Poradna duly
Jana Čurdová
ženský já končím, přávě dorazil šéf, to by bylo vo hubu, furt sedí u mýho PC, tak čau zejtra asi, nebo uvidíme, jestli vypadne ![]()
Mě to dneska nejde spustit, ale je to dost drsný viď? Viděla jsem už lepší, ale už nevím kde
mišunko tamten spontánní porod je úžasnej proti tomu co dělají pak s tím mimčem po císaři
uf uf já to šití pak už nedokoukala.....já krev nemusím vidět vůbec, složila bych se tu
vadí mi i cizí
takže stačilo
no ale fakt hustota........já ci rodit do vodyyyyyyyyyyyyyyyyy ![]()
Mě na tom císaři vadilo, jak to mimi tahaj za nohy a nemůžou vytáhnout tu hlavičku, jestli tohle dělali s mojí dcerou, tak se divím, že je normální
no hele jestli to dělali na kameru tak se asi setsakra snažili aby to šlo hladce!!! takže spíš si říkám jestli tohle je to nejlepší co uměj, tak jak to asi vypadá když to nenatáčej
![]()
a taky mi ty mimča přijdou gumový, dělaj si s nima v podstatě co chtěj, no snad vědí co si můžou dovolit, hold nahmatal první nožičku tak tahal nožičku no.....nevím…
tabulka aktualizována a pro dnešek už asi naposled
zbytek údajů k doplnění prosím na SZ!! díky
https://www.emimino.cz/modules.php?…
jdu pracovat, budu šmírovat ale nestíhám si povídat. tak se mišunko nezlob
papa všem, krásný den ![]()
Holky, ahoj, nektere me uz znate, jine jeste ne, byla jsem tu zezacatku.termin porodu a vsechny ostatni udaje dodam, pristi tyden jdu k doktorce a slibila mi uz i prukazku.Ted nemam moc cas sem chodit, ale polepsim se a rada se s vami seznamim
Zatim jen pro DaJanku, je mi taky 23, bydlime v olomouckem kraji.Vse ostatni dodam pozdeji.Specialne zdravim Misunku ![]()
Teda holky vy jste husťačky, jak si tu pouštíte ty porody…porodila jsem sice 3 děti, ale dívat se na to moc nemůžu… ![]()
Alainko, dík
to mám radost že tu nejsem nejmladší
super
a na ty údaje si počkám
nezapomínám ![]()
fontanko, no já to celý taky neviděla, ale to víš, my prvničky jsme zvědavý ![]()
no tak teda, sem sla na oběda a abych polaskala streva, dala sem si rýžový nákyp........ donesli mi porci jak pro dva koně ale co bylo horší, hehe, se to nedalo jíst, bylo to slaný, rozvařený hnus, sem si zobla a šla, za šest pětek, eh, málem sem cestou zvracela.
Ale už je líp.
Séf ted vypadl ale za chvili je tu.
Tak vás jen zdravím a padááááám…
na ten porod koukat teda nebudu, jeste bych si to rozmyslela, eh…
DAJANA nebo ZABZULA, ted nevím kerá z vás ste v práci a pracujete. Nezapomente po sobě mazat Historii v Exploreru, at vám na to neprijdou, ze tu jste, to by byl mazec!! Já si na to dávám setsakramenský pozor..
ALAINKA - ahoj, myslela jsem na tebe, že se tu ani neukážeš. Díky za pozdrav ![]()
Teda, dokoukala jsem ty porody a jsem rozklepaná, že se mi špatně píše. Ten klasickej dobrý, ale ten císař jsem si nějak představovala jinak. To je teda řezničina. Nechápu, jak ty hvězdy (třeba herečky) tohle podstupují dobrovolně…
JELENO - nevím, jestli už ses dozvěděla, kde máš hledat „tu“ bouli, řekla bych, že hodně nízko, kousek nad chloupkama ![]()
Jitka
holky, tak jsem si zpětně přečetla Vaše příspěvky a na ty odkazy jsem se zatím raději nedívala.. kdysi jsem už to viděla, císaře i normálně, ale teď to nedávám..
Jeleno, Jiti má pravdu, boule by měla být tam..ale až později, někdo psal tak ve 12. týdnu u prvorodiček.. já ji teda eště nenahmatám.. Jiti, Ty jo?