Poradna duly
Jana Čurdová
jeleno…laktačka není žádná sranda…mí moc žen, ale moc se o tom nemluví. Má dvě podoby, buď máš o dítě panickej strach, nebo naopak mu máš tendenci ublížit…zažila jsem ve svém okruhu obě dvě formy…nic moc…musí se to léčit u psychologa a hlavně je důležité si to přiznat a začít s tím něco dělat… ![]()
SAAL - tak to bude přesně můj případ… bud budu mít tu laktozu a nebo vykojenej mozek, v každým případě to bude děs
![]()
Jelena - nesmíš si to připouštět, až uvidíš mimi a uvidíš jak je krásné a bezbranné, budeš ráda že ho máš
Oni ti v porodnici určitě se vším pomůžou ![]()
hmm, a je to tady, sem tomu mýmu napsala, ze mám poporodní depku a ze potrebuju pomuchlat vod nej a ze si to aspon vodbydu ted a von mi na to napsal hádejte co........ žádný ťuťu ňuňu, ale napsal „ježííííšiii“
panejo, a to me ceká druhej beran v dubnu… ![]()
asi pudu na ten vobed, ale nák mi neco behá v brichu, snad jim tam v restauraci nepobleju stul? eh.
Jo, jeden nás zamestnanec, tak jeho zena rodila, je to tak 14dní. A kdyz se ho neska zeptám (su hrozně nenápadně lačná informací z první ruky, že ano) tak skoro nemluví, jen procedil mezi zuby neco vo manzelcine depresi a ze je to des s ní....... víc sem se rači neptala. Ehm.
Tak su zase chytrá jako na začátku.
Jelena…no jo no, je to jenom chlap…co by jsi po ňom chtěla???Ale taky by nemusel bejt takovej hulvát, ne? Chudera ženská… ![]()
Jelen - ono taky hodně záleží na chlapovi, jak je zvyklej doma pomáhat, je to pak o hodně snažší. Vyplač se na ramínko nám ![]()
NITA - já uz si zvykla, je hroznej suchar co se týce citů… já nastesti nejsu náká utlocitná pipina co furt potrebuje hladit a slyšet jak mě miluje apodobný. Ale já ho naučím jeste ![]()
Dyžtak bude tulit na povel, dyz to jinak nepude, se na nej proste vrhnu a hotovo, já to z nej vymlátím. Naše psy by muchlal furt, ale lidi ne
![]()
A du na ty šunkofleky, uz me blivno preslo ![]()
FUrt stte mi jeste nerekly, co jite za vitaminy a dokdy to hodlate jist??
jelena…já nejím nic a jíst ani nebudu, připadá mi to zbytčný a pak se z toho roděj akorát velký děti. Mimi si ze mě samo vezme co potřebuje…Já jím hodně ovoce a zeleninky…
Jeleno - oni ti chlapi jsou skoro všichni takoví, ten můj není o moc lepší. Když jsem si postěžovala, že mi něco je řekl že nic nevydržím, ale zase na druhou stranu když byl se mnou u porodu a viděl jak tam trpím, brečel jak malý kluk a hladil mě a utěšoval, oni jenom machrujou, jsou to přece tvrdí chlapi ![]()
jeleno, já tlačím Calibrum BabyPlan, to jsou vitamíny na dobu před početím a první trimestr..mám to ještě tak na 14 dní a pak bych přešla na Calibrum Mami, který je na 2. a 3. trimestr..
Jeleno - já mám Gravital a k tomu kyselinu listovou. Při Nice jsem taky jedla vitamíny skoro celé těhu a malá se narodila normální 3300g a 51cm ![]()
hmm..ten můj je hrozně fajn, rád se tulí, je dost citlivý, ale jen přede mnou..ostatní to na něm vůbec nepoznají..jen mi nedávno taky říkal, jestli si všechno příliš neberu, že má o mě strach, jak jsem přectilivělá a opatrná na sebe..hmm..něco na tom je, ale nemůžu si pomoct
jůůů holky a ne¨ní vám po těch vitamínech šouflo? Mě teda bylo, myslím, že jsem u Jakuba brala chvilku maternu.....já těm vitamínům moc nedám…
sem na to lajdák a moje babička i mamka nás měli bez vitamínů a to měli mnohem chudší stravu než mi…tak to zas tak moc neprožívám
Zabzulka - jak dlouho jste spolu, můj byl ze začátku taky mazlivej, teď se přijde pomazlit jenom kvůli milování ![]()