Poradna duly
Jana Čurdová
Plavání vám závidím, co je Zuzanka na světě jsem se k tomu nedostala. Dřív jsem chodila a byla to paráda. Tak až za pár let s dětma ![]()
já nevím, nějak nefunguje
uvidíme později, jestli se uzdraví ![]()
tak papa
Ahoj jasr - houby rostou, v týdnu jsem taky byli a měli jsem plnej koš a igelitku.
Ahoj holky.
No konečně jsem tu taky někoho načapala…Jak je?
Mě tlačí knoflík u gatí…jsem po večerech pěkně nafouklá. Celej den v práci sedím…chudáci střeva…doma si to pak vynahradí…chudák rodinka ![]()
Mišu- mám těhu kalhoty s elastickým předkem, takže normálně to ani není vidět, že jsou těhotenský. Mám taky klasický lacláče, ale v tom bych si připadala ještě dost blbě
.
Jedny mi ještě půjčila kamoška, takže mám troje. Nemůžeš si taky od kamošek půjčit? Vím, že se člověku moc utrácet za těhu věci nechce, je to na pár měsíců a pak to visí ve skříni.
Jani - já jsem chodila plavat s od čtyř měsíců s malou, já jsem si teda nezaplavala, ale malá z toho byla nadšená.
Čau Nito - já jsem před chvílí psala, jak mě moje vlastní matka vyplísnila, že vypadám jak v pátým měsíci a ať to koukám zastrčit, jenže to jaksi nejde
Do riflí se mi bříško nevejde ![]()
misu: my jme byli minulej týden a našli sme dva koše, doufám, že dnešní úroda bude stejná…
Holky vy už nedopnete kalhoty?Mě spíš připadne, že sem ještě zhubla…
Už aby začalo bříško růst, strašně se těším ![]()
Já mám dvě těhu kámošky, ale jedna má velikost 34 - 36, do toho se moje maličkost nevejde a druhá je mrňavá a bylo by mě to krátký. No uvidíme, co seženu.
Já bych vám sem strčila fotku tý mý cejchy, abyste z toho taky něco měly, ale nemám digi foťák.
Mišu, taky jsem chtěla s malou chodit na plaváčka, ale do šesti měsíců mi řvala u koupání jak tur, takže jsem to vzdala. Pak zase nastal boj s jídlem, byla dlouho závislá na kojení, takže představa skloubit cestování s jídlem a spaním mi nepřipadala moc lákavá.
Jana - to je škoda, u nás teď ten malej bazének zavřeli a do velkýho bych s miminkem nešla, tamto byl teplej bazén, mimi byly bez plínek, mohly čurat do vody, chodilo tam dost maminek.
Mišu, zůstalo ti po Terezce pár kilo navíc? Mě asi pět, takže mám strach, co bude po druhém porodu. Sice jsem vysoká, tak se to ztratí, ale usazuje se mi to všechno na bocích a zadku, takže mám strach, že to pak bude ještě horší.
Jani, tak to si můžem podat ruce, zůstaly mi asi tři kila, pak jsem přibrala, takže teď mám navrch 5 kg a všechno na zadku. Já mám malý prsa, o to je to vidět víc ![]()
Jo a při prvním těhu jsem přibrala hrozivých 15 kg, takže jsem rodila coby 70 kg slon. Teď mám nějakých 61 kg
při výšce 166 cm a ráda bych se zase do tý 70 vešla.