Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
807
30.8.06 11:16

Jiti, ty jsi skvělá :lol: šnicl teď patří do zakázaných potravin, i představa mě nebere.. teď se mě přítel ptal, jak mi je, jestli mi nemá něco donést, tak jsem mu řekla, ať se o jídle nebavíme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
30.8.06 11:19

Tak jsem z5…
No doufám, že to není s DaJanou zlý, ale myslím, že se tu objeví, třeba z domu… :wink: …Chtěla si dát voraz do neděle… :wink:

Jinak já mám sedačku s mikroplyše a nedám na to dopustit, mám jí co se Jakub narodil, ale já ho na to s drobuvejma věcma nebo upatlanejma rukama prostě nepouštím…Jíst musí u stolu… a on je už tak zvyklej.
Je malá rohová a rozkládací určená k trvalému smaní…je zní velké pružinové letiště a má pod obouma sedákama úložné prostory…Jsem s ní moc spokojená, aokorát trošku vybledla od slunka…jinak jí nic není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
30.8.06 11:21

Zabzu, to první bříško je asi v sedmém týdnu a pak každý měsíc jedno. Neměla jsem nikdy úplně plochý břicho, moc na cvičení nejsem. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
30.8.06 11:26

Jani…máš pěkné bříško…takové klasicky těhu…Já to svoje sem dát nemůžu… to by se někomu mohlo udělat špatně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
30.8.06 11:31

Nito, my druhorodičky už holt to břicho nikdy nebudeme mít jak za mlada. Taky mám už teď pupík větší než ve stejným období prvního těhu. Ale z toho se nestřílí, hlavně, že prcci rostou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
30.8.06 11:32

Jani…nejsem simprdlich…ale už se těším až bude po porodu a budu s těma kilama moci něco dělat… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
30.8.06 11:33

JANA - to sou tvoje fotky jo??? Ty pupíci v sobě??? Jak si k tomu prisla?? V 7mým týdnu je ta první? A to si byla poprvý těhu?? To je zajímavý, to su já ted, ale mám tam jen špekááá 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
30.8.06 11:34

No jestli nabereš jak u prvního těhu 6 kilo, tak to moc práce mít nebudeš :) .

Holky, loučím se, jdu si na chvíli zdřímnout. Pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
30.8.06 11:36

JANA - a kde chces rodit v brne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311

Jeleno, však já tam taky mám na první fotce špeka, v sedmým týdnu to ještě asi mimi nebylo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706

Jan ..no ale co jsem nabrala potom…hrůza…potřebuju prostě zhubnout… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
30.8.06 11:37

Jelen, rodila jsem v Bohunicích a byla jsem spokojená, tak tam budu rodit znovu.

Jdu do hajan, pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
30.8.06 11:41

Jelena…koukni na vysvědčení pro porodnice a uvidíš co tam kde je za vymoženosti. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
30.8.06 11:42

Jani, ty se mááš:)) já ti tak závidím!!!
holky, teď mě trošku naštval přítel.. přišel za mnou, řekla jsem mu, že je mi blbě a on.. ty to tak špatně snášíš, to je hrůza, neber si to tak.. ty vole (pardon) já myslela, že mu skočím do úsměvu..ještě může být rád, že jsem na tom tak normálně, některé ženské chudáčci neodlezli ještě od mísy, já fakt nevím, co by dělal, kdybych byla ten případ..
on si snad myslí, že si to namlouvám!! kurňa!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
30.8.06 11:43

Holky, Jakub si přivezl od našich , ještě po mně, dětskou tahací harmoniku.......a hraje a hraje…Mě asi hrábne…Nebo na to šlápnu a bude po ní… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí