Poradna duly
Jana Čurdová
Cau holky jak se mate?? doufam ze dobre a vase mimiska vas krasne rostou…ja si na to svoje miminko budu asi muset jeste pockat…s pritelem jsme se rozesli ![]()
Illenko, proboha, co se stalo? takové šoky!!! teda, to nemáš jednoduché:( drž se prosím, bude dobře..
Illenko, tak to mě fakt mrzí:( to Ti fakt věřím, že se necítíš vůbec dobře, uf..
ahoj Illenko......povídej, uleví se ti. copak?? je to už definitivní????
dubňátková tabulka aktualizována ![]()
Illenko, tak si dopřej něco co ti udělá radost!!! zavolej kámošce a vybreč se jí na ramínko......to pomůže.......a ona ti poradí jak to řešit a co s tím..vypovídáš se.........kup si nějakou ňaminku nebo něco na sebe nebo nějakou blbost........
fotoalba - soukromá alba - druhá strana - Dajana - dubňátka 2007
Illenko - to néé! Neměli jste jen krizi? To mě mrzí, to máš opravdu špatnej měsíc ![]()
Ahoj
Jak příjdu , tak tu nikdo není, už fakt nevím jestli si to nemám brát osobně ![]()
Nito ahojki:))) neboj, rozhodně si to neber osobně, prostě tu opravdu nikdo není
akorát právě já na chvilku, čekám na přítele, až dorazí, už se na něj těším..dneska jsem mu ukazovala fotku mimiška a on se na to čučel zleva zprava a říkal, že nic nepozná:))) no, to ani já, tak jsme se zasmáli.. ![]()
moje mamča je úplně hotová, hned by nakupovala oblečky, ale já nechci, jestli něco kupovat, tak až po dvacátém týdnu..to mi přijde tak akorát..
Nito, jak to vlastně s Tebou vypadá? pořád máš metřík s cyklem..už jsi byla u doktora?
Zabzu…jj byla jsem tam minulej týden…a na další UTZ jdu až 6.9.....to je doba…asi mu tam půjdu mlátit na dveře.....