Poradna duly
Jana Čurdová
V 8.tt. naznačili,že by tam mohli být dvě a já byla naprosto v klídku,pač v rodině je nemáme ani jeden,tak co že jo, jaké bylo mé překvapení když v 10.tt. mi řekli,že jsou tam fakt dvě ![]()
Jeleno kójo jsem vyřešila tak,že kojíme současně a žádný odpočítávání hodin,prostě když se vzbudí,tak nakojím a je klídek.
Dajano,manža unešenej úplně no a naši taky, jen tchýně je ještě neviděla, nemá vůbec zájem,ale co její blbost
tak to jsou věci, které mě nijak nevzrušujou..ať si kolem mě třeba sednou jak kolem táboráku, mě to nevadí
ale nejsem exhibicionista, prosím ![]()
saal, jasný, já jsem připravena na všechno.. u našich to je ten stejný případ ..příští březen
mají 30 výročí svatby..oba jsou si pro sebe první partneři, moje máma mě měla v 17 letech
a pořád jsou do sebe strašně zamilovaní
kačíku
no a jak se ti „rodilo“ ?
povídej
jaký to bylo? a jaký bylo pak oba píďy držet v náručí?
to musí být nádhera, mít dva překrásný uzlíčky
jéééé já snad chci taky
ale mám tam jednoho Kulihráška
dvojčátka nebyla v plánu ![]()
teda Kačíku - to mě děsí, já jdu až za tři týdny, v 7tt tam bylo jen jedno, ale doktor říkal zatím ![]()
KACIK - hm, máš výbornou tchýni, jen co je pravda
![]()
Hlavně ze más zdravý děti!!!
![]()
Taky mám výbornou tchýni, kdyz sme ji rekli, ze cekáme, tak vod tý doby je kyselá a zapsklá ![]()
Její dceri se furt nedari votehotnet, tak si to holt moc bere no..... misto toho aby mela radost, ze aspon synáček její se rozmnoží, tak je kyslá vokurka.
Nu což, at si prdne
![]()
kaciku ahojki:)
jéé, dvojčátka, to je super!! gratuluji k dvojnásobné radosti:)
popravdě Ti hlavně závidím, že už to máš za sebou:)
kačí tak to je paráda
aspoň nemáš problém že máš jedno prso větší ![]()
co ty fotečky? budou někdy v budoucnu tady někde?
nebo se mám přijet podívat naživo? ![]()
tchýně je čůza můza, vyprdni se na ní
nece nece, až se odcizej tak k ní nebudou děcka chtít a nemusíš to řešit, její blbost, aspoň budeš vědět že je nebude vychovávat studenej čumák ![]()
holky tak mě teď odhalila kámoška
dávala mi odkaz na jeden článeček co na netu psala a pak říkala: hele a nejsi už náhodou těhotná????
tak jsem musela s pravdou ven
ale sedí tu za mnou kolega tak jí písnu maila
hehe sakryš nějak se to utajení přestává dařit ![]()
dajanko, no porod nebyl nepříjemnější,ale to ví snad každá. Slabé bolesti jsem měla od rána, ale ty pravý přišly kolem poledne a půl noci jsem je už prosila at něco udělají a mám normálně okna, něco si vůbec nepamatuju, na sále už to byla brnkačka
. Nejhorší snad bylo to,že mi bylo blbě od žaludku,takže jsem málem poblila i doktora,ale zvládla jsem to
.
No dvě hodky po porodu mně museli uspat a pořádně vevnitř zašít,protože mě dost potrhaly a já moc krvácela
kačíku jo to sem psala buffy.....uf uf drželi jsme ti pěstičky
jsi šikulka žes to tak zvládla ![]()
a třetí asi už nechcete že?
![]()
KACIK - a boli te jeste pipina??? Jak dlouho po porodu to boli??? A kdy se smi zase TO? Ehm. Diky za odpoved.
no to očumování je fakt děsný…si pamatuju jak přišli asi v 5-ti členný družně…sestra v ruce kleště , těma odebrala vložku aby se mohli páni Dr. kouknout ![]()
Já měla po císaři, mě čumákovali na jizvu… ![]()
jeleno, sakra, my snad máme stejnou tchýni
a já si myslela,že takový exemplář se nerodí 2×
. U nás je situace stejná, dcera otěhotnět nemůže a my to odnášíme,dokonce mi řekla,že to stejně nebudou pravý vnoučata, protože pravý jsou jen od dcery
ale at si bodne,já jsem ted takhle spoky
kačíku to je ježibabka teda
však jí ty mimísky nenuť
užívejte si je vy dva s manžou, vyprdněte se na ní a radujte se z toho štěstíčka ![]()
no teda ta pinzeta u pipinky ježiš holky nestrašte mě
![]()
KACIK - a boli te jeste pipina??? Napis, pocebuju to vedet, at se muzu pripravit.
No, to je teda ale des, ze ti rekla, ze pravý vnoučata sou jen vod dcery, to je síla!!!!!!!!!!!!!!
![]()
To mi ríct ta moje, tak uz mi nepáchne pres práh, nekecám ![]()