Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1224
22.8.06 12:23

ženský já končím, přávě dorazil šéf, to by bylo vo hubu, furt sedí u mýho PC, tak čau zejtra asi, nebo uvidíme, jestli vypadne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
22.8.06 12:25

týýýýýýýwogoooooooooo jak tam to mimčo rve nastranu 8O :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
22.8.06 12:27

Mě to dneska nejde spustit, ale je to dost drsný viď? Viděla jsem už lepší, ale už nevím kde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
22.8.06 12:33

mišunko tamten spontánní porod je úžasnej proti tomu co dělají pak s tím mimčem po císaři :? 8O :roll: :twisted: uf uf já to šití pak už nedokoukala.....já krev nemusím vidět vůbec, složila bych se tu :D vadí mi i cizí ;-))))) takže stačilo :D no ale fakt hustota........já ci rodit do vodyyyyyyyyyyyyyyyyy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
22.8.06 12:38

Mě na tom císaři vadilo, jak to mimi tahaj za nohy a nemůžou vytáhnout tu hlavičku, jestli tohle dělali s mojí dcerou, tak se divím, že je normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
22.8.06 12:40

no hele jestli to dělali na kameru tak se asi setsakra snažili aby to šlo hladce!!! takže spíš si říkám jestli tohle je to nejlepší co uměj, tak jak to asi vypadá když to nenatáčej 8O :?:

a taky mi ty mimča přijdou gumový, dělaj si s nima v podstatě co chtěj, no snad vědí co si můžou dovolit, hold nahmatal první nožičku tak tahal nožičku no.....nevím…

tabulka aktualizována a pro dnešek už asi naposled :D zbytek údajů k doplnění prosím na SZ!! díky

https://www.emimino.cz/modules.php?…

jdu pracovat, budu šmírovat ale nestíhám si povídat. tak se mišunko nezlob ;-)))) papa všem, krásný den ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
22.8.06 12:42

já musím jí taky něco dělat , pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
22.8.06 12:45

Holky, ahoj, nektere me uz znate, jine jeste ne, byla jsem tu zezacatku.termin porodu a vsechny ostatni udaje dodam, pristi tyden jdu k doktorce a slibila mi uz i prukazku.Ted nemam moc cas sem chodit, ale polepsim se a rada se s vami seznamim :lol: Zatim jen pro DaJanku, je mi taky 23, bydlime v olomouckem kraji.Vse ostatni dodam pozdeji.Specialne zdravim Misunku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fontanka
22.8.06 12:49

Teda holky vy jste husťačky, jak si tu pouštíte ty porody…porodila jsem sice 3 děti, ale dívat se na to moc nemůžu… :?

• Citovat
  • Upravit
4011
22.8.06 12:51

Alainko, dík :D to mám radost že tu nejsem nejmladší ;-)))) super :-))) a na ty údaje si počkám ;-))) nezapomínám :D

fontanko, no já to celý taky neviděla, ale to víš, my prvničky jsme zvědavý ;-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
22.8.06 13:34

no tak teda, sem sla na oběda a abych polaskala streva, dala sem si rýžový nákyp........ donesli mi porci jak pro dva koně ale co bylo horší, hehe, se to nedalo jíst, bylo to slaný, rozvařený hnus, sem si zobla a šla, za šest pětek, eh, málem sem cestou zvracela.
Ale už je líp.
Séf ted vypadl ale za chvili je tu.
Tak vás jen zdravím a padááááám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
22.8.06 13:37

na ten porod koukat teda nebudu, jeste bych si to rozmyslela, eh…

DAJANA nebo ZABZULA, ted nevím kerá z vás ste v práci a pracujete. Nezapomente po sobě mazat Historii v Exploreru, at vám na to neprijdou, ze tu jste, to by byl mazec!! Já si na to dávám setsakramenský pozor..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
22.8.06 13:43

ALAINKA - ahoj, myslela jsem na tebe, že se tu ani neukážeš. Díky za pozdrav :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
22.8.06 14:13

Teda, dokoukala jsem ty porody a jsem rozklepaná, že se mi špatně píše. Ten klasickej dobrý, ale ten císař jsem si nějak představovala jinak. To je teda řezničina. Nechápu, jak ty hvězdy (třeba herečky) tohle podstupují dobrovolně…

JELENO - nevím, jestli už ses dozvěděla, kde máš hledat „tu“ bouli, řekla bych, že hodně nízko, kousek nad chloupkama :wink:

Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
22.8.06 14:31

holky, tak jsem si zpětně přečetla Vaše příspěvky a na ty odkazy jsem se zatím raději nedívala.. kdysi jsem už to viděla, císaře i normálně, ale teď to nedávám..
Jeleno, Jiti má pravdu, boule by měla být tam..ale až později, někdo psal tak ve 12. týdnu u prvorodiček.. já ji teda eště nenahmatám.. Jiti, Ty jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí