Poradna duly
Jana Čurdová
áchjo, nikdo tu nejni, du si to hodit asi…
tak čau zejtra no…
jo a jeste sem chytla vši nebo co, se furt drbu na hlavě, to je děsný… ![]()
dobré ránko.. holky vy jste toho nakecaly:)
jeleno, ty jsi naše jojo:)) to je žloutkový váček, který prcka vyživuje než se vytvoří placenta..neřeš to ![]()
tak už jsem v práci, předtím jsem ještě psala z domu..takže dobré ránko všem:)
holky, dneska je tak hnusně!!! nemohla jsem se vyhrabat z lůžka, navíc jsem ráno sežrala něco „závadného“
a tak je mi trošku šoufl, chjo.. tím závadným myslím něco sladkého..prostě už jsem vypozorovala, že to musí být nějaké slané jídlo..po sladkým je ouvej..to je kravina co? ![]()
Dobré ránko Žabžulko,
mně naštěstí ráno špatně nebývá spíš odpoledne, když jsem unavená, ale zato nemám vůbec chuť na jídlo a skoro ze všeho mně bolí žaludek (kromě sladkýho) ![]()
ZABZU - ses si tim jistá????????? Já su z toho furt hootová!! SEm nemohla spát vůbec, bud to sou dvojcata (coz by me hráblo) nebo to mimino je vadný. Nikdo nemá takový UZ obrázek hnusný jako já ![]()
jeleno, podívej se na naši fotogalerii na fotku misunky.. misu, ze tam máš žloutkový váček? to je to velké kulaté a samotné mimi je mezi křížkama..kukni se..
žanet ahojki:)) s tím žaludkem je to fakt šílené.. v jednu chvíli sešrotuje všechno, pak stačí málo a zlobí ![]()
teď zlobí ![]()
ZABZU - jestli máš pravdu, budu ti líbat nohy !!
Já se tak bojim, ze sem to nerekla ani tomu mýmu a to von furt na mě co mi je, co koukám do blba, já že nic. Páč von je jeste vetsi straspytel nez já¨.
Jinak se musim pochlubit - vcera na mě byl (on pan BERAN!!) strááásne hodnej a hladil mi i brisko a mluvil na malýho, aniz bych mu to doporucila!!!!! Von!!!!! Beran!! Sem cucela jak puk
![]()
ZABZU - no já nevím, u Misunky je mimi mezi krizkama tak 10× menší nez to kulatý vedle. Já to mám vobráceně, ta koule co vod toho vede je vo polovinu menší nez mimi.
Ses si tim jistá??? ![]()
jeleno, neblázni, jestli dr. nic neříkala, tak je to v pořádku..:) ten žloutkový váček je pak v nepoměru s prckem.. na utz od misu má mimišek 3 mm a ten Tvůj už skoro 1 cm, takže je jasné, že je menší.. neřeš to, klíííd:))
Dobré ráno. To se blbě vstává, když je tak hnusně ![]()
Jelen - moje mimi bylo ale úplně malinký, to tvoje už ten váček přerostlo, fakt, je to úplně v pořádku, neboj.
misu, čauki:) ty se máš, přispala sis? já bych chrápala furt..nemohla jsem vstát:)
jak se cítíš?
ahoj ženský ![]()
jeleno taky se přimlouvám k té teorii že je to žloutkový váček
neboooj, žádnej mimozemšťan to není ![]()
tak jsem včera zjistila že už u mě začínaj citlivět prsa (večer) a taky včera fakt totálně unavená, šla jsem spát v devět a to jsem celou neděli prospala…a teď už tu zase zívám
hehe…snad se k tomu nepřidá to blinkání
příští týden mám meeting, jeden den, tak se modlím abych do té doby byla fit a nezačalo u mě nějak zlobit bříško to by asi všichni poznali ![]()
Ahojky,
vy jste toho zase naplkaly a ty témata - pinzety a tak, FUJ!!!
JELENO - holka, to všechno tak řešíš? Napřed máš mimozemšťana, pak předpředporodní deprese, problémy s holením, já z tebe fakt padnu ![]()
Jak jste tady probíraly jídlo, tak to je u mě kapitola sama pro sebe. V podstatě nic mi nechutná (a jaký jsem dřív měla z jídla požitek), ale jíst musím pravidelně, tak po dvou hodinách, jinak je mi šoufl. A když uvážím, že ještě půl roku po porodu se pořádně nenajím (kvůli kojení a prdíkům jsem nemohla skoro nic - přežívala jsem na bramborách, rajčatech a paprikách a soli), tak se mám na co těšit. Jak já si (až jsem mohla) dala ráda smetanovou omáčku nebo nanuka - to byla paráda!!!
No nic, jdu sežvejkat rohlík…
Jitka