Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
685
22.8.06 14:57

ZABZULKO - bouli hledám pořád, ale zatím nic. Zato kalhoty už mě tlačí… Rifle jsem musela odložit, ale na těhu kalhoty (mám ve skříni dvoje) je ještě brzo. Naštěstí mám volnější sukně. :)

Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
22.8.06 15:00

nad chlupama jo? Tedááá, tam bych ji vubec nehledala, já myslela vejš, cca pod pupíkovou dírkou. Nebo ste holky chlupatý až na prsa?? :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
22.8.06 15:02

tak se tam prochmatávám a kdenic tu nic.
Spíš sem zjistila, ze se mi chce čůrat 8O :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
22.8.06 15:02

Jiti, tak to máme stejně:) už se mi nechce brát si na sebe těsné rifle, není mi v nich dobře, přitom jsem nijak prostorově nevyrostla, ale už se v tom necítím.. furt se na sebe čučím, jestli už neroste nebo co a ono nic..
ale já jsem hodně posilovala a měla jsem vždycky pevné břicho, tak je to asi tím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
22.8.06 16:39

Jeleno, práskla si věk, když ses ptala, jestli Tě budou nutit na amnio. Vážení prsou mě rozesmálo.
Mám chuť na rybí pomazánku a činskou polívku, přikupíme.
Vítám Agatku!
Ečka: neřeším ani nevyhledávám, nějak to dopadne.
Mišunko, bolesti podobné křečím při ms jsem měla u Boříka, dost silný, rovnala se děloha a napínaly vazy, co ji drží, alespoň tak mi to říkal Dr.

Početí: shodou okolností se v červencových vedrech proháněl můj milý doma věčně polonahý a já se úplně pošahaně zamilovala, musela jsem si zvyknout na jeho tlustotělo (82/186!) přibral 10kg, ale teď to teprve bylo vidět. Tak jsem ho hladila a plakala dojetím, jak ho miluju, až jsem z toho otěhotněla. Měla jsem ho ráda vždycky, moc, ale takovejhle nával zamilovanosti jsem měla prvně, to byly asi ty plodný dny :P :P

Boule: není to boule jako kulička, ale vyklenutý bříško, tam, kde ho některé mívají ploché. V prvním těhu jsem ho měla až po 12tt a všimla si toho kámoška a ne já 8)

ty termíny v tabulce máš Daji správně

cífka
""http://b3.lilypie.com/5AyAp2/.png:http://b3.lilypie.com/5AyAp2/.png /> ""http://b1.lilypie.com/LYuzp2/.png:http://b1.lilypie.com/LYuzp2/.png /> ""http://bd.lilypie.com/su5tp2/.png:http://bd.lilypie.com/su5tp2/.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fontanka
22.8.06 17:43

Teda CIFKO tak to je krásný, to plození… :lol: a víš, že tvůj milý má úplně stejné míry jako ten můj? akorát že mně ten můj přijde skoro hubenej :D

• Citovat
  • Upravit
324
22.8.06 18:08

On taky je!! Akorát za mlada jsme tancovali, horolezli apod, takže měl sice o deset kilo míň, ale ve svalech a ne na břiše a pod bradou. Taky bych chtěla být takhle „tlustá“ :-)

cifka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
22.8.06 20:44

Ahoj cifko, docela jsi mě s tím břichem uklidnila, díky. Tak ty jdeš na kontrolu ve stejný den jako já? Je to tak strááášně daleko…

Jinak pro všechny, odpoledne jsme byli na houbách, donesli jsme plnej koš a tašku. Už jsme měli smaženici …mňam. Akorát když se ty houby dusily, tak se mi z toho udělalo blivno, dostala jsem zimnici a málem jsem se poroučela. :( Tak pa, dobrou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
23.8.06 07:46

ahoj, je zde již nějaké ranní ptáčátko? :-)) pííp?? :-))

tabulka aktualizována.

tak jak se holky dneska cítíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
23.8.06 07:58

