Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
831
28.8.06 13:50

nito, neblázni,dcera co se dozvěděla,že jsme těhu,tak s náma nemluví, to nemá cenu rozebírat.....

dajanko, hele moc si to idealizuješ :D první noc doma jsem myslela,že nepřežiju, jeden usnul,druhý začal řičet jak o závod a ráno kolotoč nanovo. Ale má to i svoje,za těhu jsem přibrala 18 kilo fuuuuj :oops: a ted mi zbývá shodit 4 kila. Dobrý ne?To jsem vážně nečekala. Ale už z porodnice jsem odcházela docela „hubená“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
28.8.06 13:50

misu…no an to je ještě dost malá ne? Nebo snand myslí brášky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
28.8.06 13:51

Nito - mě ji vyholili rovnou jen nahoře na císaře a vypadalo to opravdu strašně. Dole drn a nahoře nic :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
28.8.06 13:51

MISUNKA - mno, myslim, ze má malá pravdu............ holka jedna šikovná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
28.8.06 13:52

Nito - to myslí brášky dvojčátka :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
28.8.06 13:52

kacik…no fůůůůj to máš teda přízeň…chudák manža…ten se za něm ůže akorát tak stydět…a není mu to líto? Vždyť je to hnusný a bezohledný. Co z toho mají??? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
28.8.06 13:53

kačí no zvládla jsi to a to je hlavní :-)))) je děsně fajn jak se vám všem manža věnuje :-) to je správnej klaďas ;-) že pozdravuju :-)

no přežila jsi tu první noc? ;-) přežila ;-) tak už zmákneš všechno :-) to je jasný ;-)))

a kde jsi rodila kačí? ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
28.8.06 13:54

MISU - dole drn, nahoře nic, to muselo vypadat skvěle :lol:
Se tu řehním jak kůn, nemáš fotku? :D :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
28.8.06 13:56

Jelen - foku teda fakt nemám :lol: :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
28.8.06 13:58

nito,to víš že ho to štve,ale co nadělá,už jsme si zvykli. Mě prostě nemají rádi hned od začátku a to víš ted se nám po půl roce snažení povedli dvojčátka a oni pořád nic. Já říkám, možná to ted vyzní blbě,ale takový lidi ani děti mít nemají, protože co z nich můžou vychovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
28.8.06 14:01

kačíku nenech si tím zkazit náladu.....je to jejich problém. až mimísci povyrostou tak babičku a tetu nebudou ani znát a je to asi tak lepší, aspoń jim nebudou tlouct do hlavinek nějaký ptákoviny o pravých vnoučatech…fuj fuj to je oklivý téma teda…nebuď z toho smutná…máš dvě nádherný zdravý miminka a skvělýho manžu tak to zmáknete i s jednou babičkou a dědou ;-)))

já jsem nějaká unavená :D hehe, včera prospím den, dneska únava..tak to vypadá že na mě to těhu už asi jde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
28.8.06 14:02

KACIK - ale jo, máš recht, souhlas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
28.8.06 14:03

KACIK - a víš co bud ráda?? Ze s tchýni a jeji dcerou nemusís bydlet pod jednou střechou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
28.8.06 14:04

DAJ - pošli simte to blejzátko, mě honi mlsná a mám v čarovným šuplíku jen sušenky celozrnný a jen je vidím, se mi navaluje, bysem počeboval to tvoje blízátko, aspon trosicku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
28.8.06 14:07

KACIK - a máš jeste velký brisko?? Moje kámoška rodila v rijnu a bricho jak v devátým mesici mela jeste snad půl roku a to je normálně hubená zenská 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí