Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky,
musela jsem na vás ještě mrknout, když jsem tak brzo zmizela (zavřely by mi jesle
).
JELENO - velký UTZ při NT nebyl myšlený třeba půlhodinový, ale rozhodně delší, než 2 minuty (myslím, že dýl ho nikomu z nás asi teď ještě nedělali). Prostě se zkoumají všechny viditelné orgány, šíjové projasnění, a tak, nepamatuju si to podrobně, ale každopádně jdu do toho. U Haničky jsem na tom nebyla, ale když je teď ta možnost, tak proč ne, že?
Líbí se mi tvůj pracovní název Babulka, připomíná mi to oblíbené Hančino slovo „babulika“ - nevím, co to je, ale asi něco roztomilého, protože to říká jako třeba brouček nebo zlatíčko. Jo a jestli bych tátovi ukázala tohle drbací fórum? Ani náhodou. Sice je velmi chápavý, ale myslím, že tyhle diskuze by nechápal ![]()
ZABZO - nechápu, jaký příplatek se platí za tátu u UTZ. To jako má podle velikosti nohy, že mu zašpiní ordinaci nebo proč? Já jsem s ním chodila často a nikdy jsem se nepozastavila nad tím, že by se mnou jít nemohl. Vždyť je to jeho dítě! Nechápu! Kolik za ten mrkaok chce?
RADIKU - teda 3 tisíce za těhotenství, to je teda soda. Uvažovala bych skoro o změně doktora. Jak ti tu sumu vysvětlil? Vždyť si platíš zdravotko a žádný nadstandard po něm nechceš… Máš v ceně aspoň třeba NT?
Přeju všem krásné sny a moc neplkejte, ať to v pondělí zas nečtu půl dne ![]()
Jitka
dobré ránko holky..teda dobré dopoledne:)) tak jsem se vyhrabala z postele, včera jsem do půlnoci vysílala, úplně jsem padala na hubu ![]()
Jiti, já fakt nevím, za co ty prachy chce..když jsem si ještě jednou četla ty „nadstandardní“ služby, tak mi přišly úplně standardní..hlavně s tím otcem mě to taky nakrklo..no nic, ještě uvidím, nikdy jsem mu nic neplatila a taky se ke mě choval moc hezky, jsem s ním spokojená, navíc fakt nikdy u něj nečekám, má moc příjemnou ordinaci a skvělou sestru, se kterou dycky pokecám, takže bych nechtěla jinam..
co dneska plánujete kočky? já fakt nevím, když se podívám ven, tak bych nejraději zase lehla..
tak se mějte hezky:)
Já jsem vstávala před osmou, jsem sama doma, přítel má denní a pak jde ještě na fotbal a Terezka je s babičkou na ranči Šiklův Mlýn, takže jsem si ráno hezky uklidila a teď mám volno ![]()
misu ahooj:))
ježkovy voci, ty jsi mě slyšela
![]()
díky za pochvalu, někdy se musím vysloveně stydět, jaké blbiny tam melu
ale lidem se to líbí a jsou rádi, když jim přečtu vzkaz nebo jim zahraju písničku..tak to je dobře ![]()
já jsem teď byla ve vaně, pořádně se dala dohromady a teď mám taky volno..přítel pracuje, odpoledne přijde, tak ještě musím jít nakoupit, protože mám ledničku prázdnou..jsem ostuda ![]()
víte co? normálně jsem zjistila, že mi šíleně rychle teď rostou vlasy a chloupky..třeba nohy si teď holím furt..
Zabzu - já slyšela asi jednu větu, protože přítel chtěl spát, ale fakt dobrý. Co bříško? Já jsem si včera vyprala svoje volný pláťáky a chtěla jsem se narvat do riflí
, přes zadek ano, přes stehna taky, ale břicho už tam nenarvu. Když mě mamka včera viděla, tak řikala že vypadám jak v pátým měsíci a ať to koukám zastrčit, ale ono to fakt nejde, ale nic jsem nepřibrala.
Zabzu - mě zase strašně padaj vlasy, do vany se chystám odpoledne, zas budu vymývat barvu
a na nákup taky musím.
misu, jéé, díky, to mě moc těší..
jo, vlasy mi taky hodně padají, ale s tím jsem měla problémy ještě před těhu, tak se modlím, abych pak nebyla plešatá
![]()
bříško se mi taky nadouvá, ale jen mírně, pořád pobolívá, už asi tak čtvrtý den, předtím byl klid, teď to mám zase.. ale to se dá vydržet, co jiného že? jsem ráda, představuju si, že se tam to moje koťátko roztahuje ![]()
ale máš pravdu s těma riflema, já už je nerada nosím, vlezu do nich, ale už je špatně zapínám a tlačí mě.. a zrovna dneska jsem si taky natáhla pláťáky:)))
teď to ještě jde, ale nevím, co pak budu nosit, uf..
jak to vypadá s tou tvou barvou? už jsi aspoň trošku blondýnka? ![]()
včera mě břicho nebolelo vůbec, ale jak jsem tady ráno tahala plnej kýbl, tak teď pobolívá. Dneska bych byla na den stejně, jako když jsem krvácela s Teri, tak se bojím, ale včera jsme mrňouska trochu pošťouchli a neřkal nic. ![]()
barva už je lepší, už nejsem černá, už je to fakt čokoládový a docela jsem si zvykla. Já bych si tak zacvičila nebo šla plavat, ale bojím se.
haha, pošťouchli
to my taky..předevčírem
![]()
akorát musím říct, když už o tom mluvíme..že se nedokážu tak uvolnit..mám strach.. už aby bylo po 12. týdnu, to mám takový mezník, po něm bych chtěla začít zase trošku cvičit a tak..
já se taky nemůžu uvolnit, to je pořád pozor, opatrně, no jako když stěhuješ vzácnej kus nábytku ![]()
misu, přesně..
já už si říkám, jak bych šla do fitka, co bych posilovala, abych si neležela na břiše nebo ho nezatěžovala, před těhu jsem tam byla pečená vařená, teď furt sedím na prdeli (pardon) jak se bojím..maximálně chodím, občas popoběhnu
fakt hysterka