Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
936
26.8.06 14:36

Ahoj holky, malá spí, ale tady asi nikdo není, škoda. Četla jsem si vaši debatu o sešívání po císaři a já jsem měla normalní stechy, který mi po jednom vytahovali ještě teď si vzpomínám jak to bolelo 8O a jizva se mi docela rozjela, asi jsem nebyla moc v klidu nebo nevím, no a špek tam samozdřejmě taky zůstal :oops: , asi se ho nikdy nezbavím pneumatiky jedné :lol:

Do kalhot se vlezu ještě mi jedny začali padat, zhubla jsem kilo, asi tím zvracením, ale už je to lepší :D Začala jsem trochu popíjet Coca-colu a je mi po ní dobře, akorát není moc zdravá :oops: tak snad to mimi neublíží :roll:

Nechápu jak můžete mít chuť na sex :D , můj je chudák nadržený a já se furt vymlouvám, mám o toho drobka strach :oops: a věta pojď se milovat je pro mě černá můra, asi jsem divná :D , chudáček manžílek :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
26.8.06 18:33

holky ahoooj:) jak jste prožily den? v pohodě? já se musím přiznat..dneska jsem zhřešila..dala jsem si malou Plzeň.. a tááák mi chutnala..kurňa, za prvé už jsem z toho nalámaná, už nejsem zvyklá a za druhé mám teď výčitky..holt, to je ta paranoia :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
26.8.06 19:58

pěkný večer :-)))

taky jsem dočetla, no to jste se rozjeli ;-) a zase beze mě ;-) my byli na houbičkách s mamkou, ale u nich rostou samý babky :? takže se dělala smáža (já houby nejím), tak aspoň manža s rodičema si pochutnal. No a oznámení jsme odevzdali ;-) akorát jsem ho zapomněla vyfotit ;-) no ještě mám druhý tak až bude udělaný tak si snad vzpomenu :lo: Mamka byla dojatá a viděla jsem jak měla lesklý očka ;-) a taťka měl děsnou radost a prostě už se těšej že bude další (třetí) vnouče, tentokrát snad konečně ta vysněná holčička :lol: haha tak to uvidíme teda :-) mamina už by tak ráda prý dělala někomu culíčky a zatím má dva vnuky jako buky ;-) tak to musím zachránit :lol:

jdu žehlit u telky, snad něco dávaj, nebo něco pustíme…takže si tu užijte tu drbárnu a zítra zase juknu ;-) a obnovím tabulku, dnes už se mi nece…

papa pěknou žhavou noc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
27.8.06 09:45

kočky ahoooj, dobré ránko:) jak jste se vyspaly? já do růžova, asi tak 12 hodin, s pěti přestávkami na čůrání 8) a jednou, abych si dala něco k jídlu, naštěstí jsem to ošidila mlíkem, kdybych měla furt jíst, tak budu jak bečka :lol:
máte se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
27.8.06 09:48

Dobré ranko…

Já si dala večer sklenku vína a spala jsem jako nemluvně…taky skoro 12 h…teda 11… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
27.8.06 09:56

ahojki nito:)
takže vyspinkaná? super:)) normálně, fakt už nejsem zvyklá pít, včera mě to malé pivo totálně skolilo:) ale je na dlouhou dobu zase poslední..
kámoška kdysi v těhotenství si dávala celkem často, strašně jsme jí to s holkama vyčítaly, ať neblbne, ona je celkem lehkomyslná, naštěstí má krásnou zdravou holčičku..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
27.8.06 09:59

Ahoj holky, já jsem taky vyspinkaná do růžova a vařím. Nevolnosti mě úplně přešly, mě není prostě nic, akorát mi pěkně roste břicho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
27.8.06 10:02

misu, dobré ránko:) gratuluju k devítce na metříku:)
já jsem taky už v pohodě, i když u mě se nedalo o nevolnostech mluvit..:) a furt čučím na pupek, aspoň, kdyby se ten vyvalil, abych byla spokojená:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
27.8.06 10:04

zabzu, nono…ono s tím alkoholem není tak hrozný, moje kámoška je Dr. hygieny a všeobecného lékařství …a tak mi říkala, že je to totální kravina…je dokázáno, že deci tvrdého denně neublíží.....
Tak, že sklenka červeného nebo jedno malé pivko…klíďo denně.
Holky nic se nemá přehánět…Hlavně se nesmí pít před porodem, kdby jsi měla trošku hladinu, musí se porod zastavi, protože dokud to filtruješ přes své orgány, tak to mimi neublíží. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
27.8.06 10:05

Zabzu díky, teď jsem si taky všimla, že už mám devítku a těším se, až tam bude 10, to už budem mazáci :lol: Dneska jsem ještě nesnídala, já teď skoro nikdy a břicho mám teda pořádný. Včera jsem byla venku s kámoškou, co má už dvě děti a říkala, že podruhý taky tak vypadala, no prostě vytahaná cejcha :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
27.8.06 10:05

Jo holky potřebuju poradit s metříkem…když tam zadám TP 13.4. Tak mi to ukáže 7+1 , ale já myslela, že jsem 7+2… :roll:
Poslední MS byla 7.7…poradíte jak to teda je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
27.8.06 10:09

Nito - já jsem u prvního těhu taky pořád koumala a myslela jsem si ,že mi to doktor píše o jeden den blbě, ale ono ti to napíše jakoby zpětně už ten ukončenej. Nevím jestli jsem to napsala, aby se to dalo pochopit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
27.8.06 10:11

misun…díky…no zkusím to, přeci ten program není totálně blbej ne? N aco by pak byl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
27.8.06 10:12

ty jo, teď koukám do kalendáře a ono to asi fakt má být 7+2, to jsem z toho jelen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
27.8.06 10:13

jůůů vy se máte…já bych už taky chtěla 9-ku :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie