Poradna duly
Jana Čurdová
jelen, výborná večeře:)) to já si včera odpoledne dala trochu marinované ryby a pak mi bylo pěkně blbě..
je jasné, že to už nebudu tlačit, fuj.. a večer jsem přišla domů, kručelo mi v břiše, ani jsem neměla hlad, ale bylo to tak nepříjemné, že jsem stlačila dva kousky nějaké buchty, aby to přešlo a šla spát
s tím jídlem je to fakt legrační..
no, sekanou bych asi taky nerozchodila..
DAJANA - ále prt, sme konečně zprovoznili kuchyn (rok nám ji vyrábeli), tak ten můj velkej kuchtík doma furt neco kuchtí… jenze v lednici je jeste jeden flák masa a chce z toho upéct hádej co… sekanou na víkend, to nekecám ![]()
Sice si vsecko pomele sám (má nový robotek), dává do toho samý namky, ale me to vubec nejede (sama umím lepší) a nemuzu mu to rict, tak se vymlouvám ze je mi soufl z mimina ![]()
Takze uz rozdáváme sekanou po rodině - neska ráno sem vezla tátovi celej pekáč sekané s bedlama, von zase vezl mísu sekané s paprikama svýmu tátovi a jooo vcera si vezl pekáč do práce, kde se na to vsici vrhli jak kobylky, tak to aspon ubejvá
)
Doufám, ze z toho fláku doma udělá rízky, at se to dá jest, musím ho premluvit, dyz já maso skoro nemusím, fakt…
No nic, uz o té sekané fakt nechci mluvit, delá se mi i ted blivno
![]()
jen bych jeste ráda dodala, že si ty svoje upečený pekáče asi 10× vyfotil, nekecám.........
![]()
jé, hele, ženský, chcete vsecky vedet co budete mít? Dyz sem jukla do jiné debaty, tak tam zenský mely svůj seznam jak máme my a u některých bylo napsaný HOLKA, nekde KLUK, nekde prekvapení.
jeleno dobře dost už o vaší lednici plné sekanééééééé
![]()
no já furt nevím. vymyslela jsem že bychom si to nechali říct ale nikomu jinýmu to neřekli. stejně pokud to není z tý plodovky tak to není stoprocentní (to je výhoda tý amniocentézy jeleno, víš stopro jaké pohlaví bude miminko mít
)…takže bychom dělali že nevíme a nakupovali věcičky univerzální, kočárek třeba modro-červenej
oblečky mám stejně po ségře, pár nových kousků koupíme to ano ale je to fakt zbytečný, naši maj na půdě asi 5 krabic věciček!!! včetně zimních fusaků a různých zavinovaček
hehe výhoda starších sester s odrostlýma dětma
ale nevím nevím zda to vydržíme to nikomu neříct nebo se neprokecnout…bylo by to těžké.....
no, já mám bráchu a ten má sedm dětí, ale obávám se ze po nich nic nezbylo, nejmladší má už ted 3,5 roku, takze s hadrikama nepocítám. Asi to vidím na nákej sekáč. Jo a svagrová si to holky secko vodrodila pěkně po jednom a jak se pár lidí vtipně ptalo „A to tvůj bratr má 7 dětí s jednou ženou?“, tak to má fakt s jednou a furt tou samou ženskou
![]()
Ahoj holky!
Jeleno - sekaná? - sem s ní, miluju, mňam.
Daji - taky jsm přemýšlela, že si to necháme říct a nikomu to pak neřeknem, ale já jsem hrozně ukecaná, to nevydržím ![]()
Zabzulko - mě prsa bolej akorát když si na ně večer lehnu, pak už v noci ne. Dneska v noci jsem se několikrát vzbudila s blbým pocitem, že je něco špatně a pak nemohla usnout. Ale možná to bylo po těch houbách. Teď je mi docela dobře, nalila jsem do sebe čaj, k jídlu nic, to nezvládám.
Ještě si vám musím postěžovat. Já mám normálně takový spíš světlejší vlasy, kupovala jsem si středně plavou barvu a do toho melír a teď mi kadeřnice řekla, že by se jí na mě líbila čokoládová a taky s melírem. Tak jsem to hodila na hlavu a jsem černá jak bota. Melíry do toho dávat nebudu, to bych vypadala ještě hůř. Nevíte jak to co nejrychleji dostat z hlavy? Mám světlou pleť a takhle jsem jak mimozemšťan ![]()
jeleno asi by to chtělo jí to říct co nejdřív, se s tím plete a pak jí to vrátíš že to nechceš. tak se domluvte..jste ženský ne? tak hold jí to řekni na férovuku že tohle tvoje mimčo nosit nebude ať se nezlobí ale že bys chtěla něco co je příjemnější na tělo…zkus to, buď to zkousne nebo se urazí no…však ono jí to zase přejde ![]()
mišunko no tak to nevím teda…ale divím se že ti ta barva chytla protože ségra když byla těhu tak říkala že jí na tu hlavu absolutně žádná barva nechytá, že to tak v těhotenství je. tak nevím…možná je to tím taky…každopádně jak se toho zbavit nevím
zkus najít něco na netu, nebo zavolat jiný kadeřnici a zeptat se co s tím, oni by to měli vědět asi ze všeho nejlíp…fakt je to tak hrozný??? co na to manža???
Daji - tomu mýmu se to líbí, snad se to rychle vymyje. Mě to asi chytlo nějak moc a to jsem měla jen šampon ![]()
mišunko - tak to neřeš
kdyby se mu to nelíbilo tak to asi řeším radikálně ale takhle to vymeješ ne? ![]()
Ahoj holky, po ránu se bavit o sekané, no fuj
Já jsem včera po dlouhé době nezvracela, tak jsem si myslela, že už se to bude lepšit, ale dnes ráno to zase odnesl keříček u dětskýho hřiště
. Ještěže Zuzka brzy vstává a chodíme na procházku brzo, tak to naštěstí nikdo neviděl.
Mě už pár dní nepobolívá podbřišek, tak jsem z toho nervózní. Aspoň, že mám ty nevolnosti, tak si říkám, že tam snad ještě prcek je.
Ahoj Jani, tebe taky bolí břicho? Teda ty si užiješ s tím zvracením.
Daji - ty předěláváš seznam? Mě to hlásí, že album neexistuje.
MISUNKA - he, si me pobavila s tema vlasama, chudinoooo malá
DAJANA - mé kámošce taky jeji kadernice tvrdila, ze trvalá jí proste nechytne, dyz je těhule, tak ji dala silnější a víte jak to dopadlo? Kámoska vypadala jak pudl těsně před línáním, děs, holička ji rekla jen „ehm, to je zvlástní, ze vám to tolik chytlo, to jste první těhotná“… a půl roku vypadala jak houmlesačka s plstnatejma vlasama
![]()
JANA28 - já teda nebleju vůbec, ale z pachů se mi navaluje furt, mám sílený chutě. Vcera sem mela zupr véču - medvidky a čokinu. Ted sem mela snídani - hranolky a jahodový shake a bylo to božííííííííííííííííí