Poradna duly
Jana Čurdová
JANA28 - jo, taky nevim jestli tam jeste neco vubec mám. Zejtra jdu na UZ a 1. velkou kontrolu k MÉ mudr. Tak su zvedavá, si postezuju na to trávení. Vyfasuju i fotku asi, si rikám, skener je u šéfa v kanclu, ze bych mu rekla, jestli mi to muze naskenovat? Asi by se divil co? hehe
![]()
MISUNKO- právě, že mě břicho poslední dobou nepobolívá, tak si říkám, jestli vůbec prcek roste a je tam. Ale snad jo, když je mi pořád zle ![]()
JELENO- už dost o jídle
. Já jsem ráda, že do sebe nacpu po ránu suchý rohlík a ty si dáš hranolky, závidím ![]()
JELENO- řekni šéfovi, že je to dítě tvé kamošky, ať mu to vrtá v hlavě ![]()
jani ahoooj
neboj, mě břicho taky už pár dní nebolelo, až jsem byla nervozní..teď to zase trošku začalo..ale to zvracení Ti fakt nezávidím, to musí být hrůza.. hlásím, že jsem dneska v pohodě, tlačím si tu švestky, mňam..až na tu protivitu, ble, jsem rozmrzelá jak malé děcko, to je hrůza..
misu, teda s barvením to je masakr!! s tím teda nemám žádné zkušenosti, jsem přirodní blond, vlasy si nebarvím..ale chápu, jak se cítíš..hele šampon se vymyje raz dva, prostě si budeš mít hlavu častěji a půjde to dolů:)
Ahoj Zabzulko, díky za uklidnění, jsi skoro stejnometrářka, tak ti budu věřit
. Švestky mi ani nepřipomínej, předevčírem večer letěly do kýblu
. Fakt už nevím, co bych si měla na to jídlo dávat, pomáhají mi jen velký teplý jídla, ale zase se mi nechce pořád vařit
. Ale říkám si, je to naposledy, třetí dítě už neplánujeme, tak si to musím užít se vším všudy ![]()
JANA28 - nemuzu rict, ze je to decko mý kámošky, když je tam moje jméno na tý fotce, vc. rodnýho čísla
![]()
jeleno přesně tak
ať si prdne ale ne před tebou
no jo, náhoda no…život přináší různá překvapení, hold stalo se, nic s tím neuděláš, mimčo chcete, věk máš (máš nejvyšší čas
), zázemí taky..tak co?! ![]()
JELENO - než jsi na sebe prozradila svůj věk, tak jsem myslela podle tvých příspěvků, že je ti sotva 18
. Budeš supr mamina
![]()
mně to totiž pripadalo jako věčnost
![]()
A musím se priznat, ze sem s tím fakt nepočítala, holky, ze se nám to povede, kolem mě mám 4 páry výborných známých a ani jedni nemůžou mít mimčo, závazné důvody nemají, prostě jim to nejde, i kdyz se na hlavu staví. Z nich to ví zatím 2 páry ze sme v tom, zbytek musím zmáknout jindy.
smárjá, je tu séf, koncím
Ahojky Misunko,
tak uz mám po ultrazvuku, ale fotecka neni, ten doktor byl tak protivnej, ze jsem si ani netroufla o ni rict
. Ale ve 12 týdnu jdu jinam, tak potom snad ![]()
jo já bych tak jeleně řekla max 25
ale když si připadá na 20 tak k tomu patří i to vystupování že jo
jeleno, taky myslím že budeš skvělá mamča, správně prdlá abys s píďou dělala všechny možný nesmysly a už dost rozumná na to abys věděla co a jak ![]()
jojo šéfovi to naservíruj takhle, to se mi zdá skvělý. já si tu taky musím udělat nějaký vrátka abych se pak mohla vrátit zpátky, fakt nevím jak to udělat
představa tří let na mateřský a pak další mimčo (to ale říkat nebudu že jo…řeknu že uvidíme
)..no asi se šéfům zatočí hlava z toho…naštěstí už jsem tu skoro tři roky tak to snad zkousnou…;-)
Ahojky Zabzulko,
mimi je v poradku, ale ja jsem z toho pekne rozhozena. Ten doktor byl pekne protivnej ![]()