Poradna duly
Jana Čurdová
Tak aspoň jeden ubude, ne? ![]()
To bude nakládané maso v něčem pikantním. Naše máti to dělá a je to ňamka.
radi ahoooj:)
u mě furt stejně a doufám, že dobře..ťuk,ťuk, ťukám..
občas bolí pupek, roste a dneska je mi trochu šoufl, tak jsem si koupila Gravimilk, uvidím, jestli to pozřu..:)
radi, ještě řekni, jak Ty? všechno je v pořádku? kdy jdeš na kontrolu?
Jelena …já bych si dala řízek…Chtěla jsem dnes k obídku dělat palačinky, ale nějak na ně nemám chuť.....
Holky u prvního těhu jsem nemusela maso…naopak jsem milovala palačinky a ovocný knedle…a to jsem od jak živa na maso…
A teď zase mám chutě na pikantní kusy masa…není to divné, že mám jiné chutě?
![]()
RADIK - je to strasne jednoduchý, I MĚ to vcera naučili ![]()
Najdi si neco na:
http://www.sirmi.ic.cz/index.html
nebo na:
http://www.gify.nou.cz/
Klikni na vobr. pravým tlačítkem, z Vlastností zkopíruj adresu do bloku.
Pak sem do tohodle vokna klikni nejdriv na IMG, pak vloz tu adresu, pak zase klikni na IMG a je to. Dej si náhled at to vidís.
Copak to Zuzi je ten gravital? Me to břicho boli nekdy silene.....tak tupe…a k tomu se pridavaj zada. Vetsinou po praci......a dnes rano me tam pichalo. Nekdy se fakt bojim co se deje.....
Čau holčiny, tak jsem konečně dočetla, co jste tu všechno probrali od pátku
.
Koukám, že jsme na tom všechny stejně s tím nadýmáním, únavou, ještě jsem sice nepřibrala (174/63 taky není žádná idylka, ale hlavně když mi chutná, že
), ale stejně mi jsou už nějaký věci nějak těsný. V práci mě to taky vůůůbec nebaví, už mám ponorku na jednu kolegyni, která je na jednu stranu fajn, ale všechno ví, všude byla, všechno zná, štve mě čím dál víc
. Ono po 7 letech pořád stejný lidi, asi se není co divit.
O té sodě jsem četla, že se v těhotenství nesmí!
RADIK - v noci me bolívaj šílene záda, hlavne v křízí, děs...... musim si asi zase nejak zestelovat ty latky pod matracou či co......
Jinak, jestli máš křeče v brichu, tak je to jídlem, ale melo by se to srovnat!!
Jinak jsem si dnes volala pro vysledky z onkologickeho centra a byly v pohode. prej me tam chtej videt az po sestinedeli. Tak to ni suprove ![]()
Jinak na kontrolu jdu 6.9 a jsem zvedava zda uz mimiska pradne uvidim. Zatim se mi schovaval ![]()
RADIK - proč z onkologického centra??? To se tam musí taky chodit na vysetrení?
ta tam nemusis Jeleno.....klidek. Tam chodi jen ti co meli problemy vis? ![]()
radik…tak gratuluju…to je fajn…to bude dobrý. Já mám jít taky 6tého, ale nevím jestli se nevnutím na úterý, víc by se mi to hodilo.
radi, gravital je takový sušený mléčný nápoj pro těhule a kojící mámy, normální mlíko mi nedělá dobře, tak jsem si koupila tendle a uvidím..
jeleno, když se tak dívám na Tvoje menu, tak mě nic nezaujalo..tak za dvě hoďky bych si možná početla:)))))
včera jsme byli s přítelem nakupovat..paradoxně ne já, ale přítel si něco vybíral:))) tak jsem si ho dobírala, že si ho vezmu jako doprovod, až budu kupovat ty těhu volovinky:)) no a byli jsme i Ikei a dala jsem si tam lososa!!!mňam:)