Daji dobré ránko:))
já jsem nedobrovolné ranní ptáče, mi se dneska tak nechtělo do práce!! já se dneska cítím po tělesné stránce celkem dobře, hned zrána jsem se najedla, takže se nekonaly ani takové ty malátné stavy, ale jsem dneska dost mrzutá, protivná, holt to počasí..ble..
chtěla jsem se zeptat..taky vás prsa bolí nejvíc v noci? já si večer lehnu a pak při každém přetočení cítím, jak mě bolí..a docela dost.. no a ráno už je to skoro neznatelné..je to zvláštní:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
23.8.06 08:12

no já tento týden pravidelně zaspávám :-) vždycky típnu budík na telefonku a dám si ho vedle sebe že jako za pět minutek budu vstávat no a prdlajs :-) vzbudím se za půl hodiny a za dalších 15 minut musím vyrazit :lol: fakt super :-) dneska ne, dnes jsem musela vstát a umýt si hlavu…tak jsem se donutila vstát s budíkem :-) ale rve mi srdce že manža v tu dobu ještě blaženě chrupká…závidím mu :-)

taky je váš partner tak sladkej když spí? :lol:

žabžo mě furt nic nebolí, už si říkám že bych byla jedna z těch pár holek co profrčej těhotenství ani nevědí jak.....tak třeba jo. a třeba je ještě brzo na nějaké soudy…uvidíme uvidíme…

prsa prostě nebolej vůbec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
23.8.06 08:25

ach jo, mi se nic nechce.. :?
DaJi, hele, to ještě přijde..já si taky říkala, že mi nic, ale fakt nic není..jenže teď asi třetí den mi není dvakrát..nejde o žádnou hrůzu, ale je to trošku změna..
mišu, taky mě včera rozbolelo břicho, dneska ráno taky pobolívá, asi je to fakt normální.. uvidím zítra, co řekne dr..
daji, jo, to víš, že se mi ten můj chlap zdá sladký, když spí..ale on je takový i v normálním stavu, já ho prostě miluju :oops: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
23.8.06 08:35

čau baby :)

ZABZU - me uz prsa prestaly bolet, asi uz narostly jak mely (vo číslo a půl) a ted je klid, jen kdyz zmácknu, tak bolí.

CIFKA - ty seš teda číslo s tím tvým nahým chlapem, hehe. Ale musím se priznat, že ten mesic co sem do toho vlítla, sem to tak nejak cejtila v sobě, že je „to prostě vono“, kudy chodil, tudy sem loudila a musela se krotit, abych ho neskolila kazdej den (to by nebyly spermie), ale jen 1× za dva dny, pak zadek hore a půl hodiny lezet a zafungovalo to :D

DAJANA - nazdar kočko! Já neska stavala v 5:45 a odvázela psy rodicům, eh, taky furt típám budík a pak hodinu zaspím, tak to resím tak, ze si dám budík dalekoooo od postele a pak musím vstát a tím mi dojde, ze je to vázné a jiz nelehnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
23.8.06 08:40

jinak neska je mi zatím dobře, ale vcera vecer mi bylo pekne soufl, není to na zvracení, jen kdyz se podívám na náký jídlo, tak se mi udelá zle. Ten můj milej zlatej vyrobil vlastní sekanou, jenze to nák prehnal a udelal toho pro celej regiment, takze vsude máme sekanou - zapečený s bedlama, zapečený se sejrem, zapečený s cuketama, zapečený v paprikách, je toho plná lednice, kam se podívám samá sekaná, sama sem si dibla kousek a je mi z toho mdlo. Do lednice chodím se zacpaným nosem a kdyz zapomenu, tak do ni malem nazvracím, vsude na me kouká náká mísa se sekanou, tak nevím co s tím budem delat, ani psi to uz nezrali :D :D :D

Moje včerejší hřešící večeře - gumoví coca-cola medvídci a půl hořké čokolády, ale muzu vás ujistit, ze to byla nejlepsí véča za poslední dva měsíce a nic mi pak nebylo, až na tý Éčka, ale v těch cocacola jich moc není, co sem vystudovala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
23.8.06 08:45

žabžulko no jsem dneska 5+4, tak nevím zda v tomhle týdnu těhu někomu něco je či není…ani unavená nějak extrémně nejsem, prostě normálka.....

jeleno - cocacola medvídci jo? k večeři? :-))) hmm no to sis teda musela pochutnat :-)) já včera večeřela tortelíny s rajčatovou omajdou a taky mňamka :-)) a sekanou bych si dala ;-) ale stačila by jedna šíša :-) a ne celej mražák :D hehe…to už trénuje vaření pro velkou rodinu ne? :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí