Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
347
25.8.06 12:01

Holky, ja jsem ted uplne ulitla na bramborovou kasi :oops: :lol: … uz si ji delam asi 4. den za sebou :lol: ..... no ale pak ji po nocich zvracim :oops: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
25.8.06 12:02

Jelen - a nějakej dobrej obídek nebyl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
25.8.06 12:03

Klariso - bramborovou kaši mám taky strašně ráda. Teď ulítávám na okurkovým salátu s vodou, s Teri jsem ulítávala taky na něm, ale s kefírem, kterej normálně nemusím. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
25.8.06 12:05

Jelco: no ty pamatky asi moc pro nas nebudou :( , Niki to moc nebavi :wink: , nase kriteria jsou … hotel na plazi, detsky bazen, detsky hriste :wink: jo a all inclusive :lol: mala hrozne rada ji :lol:
Jo a s tema prujmama … nejsi v tom sama, ja bud zvracim nebo mam prujem :(

Misu: tak to by mne teda omyli :roll: … ja jsem rada, ze konecne neco na ty hlave ma :wink: a ze uz muzu delat culiky :lol: … jestli se sama opizla … tak mne klepne pepka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
25.8.06 12:09

Klariso - to teprve přijde, mě to udělala zhruba před rokem a podívej kolik jí je. To udělala, protože prostě chtěla. Ofinu měla až u hlavy - takže žádnou a z jedný strany nad uchem. Až nedávno jí to dorostlo do culíku :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
25.8.06 12:12

Misu … nedes me :wink: … ja vzdycky chtela holcicku s dlouhyma vlaskama … mne nasi porad strihali jen na jezka :roll: … hruuuuza :cry: … vypadala jsem jak tydyt :lol: … tak ted si to chci vynahradit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
25.8.06 12:16

Klariso - pryč s nůžkama, podle mě to zkusí snad každá holčička. Já jsem jí přistihla ještě včas, mohlo to být horší.

ZABZULKO - teď teprve jsem se koukla do galerky a ono už je tam Koťátko! To už vypadá jako človíček stočenej do klubíčka, moc hezký :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
25.8.06 12:40

Ahoj holky, tak jsem se dnes vydala k doktorovi, ale pozdě on mi ujel. Má tam být až do 12 a ujel v 11 hajdalák, ale byla tam sestřička a dala mi Torecan čípky, no a mám přijít příští pátek. Když zjistila, že jsem těhotná tak málem dostala šok, protože si vzpoměla jak jsem se jí tam minule složila :D

Klarisa - strašně ti závidím dovolenou, my jsme byli naposledy před 4 roky od té doby nebyl čas nebo jsem byla těhotná. Chcema taky jet někdy v září nebo začátkem října, ale jestli mi bude furt špatně tak nevím :cry: Naše malé taky rostou vlasy strašně pomalu, ale culík už jde, ikdyž ona si to hned zdělá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
25.8.06 12:41

eh..som tu. nějak se mi ten oběd protáhl :oops: 8)

no dobrá dobrá oznámení možná vyfotím, jsou obě stejná aby si nic nezáviděli ;-))) hehe......ale je fakt že fotka jejich tvářiček by asi byla nepopsatelná, možná že to tajně nahraju…to by bylo super :-)) dík za tip

průjem mám taky ;-)))) no ale lepší než zácpa :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
25.8.06 12:56

misu ahoooj :))
díky za pochvalu metříku, tak dlouho jsem vymýšlela, až jsem našla..akorát jsem si na to musela vzít chvilkama slovník:))
jo, intuice tu je.. já si myslím, že to bude holčička :lol: ale já chci hlavně zdravé mimi!!!!!!!!!!!!
za to se každý den modlím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
25.8.06 12:56

saal nechápu. proč ses jí tam minule složila??? a proč šok? ;-)

jéé já bych taky k móooři..byli jsme loni na svatebce a letos už nějak nezbyl čas a penízky…ale asi bych nejela, radši našetřím na ten krásnej kočárek co chci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
25.8.06 12:59

jojo žabžulko, krásnej metřísek :-))) šikulka ;-)))) tam maj fakt nádherný…

já mám taky intuici že holčička ale nevím zda to není spíš zbožné přání než intuice ;-)))) ale tak nějak mi něco říká že to holka bude tak fakt těžko říct no. ale například po ovu jsem věděla že jsem těhotná holky. fakt nekecam. prostě jsem se podívala na ten grafík jak jsme krásně vychytali ovu a říkala si že to asi vyšlo. že chci aby to vyšlo a že prostě určitě jooo…divný no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
25.8.06 13:01

Dajana - když mi brali krev, mě to normálě nic neděla ale tehdá toho bylo nějak moc no a nezvládla jsem to :oops: , tahali me s doktorem na lůžko :D Od té doby si mě pamatuje a bere mi krev jenom v leže, to byla sranda, že měla šok, ale hned si na to vzpoměla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
25.8.06 13:03

Dajan - já jsem si holku taky strašně přála, všichni mi říkali že to bude kluk, ale já jsem si furt stála za svým a trochu bych si tu holku možná přála i teď, ale trochu hodnější :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
25.8.06 13:06

hehe hodnější jo? ;-))))

holky myslíte si že prvorozený děti to maj těžší? když to srovnáte jakože vy a vaše sestry, bratři, a pak jakože vaše děti a jejich budoucí sourozenci. myslíte že je tam nějaký předpoklad k nějaké povaze? že ty starší sourozenci jsou třeba větší puntičkáři nebo menší sobci nebo tak něco?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí