Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, koukám na sebe do zrcátka, já si připadám najednou tak šeredná, musím se pozeptat, jestli jsem byla s Teri taky taková nebo jestli to mám už od narození ![]()
Zabzulka - vidíš jak roste, a průkazku už ti dal? A v kolikátém týdnu jsi, řekl ti? To byla, ale rychlost asi to máš blízko ![]()
Zabzulko - tak to je skvělý, beru si mustr, to moje mimi bude mít už taky
Já budu taky bulit, až ho zase uvidím, prcínka malinkýho.
Daji - naše Teri zase schovávala a oslintávala ovladač na televizi ![]()
jojo žabžo hezky podej vyčerpávající informace
a gratuluji k tak veliké fazolce ![]()
Dajana- no mi jí to nepůjčujeme, protože to není první mobil ona je takový rarach, že si ho vezme sama ze stolu aniž si toho všimneš, musíme všechno dávat 2 metry vysoko nebo je všechno zničené ![]()
mám k němu jít 18.9., to budu 12+4 a vysajou mě z podoby, teda, vezmou mi krev, mám donést moč a dostanu průkazku..
holky, já jsem tak šťastná, přítel je rád, říkal, že je to macek:))
velikost je tak akorát, podle toho jsem teď 9+0, takže mám to o jeden den posunuté..jdu si upravit metřík..
Misunka - ovladače ani nekomentuji, ty mívají letecký den, ale aspoň se dají dobře vysušit ![]()
Zabzulko - tak to půjdem v září skoro stejně, já půjdu taky s močí, upírky v laboratoři mě budou brát krev tak za týden, aby už to tam pak doktor měl a budu 12+4.
žabžulko, tak na kolikátýho března?
šup ať to tam můžu dát
28??
no, sranda byla, že jsem tam přišla zase naštvaná, chvilku předtím jsem se pohádala s kolegou.. vlezla jsem na tu kozu a říkám dr.." prosím, jestli to bude v pořádku, udělejte mi fotku" a on, že jo.. tak mě vyšetřoval a říkal, to jako chcete vyfotit? tak na to čumím, vidím nějaký flek a že ho teda určitě vyfotit chci..tak se ho ptám, jestli je to živé, je, buší mu srdíčko, je to nádherný kulíšek, už teď ho miluju!! až z toho brečím ![]()
DaJi, tak tam prosím dej 29.3.07, kontrola příští 18.9. tam bude průkazka:) děkuju:)