Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
685
28.8.06 10:39

JELENO - tak koukám, že už Ti to holky osvětlily.
Jen si myslím, že si pleteš 2 věci - tripple testy a amnio. Tripple testy jsou standardní testy v 16tt na vývojové vady, dělají je každé. Amnio = amniocentéza = odběr plodové vody - dělá se podle rizikových faktorů a výsledků tripple testů jen u pár procent těhotných. Kdo nemusí, určo na to dobrovolně nejde.
Já jdu 11.9. na NT, jestli mi pak budou dělat i tripple nevím. Chci si na NT připlatit, když to má větší přesnost.

Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
28.8.06 10:40

Jani - bombu mezi oči by ta sestra asi potřebovala, to tam máš jako dolízt po čtyřech, abys byla vyvolená?

Nito - jak jste dopadli S Kubou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
28.8.06 10:41

DAJ - ty a v parlamentu?? Ty bys ty čípky preventivne nacpala aj chlapům, jak tě znám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
28.8.06 10:42

JITI - né, si to nepletu. Už :D
Jen potrebuju podporu vod vás, ze na amnio nemusím :D :D
Ale estli budou vysledky blbý, tak tam pudu, to zase jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
28.8.06 10:43

jelena…no povídal, že se uvidí podle těch krevních testů, ale že by mi to doporučoval, páč bych měla jsitotu, že je to zdravý.

Jinak on tam má totiž přímo tu genetickou poradnu. Je špičkově vybavenej…tak nevím jestlu jen kolegáčkům nedohazuje kšeftíky.
Holky má na to celej novej barák…ultrazvuky, ten stroj na měření kontrakcí, EKG…a nějakej malej sálek…v pátek má jako zákrokovej den :roll:

Proto jsem zase k němu začala chodit, s Jakubem jsem u něj byla spokojená a to od té doby pokročil. U nás jsem chodila Dr. byl fajn, ale aby mě na každej UTZ posílal do nemocnice??? brrr na to teda nemám náladu. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
28.8.06 10:44

misunka…má zánět nosohltanu…tak dostal framikoinové kapky do nosa, musím mu to kapat v leže a by to zateklo až kamsi…no ale on to mívá, tak jsme zvyklý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
28.8.06 10:46

Nito - tak hlavně že to zvládnete bez atb, my jsme taky bohužel zvyklý :cry: Teď zase půjde do školky, tak si ten podzim a zimu hezky promarodíme :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
28.8.06 10:46

NITA - ses vodvázná, ze jdes k chlapovi, me by tam nedostali.

Jooooooo a mám dotaza!!!!!!!! To vysetrení NT ten ultrazvuk tam delaj pres bricho nebo pres pipinu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
28.8.06 10:49

Ahoj holky, promiňte, že vám tady lezu, ale nedá mi nezeptat se :-) Jsem z březňátek 07, ale podle posledního hCG jsme o dva týdny mladší (cca 23 000), takže jsem se chtěla pozeptat, kdy jste poprvé jasně viděli srdeční akci? Příští UZ mám až příští tt, dr. mě první strašil mimoděložním, teď zase zamlklým…jsem na nervy :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
28.8.06 10:54

Ahoj Wonco - držím palečky, já měla srdíčko 6+2. To při takových hodnotách hCG snad nemůže být zamlklý, ne? Nemám s tím bohužel zkušenosti, tak jsem ti asi moc nepomohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
28.8.06 10:57

wončo, čauki..
no, já popravdě neznám své hodnoty HCG, krev mi ještě nebrali..mimisa jsem viděla poprvé v 6+6, teď naposledy UTZ v 9+0..
jak to vypadá s Tebou? neměla jsi později ovu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
28.8.06 10:58

WONCA - čau, já byla na UZ v 6+4, coz bylo minulý ctvrtek. A srdícko bilo!! Sem čučela jak puk 8O
Este bylo hodne malinky, jakýsi cosi jen dve komory to má či co, ale fakt tam srdecni cinnost byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
28.8.06 10:59

jo, tys to psala..tak o dva týdny.. no, já jsem fakt měla nervy, dr. mě taky strašil a pak v 6+6 jsem ho viděla miláčka.. držím ti palce..fakt!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685

WONCO - srdíčko jsem měla 7+0, 5+5 ještě nebylo.
JELENO - vnitřní UTZ se dělá jenom ze začátku těhu (i když mě ho dělali hned přes břicho), protože přes břicho by toho moc vidět nebylo. Takže NT bude určitě přes břicho.

Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011

wonco ahoj. neboj se, uvidíš že to bude dobrý! já se v tomhle taky nevyznám :-((( měřila sis předtím teplotku? ta by se měla držet nahoře a kdyby bylo zamlklé těhu tak by myslím klesla ale nejsem si jistá. to se asi musíš zeptat jinde :-((( bochužel…každopádně držím pěstičky aby byl mimísek zdravej a držel se tě zuby nehty ;-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí