Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1706
24.8.06 19:22

Zabzu…dnes jsem teda 7+0…tada aalespoň si to myslím… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
24.8.06 19:27

to je šílené to čekání co? já jsem čekala jen 14 dní a už jsem se málem zbláznila nejistotou..teď to bude 3 týdny, to už si člověk musí zvyknout, jinak to není možné..
no a co? povídej, přeháněj :lol: je tam? viděla jsi už srdíčko? předpokládám, že jo:)
takže jsi 7+0, tak obě zítra začínáme nový týden, gratuluju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
24.8.06 19:28

no a co metřík? už si předěláš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
24.8.06 19:33

Zabzo…srdíčko ještě nebylo…byla jsem teprve 5+5 asi…hor je že mi ukázal dvě…jedno je prej ukončené těhu…že prej jen pro info, že původně byli dvě…příroda si prej pomohla sama…a mě to teď pořád leží v palici…jestli nebylo jen mladší…nevím jak to mohl poznat…bylo teda podstatně menší než to druhé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
24.8.06 19:37

vlastně jo, už si na to vzpomínám..myslela jsem si ale, že jsi tam byla ještě jednou..
v tom případě chápu, že jsi netrpělivá, podle mě by si tě měl zavolat dřív, aby se přesvědčil, jestli to druhé už je pryč nebo se vyvíjí..chápu, že takhle je to čekání dost špatné..
ale od toho jsme tady my, abychom se rozptýlily a nepřipadalo nám to být tak dlouhé ne? :lol:
já se loučím, přeju pěkný večer, miláček je tady, jdu dělat večeři:))
papa
Nito, držím palce:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
24.8.06 19:57

Zabzu, no on asi vůbec nepřipouští, že by se vyvíjeli obě…bral to tak, že je to ukončené těhu…tak doufám, že se nespletl :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
24.8.06 20:09

Zabzulinko: moc moc moc gratuluju ke kontrole!! :) Tak ty uz mas na krku 10. tyden, ty se mas :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
25.8.06 07:32

ahoj, tak kde jste kdo? ;-))))

Nito, hold v osm sem fakt nechodím no.....nezlob se ;-) a osobně si to určitě neber ;-)))

ten tvůj termín kontroly doplním do tabulky ;-)) a odpo jí aktualizuju ;-)

holky konečně pátek juchuchůůůůůůůůůů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
25.8.06 07:38

Dobre ranko, preji :wink:

Dajan, hezkej metrik :wink:

Holky, nevite nekdo, jak je to s letani v prvnim trimestru? Vcera mi prisel bezva Last Minute a chteli bychom si jeste uzit dovci nekde u moricka, jen nevim, jestli létani v prvnim trimestru neni nejak rizikovy pro mimi v brisku … :( … tak mam dilema jet nebo jeste vyckat az treba do rijna :( …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
25.8.06 07:42

ahoj klariso :-))

no já myslím (pouze můj úsudek) že to nevadí. letecké společnosti se bráněj tomu aby s nimi létali ženy nějak po 35 tt nebo tak nějak (mám špatnou paměť ;-))) ), prostě aby jim neporodili v letadle. ale jinak proti tomu nic nemají, takže myslím že tím pádem to ani není nijak nebezpečné…ale víš co? proč nezavoláš na gyndu??? tam ti určo poraděj!!!!! nebo si najdi nějakou diskuzi na netu na toto téma ;-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
25.8.06 07:45

Dajan, na gyndu jsem chtela zavolat, ale jsou tam az od 8 h … a hlavne je nekdy problem se tam dovolat :( … dost casto neberou telefon :wink: … a to vis, ja jsem silene netrpeliva … vsechno musim vedet hned :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
25.8.06 07:48

hehe ještě patnáct minut, to zmákneš ;-))) můžeš třeba zatím koukat s malou na pohádku ;-)) to uteče ;-)))

no tak na mý gyndě naštěstí ten telefon berou fakt vždycky…to je výhoda.....

holky já včera viděla malinkatý, dva dny starý miminko ;-))) jééééé to byl uzlíček :-)))) nádhernej :-))))))) holčička ;-)))) úžasné stvořeníčko, nechápu jak se vešlo do toho bříška :-))))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
25.8.06 07:53

dobré ránko kočky..
klariso, moc děkuju, já jsem z něho úplně vyřízená, z koťátka mého :)) dám za chvíli jeho fotku do alba:))
co se týče toho létání, taky si myslím, že to teď nevadí, já jsem chtěla jet taky, ale šéf mi nedá dovolenou, tak si můžu víte co..:(
zeptala bych se gynekologa, jak to vidí vzhledem k Tvému zdravotnímu stavu a jestli jo, tak fičím:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
25.8.06 08:00

Dajan: no hadej na co doma uz od pul sedmy cucime :lol: :lol: na Schreka :lol: ten nam tu bezi kazdy rano … Nikis ho zboznuje :lol: :lol: … ale koukam … 8 uz je tady :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
25.8.06 08:02

Daji, Klari, prosím o radu, začínám být nějaká dementní nebo co..
jak se přidává ten obrázek do alba, furt čučím, kde bych to měla uložit a nemůžu to najít:)
jo Shrek? to bylo u nás jednu dobu strašně populární, teď se furt dokola koukám na Harryho Pottera, jedno jaký díl:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí