Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
347
24.8.06 12:37

Zabzulko: tak jak zpetne na prezkacku docitam neprectene … tak ted nevim, jestli jste mate vybrano Honzik - Teri nebo Viktorka - Viktor … nebo uplne nejake jine :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
24.8.06 12:44

Jeleno: gratuluju k prukazce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
24.8.06 12:45

Ahoj Bolero - teda ty doktoři tě napínali, ale hlavně že je všechno v pořádku.

Ahoj Klariso, je ti dneska líp?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
24.8.06 12:46

klariso díky, jsme si napsali shodně ;-))) už to tam sypu :-))

JEŠTĚ BOLERO, KDYŽ JE TU;-)) NEBO UŽ NENÍ? 8O Bolero prosím pošli SZ s doplňujícími info do tabulky ;-) díky;-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
24.8.06 12:49

no a samozřejmě jsem zapomněla to nejdůležitější ;-)) Bolero gratuluji k mimískovi ;-) máš ho tam kde má být, no to je príííma :-)))))

já vám sem taky vrznu fotku jo? ;-)) do dubňátek ;-)) ze včera :-)))) tak moment ;-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
24.8.06 12:49

KLARISA ta Niki je fakt kouzelná, já bych tak chtela holku......... eh, taky by to byla Nicol.

BOLERO - šmárjá, to sou nervy toto, hlavne ze to dobre dopadlo!!!!!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
24.8.06 12:50

Daji - pročpak ty ještě nemáš metřík? Čekáš ještě na srdíčko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
24.8.06 12:52

bolero, ty brďo, to je anabáze..hlavně, že to dobře dopadlo!!!!!
klariso, přítel už Honzíka a Terezku má..myslím děti:)) takže my chceme Viktora nebo Viktorku:))
holky, jdu na tu kontrolu, jsem nervozní, uf..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
24.8.06 12:53

ZABZUNO, to zmákneš, hlavn ě pak dej vedet co a jak!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
24.8.06 12:53

Ahoj holky dneska je mi už líp, ale žádná sláva aspoň už nezvracím ikdyž mám stále na mále.
Bolero - musela sis pěkně to mimi prožít, snad já mám mimi kde má být, nějak mě lekají ty nevolnosti furt :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
24.8.06 12:54

jo, a ten můj se toho malýho právě zřekl, prej von není zádnej vobr, s kým to prej mám a ze malý pude na testy :D :D
Asi ho zabiju, ale vlastnorucne sama, hehe

pá, zatím mažu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
24.8.06 12:56

saal - ahoj,nezkoušela jsi ty lízátka na nevolnosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
24.8.06 13:00

Misunka - zkoušela, ale ono je horší že nemůžu vidět žádné sladké takže se mi zvedá žaludek i po těch lízátkách, jsem asi divná jenom mám strach aby to bylo v pořádku. Nedávno jsem potkala kamarádku která potratila v 5 měsíci a prej ji bylo furt strašně blbě od žaludku :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
24.8.06 13:06

saal - s tím sladkým jsem na tom stejně, taky nemůžu. Já mám kamarádku co jí taky bylo hrozně zle a má zdravýho klučinu a čeká druhý :wink: . Neboj, každý těhotenství je holt jiný a tvoje miminko je v pořádku a na svět vykoukne až po zimě, až bude trošku teplo.http://www.gify.nou.cz/…bory/z32.gif

Zabzulko - budu na tebe myslet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
24.8.06 13:09

žabžulko, taky držím moooc pěstičky, nezapomeň si nechat udělat fotečku pokud teda chceš ;-))))) to zmákneš ;-))))

saal - budlinko to bude dobrý…fakt se nenech vystrašit těma hroznýma příběhama jiných holek, já bych tohle strašení zakázala ;-) neposlouchat!!!! zacpat uši a zpívat si ;-))))) nesmíš propadat zoufalství, víš jak to bylo v Nekonečným příběhu s Atrejem ;-)))) tak hezky nasaď úsměv a věnuj se tý svý kotrmelíně a taky si pohlaď hezky bříško ;-)))

holky dala sem sem fotečku ze včera ;-)))

https://www.emimino.cz/modules.php?…

tabulku oživím večer, až mi pošle ještě někdo další nějaké info, ať to nedělám tisíckrát ;-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí