Poradna duly
Jana Čurdová
Zabzulko: tak jak zpetne na prezkacku docitam neprectene … tak ted nevim, jestli jste mate vybrano Honzik - Teri nebo Viktorka - Viktor … nebo uplne nejake jine ![]()
Ahoj Bolero - teda ty doktoři tě napínali, ale hlavně že je všechno v pořádku.
Ahoj Klariso, je ti dneska líp?
klariso díky, jsme si napsali shodně
už to tam sypu ![]()
JEŠTĚ BOLERO, KDYŽ JE TU;-)) NEBO UŽ NENÍ?
Bolero prosím pošli SZ s doplňujícími info do tabulky
díky;-))
no a samozřejmě jsem zapomněla to nejdůležitější
Bolero gratuluji k mimískovi
máš ho tam kde má být, no to je príííma ![]()
já vám sem taky vrznu fotku jo?
do dubňátek
ze včera
tak moment ![]()
KLARISA ta Niki je fakt kouzelná, já bych tak chtela holku......... eh, taky by to byla Nicol.
BOLERO - šmárjá, to sou nervy toto, hlavne ze to dobre dopadlo!!!!!!!!!!!!!!!!!
Daji - pročpak ty ještě nemáš metřík? Čekáš ještě na srdíčko?
bolero, ty brďo, to je anabáze..hlavně, že to dobře dopadlo!!!!!
klariso, přítel už Honzíka a Terezku má..myslím děti:)) takže my chceme Viktora nebo Viktorku:))
holky, jdu na tu kontrolu, jsem nervozní, uf..
Ahoj holky dneska je mi už líp, ale žádná sláva aspoň už nezvracím ikdyž mám stále na mále.
Bolero - musela sis pěkně to mimi prožít, snad já mám mimi kde má být, nějak mě lekají ty nevolnosti furt ![]()
jo, a ten můj se toho malýho právě zřekl, prej von není zádnej vobr, s kým to prej mám a ze malý pude na testy
![]()
Asi ho zabiju, ale vlastnorucne sama, hehe
pá, zatím mažu
Misunka - zkoušela, ale ono je horší že nemůžu vidět žádné sladké takže se mi zvedá žaludek i po těch lízátkách, jsem asi divná jenom mám strach aby to bylo v pořádku. Nedávno jsem potkala kamarádku která potratila v 5 měsíci a prej ji bylo furt strašně blbě od žaludku ![]()
saal - s tím sladkým jsem na tom stejně, taky nemůžu. Já mám kamarádku co jí taky bylo hrozně zle a má zdravýho klučinu a čeká druhý
. Neboj, každý těhotenství je holt jiný a tvoje miminko je v pořádku a na svět vykoukne až po zimě, až bude trošku teplo.http://www.gify.nou.cz/…bory/z32.gif
Zabzulko - budu na tebe myslet
žabžulko, taky držím moooc pěstičky, nezapomeň si nechat udělat fotečku pokud teda chceš
to zmákneš ![]()
saal - budlinko to bude dobrý…fakt se nenech vystrašit těma hroznýma příběhama jiných holek, já bych tohle strašení zakázala
neposlouchat!!!! zacpat uši a zpívat si
nesmíš propadat zoufalství, víš jak to bylo v Nekonečným příběhu s Atrejem
tak hezky nasaď úsměv a věnuj se tý svý kotrmelíně a taky si pohlaď hezky bříško ![]()
holky dala sem sem fotečku ze včera ![]()
https://www.emimino.cz/modules.php?…
tabulku oživím večer, až mi pošle ještě někdo další nějaké info, ať to nedělám tisíckrát ![]()