc moc pekna jmena :wink: :! Mne se taky moc libi, ale Honzika dat nemuzu - Honza se jmenuje muj strejda a muj manzel ho nemuze vystat a Terezek uz mame kolem sebe bohuuuuzel hodne :( …

Holky? Co briska? Ja pres den jsem zatim porad jeste bez bricha, ale o vikendu vzdycky na vecir jsem byla tak nafoukla, jak kdybych uz byla min v patym 8O :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí