Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1224
25.8.06 09:12

DAJÁNA - ty to nechápeš, páč neznáš beagly, prostě i kdybych koupila padesát pytlů piškotů, 49 dala jim a sama si z posledního pytle zobla, tak sou u mě okamzite nastoupený a panáčkujou na zadních a loudí :D :D :D

Máme je v baráku, ted dokončujem plot, se tesim, az je vykopnu ven do zahrady se slovy „a vyčůrat holky“ a nebudu se bát ze mi do vteriny zdrhnou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
25.8.06 09:15

ZABZUS - ste jedli psy? :D :D :D

Já nevím s tema kočkama, k detem, myslim jako miminkům se mi to nelibi moc, ehm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
25.8.06 09:16

jeleno, haha, víš, že ani nevím? :lol: :lol: určitě ne vědomě:))) jedli jsme ta zvířátka, která byla k jídlu určena..tam jich bylo tolik, že psy jsme ušetřili :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
25.8.06 09:17

jeleno - no sestřička asi nemá smysl pro humor ;-)))) škoda, já tě s tím vidět tak se asi počůrám smíchy (a rovnou bych pod sebe šoupla ten papírek ;-))) )…ale jo představit si to umím, už se mi to párkrát stalo že po mě chtěli moč a já jí zapomněla takže jsem byla čůrat na ten papírek a dá se to ;-) faakt ;-))

žabžo jojo já jsem taky zvyklá od mala na zvířátka, ovečky, králíci psi a kočky slepice ;-))) ale se psem je moc učení a každý ráno vstávat dřív a chodit s ním ven…to se mi nece, lenost…takže by to byl chudák…tak proto kočky ;-))) navíc vím že když jedem pryč tak se jim zas tak nestejská, jsou hodně samostatný…pejska bychom museli brát sebou. a dvě kočky proto aby si vyhráli ;-))) když jsme pryč…taky občas pěkně řáděj mršky :-))) nejradši v pět ráno ;-))) hehe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
25.8.06 09:23

DAJANA - jak se kupují voblečky pro mimi? To v takových těch vobchodech jako jo? Panejo, nad timhle sem jeste vubec nepremyslela :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
25.8.06 09:24

ZABZU - ale ty máš termín v breznu ne? Já jen ze se tady s náma zahazuješ, s mladochama :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
25.8.06 09:25

DAJANA - máš nejhezčí metr jakej sem kdy viděla :)

Já cu taky takovej, jinej necu.. 8O :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
25.8.06 09:29

jeleno :-)))) tak si ho dej ;-)))) hehe ;-))) ale aspoň změŇ malýho kroukouška na něco jinýho ;-))) mě to neva…

jak se kupujou věcičky? co já vím?! já nevím :-)))) já toho moc kupovat nebudu…mám hadříky po ségře fakt kupu, tak tohle nebudu řešit. no musíš vědět velikost ;-)) víc nepotřebuješ :D

spíš přemýšlím co a hlavně kde koupit na jedno miminko kam odpo jdeme, musím to stihnout během polední 1/2 hodinky.....no ale třeba tu nebude šéfik tak si to trochu prodloužím ;-))) hehe ;-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
25.8.06 09:30

Dajča má opravdu super metr:)
no, právě proto chci taky kočku, navíc jsme s přítelem spíš kočkomilové než psí fandové, ale to neznamená, že je nemám ráda..jen mě v dětství jeden dost hnusně pokousal na noze a od té doby mám k nim respekt..
Jeleno, no právě, mám termín v březnu, ale je mi dobře tady..už jsem si na tuto někdy totál ulítlou diskusi zvykla :lol: nevyhodíš mě, že ne? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
25.8.06 09:38

žabžulo..mišunka a já si tě tu necháme ;-))) tak doufám že jelena tě taky nevyhodí ;-))))

jojo tak tak, mě teda žádnej pes nepokousal ale respekt k nim mám taky to je jasný…

teď mi tu kolegyně voní s gyrosem chjoooo co já si dám co já si dám ;-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
25.8.06 09:41

ZABZULÍNA - no, nevím jak ostatní, ale mě je velkou ctí, že je mezi námi tak velká zasloužila o dva tejdny starší mamka, aspon z tebe budeme tahat moudra :D :D

DAJÁÁNA - nechápu, ty jdeš neska v obědové prestávce kupovat hadriky na mimi??
A nechápu jak je chcete zacit kupovat a kdy, kdyz nevite jak bude velký? Prece po porodu nepudu do města shánet hadriky tak nezmeritelné velikosti, budu muset lezet, starýho tam poslat nemůzu by koupil velikost M.
Tak asi neco koupim dopredu, si vyzádám nákou univerzální pružnou velikost :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
25.8.06 09:46

ehm, a sem tu uz málem nebyla, sem neska dostala v kaluzi na dálnici skoro smyka, vpravo kamion, vlevo svodidla, me uplně polilo, auto neovladatelný, proste jak kdyz plujete ve vode a nesmíte zmenit smer volantu jinak je to v háji, tak sem pustila nohu z plynu, dostala se za kamion a pak za ním sporadane jela 80. mimi se myslim vobrátilo vzhuru nohama, ty kaluze sou fakt svine a nejsou videt kdyz prsí, este ted je mi mdlo…

jdu pracovat páááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
25.8.06 09:51

Dobré ranko holčiny, mě to v práci tááák neba, tak si tu dočítám diskuzi za včerejšek :lol: To by mě šéf asi nepochválil :wink:
Holky, jaké se Vám zdají sny? Mě se včera zdálo, že se nám narodila holčička :lol: To bylo krásný :D :D Tak kéž by se ten sen stal v dubnu skutečností. Na druhou stranu, hlavně ať je mimíšek zdravý, to je nejdůležitější. Já se tak bojím, na kontrolu jdu totiž až 18.9., tak se asi nedočkám :)
Daji - fakt pěkný metřík :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
25.8.06 09:59

jéé ahoj Romčo :-))) super že se taky ukážeš ;-) no mě to tu taky fakt neba :D jeden šéfik týden dovolená (ode dneška) a druhý přijde asi až po obědě jeslti vůbec ;-))

jeleno špatně jsem to napsala. já nejdu kupovat oblečení na našeho pucka :D já chci koupit nějakej dáreček miminku mojí kamarádky kam dnes jdeme na návštěvu, už mu bude rok, věcičky bych si netroufla bez předchozí konzultace s jeho maminkou ;-) my fakt věcičky na prcka kupovat zatím nebudeme!!! říkám, že na půdě u našich je asi pět krabic s hadříkama od narození do čtyř let a furt budou přibývat další jak ségřiny děti odrůstaj ;-) takže koupíme možná pááár nových kousíčků na focení a a by měl něco novýho pucek ale než koupíme tak se těma krabicema proberu a uvidím co tam je za poklady a jestli bude ta výbavička naprosto dostačující tak fakt kupovat nic nebudeme. jen to co dostanem od známých ;-) to stačí…

romčo, doplním do tabulky ;-) a co tam mám ještě doplnit? ;-) u tebe mi tam chybí jen pracovní název zda nějaký už máte ;-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
25.8.06 10:04

Ahoj po ránu,
téda 18.9. bude spousta nových foteček, tolik kontrol…
KLARISO - taky se chystám letět (na služebku), ale až v říjnu a mám z toho divný pocit. Asi se taky radši zeptám doktora. Ale zase proč si to neužít a neletět, určo se mi to zase dlouho nepodaří (a v klídku bez dětí…).

Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital