Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1858
23.8.06 10:48

Jeleno - zdravá výživa jak má být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
23.8.06 10:49

JANA28 - jo, taky nevim jestli tam jeste neco vubec mám. Zejtra jdu na UZ a 1. velkou kontrolu k MÉ mudr. Tak su zvedavá, si postezuju na to trávení. Vyfasuju i fotku asi, si rikám, skener je u šéfa v kanclu, ze bych mu rekla, jestli mi to muze naskenovat? Asi by se divil co? hehe :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
23.8.06 10:51

MISUNKO- právě, že mě břicho poslední dobou nepobolívá, tak si říkám, jestli vůbec prcek roste a je tam. Ale snad jo, když je mi pořád zle :(

JELENO- už dost o jídle :lol: :lol: . Já jsem ráda, že do sebe nacpu po ránu suchý rohlík a ty si dáš hranolky, závidím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
23.8.06 10:53

JELENO- řekni šéfovi, že je to dítě tvé kamošky, ať mu to vrtá v hlavě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
23.8.06 10:58

jani ahoooj :) neboj, mě břicho taky už pár dní nebolelo, až jsem byla nervozní..teď to zase trošku začalo..ale to zvracení Ti fakt nezávidím, to musí být hrůza.. hlásím, že jsem dneska v pohodě, tlačím si tu švestky, mňam..až na tu protivitu, ble, jsem rozmrzelá jak malé děcko, to je hrůza..
misu, teda s barvením to je masakr!! s tím teda nemám žádné zkušenosti, jsem přirodní blond, vlasy si nebarvím..ale chápu, jak se cítíš..hele šampon se vymyje raz dva, prostě si budeš mít hlavu častěji a půjde to dolů:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
23.8.06 11:04

Ahoj Zabzulko, díky za uklidnění, jsi skoro stejnometrářka, tak ti budu věřit :lol: . Švestky mi ani nepřipomínej, předevčírem večer letěly do kýblu :( . Fakt už nevím, co bych si měla na to jídlo dávat, pomáhají mi jen velký teplý jídla, ale zase se mi nechce pořád vařit :( . Ale říkám si, je to naposledy, třetí dítě už neplánujeme, tak si to musím užít se vším všudy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
23.8.06 11:22

JANA28 - nemuzu rict, ze je to decko mý kámošky, když je tam moje jméno na tý fotce, vc. rodnýho čísla :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
23.8.06 11:30

jeleno přesně tak :-) ať si prdne ale ne před tebou :lol: no jo, náhoda no…život přináší různá překvapení, hold stalo se, nic s tím neuděláš, mimčo chcete, věk máš (máš nejvyšší čas ;-) ), zázemí taky..tak co?! ;-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
23.8.06 11:34

JELENO - než jsi na sebe prozradila svůj věk, tak jsem myslela podle tvých příspěvků, že je ti sotva 18 :lol: :lol: . Budeš supr mamina :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
23.8.06 11:34

DAJANA - jasně, kaslu na to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
23.8.06 11:36

mně to totiž pripadalo jako věčnost :D :D

A musím se priznat, ze sem s tím fakt nepočítala, holky, ze se nám to povede, kolem mě mám 4 páry výborných známých a ani jedni nemůžou mít mimčo, závazné důvody nemají, prostě jim to nejde, i kdyz se na hlavu staví. Z nich to ví zatím 2 páry ze sme v tom, zbytek musím zmáknout jindy.

smárjá, je tu séf, koncím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
23.8.06 11:39

Ahojky Misunko,
tak uz mám po ultrazvuku, ale fotecka neni, ten doktor byl tak protivnej, ze jsem si ani netroufla o ni rict :( . Ale ve 12 týdnu jdu jinam, tak potom snad :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
23.8.06 11:44

jo já bych tak jeleně řekla max 25 ;-)) ale když si připadá na 20 tak k tomu patří i to vystupování že jo :D jeleno, taky myslím že budeš skvělá mamča, správně prdlá abys s píďou dělala všechny možný nesmysly a už dost rozumná na to abys věděla co a jak ;-))))

jojo šéfovi to naservíruj takhle, to se mi zdá skvělý. já si tu taky musím udělat nějaký vrátka abych se pak mohla vrátit zpátky, fakt nevím jak to udělat ;-))) představa tří let na mateřský a pak další mimčo (to ale říkat nebudu že jo…řeknu že uvidíme :D)..no asi se šéfům zatočí hlava z toho…naštěstí už jsem tu skoro tři roky tak to snad zkousnou…;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
23.8.06 11:51

Žanet ahooj:) tak jak to dopadlo? co mimiš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
23.8.06 11:55

Ahojky Zabzulko,
mimi je v poradku, ale ja jsem z toho pekne rozhozena. Ten doktor byl pekne protivnej :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí