Poradna duly
Jana Čurdová
DaJana, já jsem to teda nezkoušela a myslím, že v těhotenství se takové věci ani nemají dělat…myslím, že jsem to někde četla… ![]()
jeleno ty seš hustá
hele koukej změnit přístup trochu mamino!
nebo si tě najdu
koukej si hned pohladit bříško a říct mu že ten červíček co ti tam roste je to nejlepší co tě mohlo kdy potkat!
A DOKUD TO NEUDĚLÁŠ TAK TRUCUJU A NEBAVIM SE S TEBOU
a makej jeleno!
šup šup hezky mi tu napiš cos mu řekla.
nito jaak nemá dělat? mluvíme otom samém?
co tím myslíš jako že se nemaj sledovat záblesky??? ![]()
jo Nitko, hele co blázníš? to si jako ani v půl třetí nedáš nějakou lehčí véču?? co blázníš? jéé to já bych večer dostala děsnej hlad a sežrala bych na co bych přišla..to si dám radši rohlík tady a doma pak zeleninku
DaJana…jj dám si třeba plátek sýra nebo rajče.
No mluvila jsem o té auře…
já nevím, jestli blýskám, ale zářím určitě..štěstím
![]()
já už se nemůžu dočkat, až mi dá prcek najevo, že tam je..ale to je ještě hodně daleko:)
žabžo to utče ani nebudeš vědět jak
jojo já už mu chci taky číst pohádky a povídat mu do bříška ![]()
DAJÁNA - ale joooo, sem ho teda pohladila a rekla mu Babulkoo moja, ses to nejlepčí co me potkalooooo ![]()
Doma to jeste reknu mýmu starýmu jak pride z práce a budem ideální rodinka ![]()
DaJana…né nedám…snažím se jíst naposledy v poledne…cítím se tak mnohem lépe, ale občas se mi to nepovede a tak se nabouchám až hrůza.
Jeleno…ty jsi teda péééro se tu chlámu…až učurávám Maggi v kostkách ![]()
jeleno
no proto
jojo ideální rodinka jojo to určo ![]()
holky na chvilku zase mizím, zatím páček
jelena: no proto!!! ![]()
DaJi, doufám, že to uteče, teď se mi zdá, že se to vleče, nic není vidět, jen to břicho furt pobolívá, prsa taky nerostou:)) a jsem strašně nadržená
pardon ![]()
ZABZU - já měla dodneška erotický sny. Po dnesku se mi bude zdát uz jen vo sestře s pinzetou a nebo vo tech vasich porodech....... taky uz mám po ptákách, achjo, zlatý erotický sny, vsecko je pryč, a stačila pinzeta.........
já mám hlad
jo a mám problema, nejak tloustnu
![]()
sice jen kilo vod tý doby co to vím ze su v tom, ale to kilo stačí na to, abych se do niceho nevlezla
Páč uz na jare sem 5-6 pribrala (z jídla, eh, ale to mozná pomohlo mi do toho vlitnout). Ted mám 67 skoro a to sem loni o vánocich mela 55........
se stavím do nákýho sekáče asi uz..... ani nejsou love na nový hadry.