Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
311
26.8.06 11:33

Tak to jsme na tom úplně stejně . Taky mám prsa malý, takže musím břicho pořád zastrkávat, aby nebylo větší než prsa :D . Vždycky jsem se těšila, až mi při kojení prsa vyrostou, ale pak jsem si připadala strašně divně. Vždycky když jsem se sprchovala nebo prošla kolem zrcadla, tak jsem si říkala, co to mám na hrudi, to tam přece nepatří. No ale manželovi to nevadilo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
26.8.06 11:34

Já jsem taky při prvním těhu přibrala 15 kilo, ale mám 178 cm a teď 65 kilo. Ale mám fakt kouli u pasu, jinak jsem vyžle. Tak si to dovedeš představit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
26.8.06 11:35

Jani - já když jsem se vzbudila asi třetí den po porodu, tak jsem se musela ošahat, cože mi to vyrostlo :lol:

Nito - kdy ty jdeš na ko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
26.8.06 11:35

Holky někde jsem četla, že je děloha v 7tt již jako pomeranč a u druhého těhu je bříško dříve vidět. Já si taky u Jakuba nepamatuju, že by mě něco tlačil. :roll:
Myslím, že ani víc nejím…tak pořád stejně…chutě žádný. V prvním těhu jsem přibrala 6kg…dofám, že se to bude opakovat :lol: Když jsem šla z porodnice, tak jsem je neměla…prostě supr.....No uvidím teď…nemůžu si dovolit přibrat…už tak mám kil navíc až až… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
26.8.06 11:37

Nito, 6 kilo za celý těhotenství? Gratuluji a závidím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
26.8.06 11:37

Nito - 6 Kg?????????????????? To si děláš srandu, ne? Chci takyyyyyy :! :! Bledá závist…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
26.8.06 11:38

Mišu, máme stejné pocity :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
26.8.06 11:39

Teď jsem si dovolila těch 9 kg. Kamarádka taky u prvního přibrala kolem 15 kg, u druhýho jen těch 9 - 10, nevím přesně, tak třeba se mi to povede. Tenkrát jsem v porodnici nechala 10 kg, takže bych se teď vrátila šlank :lol: No, vymyšlený to mám dobře, ještě jak to udělat, že? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
26.8.06 11:40

misu…jdu až 6.9…no snad už mi to uteče…příští neděli je u nás pouť, tak to budu mít jiné starosti…a pak je to coby dup… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
26.8.06 11:41

Jani - a kdybys viděla mojí ségru, ta má 45 kg i s postelí, za celý těhu měla jen to bříško a z porodnice se vracela s naprosto plochým břichem. Tož kurňa, po kom já to teda jsem? :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311

Přinutily jste se holky u prvních miminek cvičit? Já na to neměla energii, i když to je možná výmluva. Doma se nepřinutím a jít ven na dvě hodiny jsem si netroufla, sice malá papala asi po třech hodinách, ale stejně jsem vždycky měla hrůzu, co když malá bude chtít kojit, když budu pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858

Nito - a kdeže ta pouť vlastně je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
26.8.06 11:42

No fakt 6…ale to jsem proto vůbec nic nedělala…tak nějak to šlo samo. Včera tu byla kámoška a ta dokonec 12 kg. zhubla…jak jí bylo zle chuděře…pak teda něco nabrala ale tak svojí váhu :wink:

No teď se nějak víc bojím…no uvidíme, třeba se to bude opakovat…měla jsem tehdá spíš nechutenství, ale teď mám pocit, že jsem ho překonala a začínám žráááát :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
26.8.06 11:43

Mišu, tentokrát to dokážem a budeme si váhu hlídat :P .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
26.8.06 11:43

Jani - v těhu jsem cvičit nemohla kvůli krvácení a vcestné placentě a pak to po císaři nešlo, já jsem si rok z lehu nesedla, měla jsem hrozný bolesti a dokor jen krčil rameny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí