Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, malá spí, ale tady asi nikdo není, škoda. Četla jsem si vaši debatu o sešívání po císaři a já jsem měla normalní stechy, který mi po jednom vytahovali ještě teď si vzpomínám jak to bolelo
a jizva se mi docela rozjela, asi jsem nebyla moc v klidu nebo nevím, no a špek tam samozdřejmě taky zůstal
, asi se ho nikdy nezbavím pneumatiky jedné ![]()
Do kalhot se vlezu ještě mi jedny začali padat, zhubla jsem kilo, asi tím zvracením, ale už je to lepší
Začala jsem trochu popíjet Coca-colu a je mi po ní dobře, akorát není moc zdravá
tak snad to mimi neublíží ![]()
Nechápu jak můžete mít chuť na sex
, můj je chudák nadržený a já se furt vymlouvám, mám o toho drobka strach
a věta pojď se milovat je pro mě černá můra, asi jsem divná
, chudáček manžílek ![]()
holky ahoooj:) jak jste prožily den? v pohodě? já se musím přiznat..dneska jsem zhřešila..dala jsem si malou Plzeň.. a tááák mi chutnala..kurňa, za prvé už jsem z toho nalámaná, už nejsem zvyklá a za druhé mám teď výčitky..holt, to je ta paranoia ![]()
pěkný večer ![]()
taky jsem dočetla, no to jste se rozjeli
a zase beze mě
my byli na houbičkách s mamkou, ale u nich rostou samý babky
takže se dělala smáža (já houby nejím), tak aspoň manža s rodičema si pochutnal. No a oznámení jsme odevzdali
akorát jsem ho zapomněla vyfotit
no ještě mám druhý tak až bude udělaný tak si snad vzpomenu :lo: Mamka byla dojatá a viděla jsem jak měla lesklý očka
a taťka měl děsnou radost a prostě už se těšej že bude další (třetí) vnouče, tentokrát snad konečně ta vysněná holčička
haha tak to uvidíme teda
mamina už by tak ráda prý dělala někomu culíčky a zatím má dva vnuky jako buky
tak to musím zachránit ![]()
jdu žehlit u telky, snad něco dávaj, nebo něco pustíme…takže si tu užijte tu drbárnu a zítra zase juknu
a obnovím tabulku, dnes už se mi nece…
papa pěknou žhavou noc ![]()
kočky ahoooj, dobré ránko:) jak jste se vyspaly? já do růžova, asi tak 12 hodin, s pěti přestávkami na čůrání
a jednou, abych si dala něco k jídlu, naštěstí jsem to ošidila mlíkem, kdybych měla furt jíst, tak budu jak bečka ![]()
máte se?
Dobré ranko…
Já si dala večer sklenku vína a spala jsem jako nemluvně…taky skoro 12 h…teda 11… ![]()
ahojki nito:)
takže vyspinkaná? super:)) normálně, fakt už nejsem zvyklá pít, včera mě to malé pivo totálně skolilo:) ale je na dlouhou dobu zase poslední..
kámoška kdysi v těhotenství si dávala celkem často, strašně jsme jí to s holkama vyčítaly, ať neblbne, ona je celkem lehkomyslná, naštěstí má krásnou zdravou holčičku..:)
Ahoj holky, já jsem taky vyspinkaná do růžova a vařím. Nevolnosti mě úplně přešly, mě není prostě nic, akorát mi pěkně roste břicho
misu, dobré ránko:) gratuluju k devítce na metříku:)
já jsem taky už v pohodě, i když u mě se nedalo o nevolnostech mluvit..:) a furt čučím na pupek, aspoň, kdyby se ten vyvalil, abych byla spokojená:)
zabzu, nono…ono s tím alkoholem není tak hrozný, moje kámoška je Dr. hygieny a všeobecného lékařství …a tak mi říkala, že je to totální kravina…je dokázáno, že deci tvrdého denně neublíží.....
Tak, že sklenka červeného nebo jedno malé pivko…klíďo denně.
Holky nic se nemá přehánět…Hlavně se nesmí pít před porodem, kdby jsi měla trošku hladinu, musí se porod zastavi, protože dokud to filtruješ přes své orgány, tak to mimi neublíží. ![]()
Zabzu díky, teď jsem si taky všimla, že už mám devítku a těším se, až tam bude 10, to už budem mazáci
Dneska jsem ještě nesnídala, já teď skoro nikdy a břicho mám teda pořádný. Včera jsem byla venku s kámoškou, co má už dvě děti a říkala, že podruhý taky tak vypadala, no prostě vytahaná cejcha ![]()
Jo holky potřebuju poradit s metříkem…když tam zadám TP 13.4. Tak mi to ukáže 7+1 , ale já myslela, že jsem 7+2… ![]()
Poslední MS byla 7.7…poradíte jak to teda je?
Nito - já jsem u prvního těhu taky pořád koumala a myslela jsem si ,že mi to doktor píše o jeden den blbě, ale ono ti to napíše jakoby zpětně už ten ukončenej. Nevím jestli jsem to napsala, aby se to dalo pochopit
misun…díky…no zkusím to, přeci ten program není totálně blbej ne? N aco by pak byl ![]()
ty jo, teď koukám do kalendáře a ono to asi fakt má být 7+2, to jsem z toho jelen