Poradna duly
Jana Čurdová
Jani - třeba už to máš za sebou a bude dobře. Mě bylo blbě jen asi 7-8tt a konec. Jsem z toho jelen, ale jsem moc ráda.
Neboj, tentokrát ty kila musíme udržet na uzdě. Já mám zatím mínus kilo, to je dobrej začátek. Co Terezka, co by radši, bratříčka nebo sestřičku?
Terezka říká pokaždý něco jinýho, ale měli jsem vybraný jméno na holčičku po mě a to rezolutně odmítla, že prej má mít každý svoje jméno. Teď zrovna za mnou přišla, tak jsem se jí ptala a teď zrovna chce kluka. Co bys chtěla ty? Malá asi ještě nic.
mám 178cm a 65 kilo. To by se zdálo akorát, ale jsem vyžle s pneumatikou kolem boků a zadku. Ale na druhou stranu, kdybych tu pneumatiku neměla, tak na mě není už vůbec nic. My bychom chtěli k Zuzance setřičku, budou časem v jednom pokoji, tak si holky budou víc rozumět. Já mám taky švicu o dva roky starší a moc si rozumíme, tak to stejný bych chtěla pro Zuzku. Ale kluka bychom samozřejmě taky brali.
Jani - to se stydíš já mám 174 a 63 kilo a snad nejsem nějak tlustá, ale už i ne hubená a ty jsi ještě vyšší, taky bych tam asi dala fotku, ale fotit jenom špek se mi ještě nechce ![]()
Jani - tak to jseš pěkně vysoká a podle váhy i štíhlá
Já bych taky asi radši holčičku, taky máme jeden dětský pokoj, ale když bude kluk, tak se tam taky nějak porovnaj, ono jim nic jinýho nezbyde
Já si toho kluka nějak neumím představit, mám taky
sestru o rok a půl starší ![]()
Já se loučím, jdu koukat na telku. Měj se krásně, pozdravuj prcínka v bříšku, pa pa
Já mám Teri ve vaně a přišel přítel z práce a chtěl by na počítač než usne, je úplně hotovej, tak se s váma taky loučím, ale nevylučuju, že sem pak ještě nakouknu, on miláček stejně padne
Pa
Mišu, taky jsem zvyklá na holčičku a najednou přebalovat a utírat kakánky kolem camprdlíka by bylo nezvyklé
. Už fakt jdu, pa pa
Jani - přesně proto se mi nějak nechce mít kluka, jsem na tu malou kačku
zvyklá a kluci to maj strašně složitý
tak tajně doufám v holku, ale nesmím to nikomu říct. Taky jdu koukat na Vinetua tak pa.
Ha ha - kamarádka měla první holku a teď má kluka a říkala, že u holky je to jednodušší, prostě se prdelka utře zepředu dozadu, ale kluk to má všude a než se to poutírá
No tak uvidíme, co schovávaj ty naše malinký štěstíčka
No já mám taky ségru, tak jsem si nedovedla představit, že bych mohla mít kluka.....ale zvládla jsem to. Já myslím, že u té holky je to horší…má to všude kde zalízt…klukovi néé…to je vše povrchové..... ![]()
Holky a když jsem kupovala první slipy tak jsem se málem smíchy počůrala, jak mi připadali prčovní.
No a teď si přeju opět holčičku, napoprvé mé přání nebylo vyslyšeno, tak třeba teď.....Kartářem předpovězená je…taka uvidíme, ale zdravého kluka berem taky ![]()
Jmeno už máme skoro vybraný Julie, ale může se to mockrát změnit…na kluka zatím vůbec netuším