Poradna duly
Jana Čurdová
Jiti, ty jsi skvělá
šnicl teď patří do zakázaných potravin, i představa mě nebere.. teď se mě přítel ptal, jak mi je, jestli mi nemá něco donést, tak jsem mu řekla, ať se o jídle nebavíme ![]()
Tak jsem z5…
No doufám, že to není s DaJanou zlý, ale myslím, že se tu objeví, třeba z domu…
…Chtěla si dát voraz do neděle… ![]()
Jinak já mám sedačku s mikroplyše a nedám na to dopustit, mám jí co se Jakub narodil, ale já ho na to s drobuvejma věcma nebo upatlanejma rukama prostě nepouštím…Jíst musí u stolu… a on je už tak zvyklej.
Je malá rohová a rozkládací určená k trvalému smaní…je zní velké pružinové letiště a má pod obouma sedákama úložné prostory…Jsem s ní moc spokojená, aokorát trošku vybledla od slunka…jinak jí nic není.
Zabzu, to první bříško je asi v sedmém týdnu a pak každý měsíc jedno. Neměla jsem nikdy úplně plochý břicho, moc na cvičení nejsem. ![]()
Jani…máš pěkné bříško…takové klasicky těhu…Já to svoje sem dát nemůžu… to by se někomu mohlo udělat špatně ![]()
Nito, my druhorodičky už holt to břicho nikdy nebudeme mít jak za mlada. Taky mám už teď pupík větší než ve stejným období prvního těhu. Ale z toho se nestřílí, hlavně, že prcci rostou ![]()
Jani…nejsem simprdlich…ale už se těším až bude po porodu a budu s těma kilama moci něco dělat… ![]()
JANA - to sou tvoje fotky jo??? Ty pupíci v sobě??? Jak si k tomu prisla?? V 7mým týdnu je ta první? A to si byla poprvý těhu?? To je zajímavý, to su já ted, ale mám tam jen špekááá
![]()
No jestli nabereš jak u prvního těhu 6 kilo, tak to moc práce mít nebudeš
.
Holky, loučím se, jdu si na chvíli zdřímnout. Pa pa
Jeleno, však já tam taky mám na první fotce špeka, v sedmým týdnu to ještě asi mimi nebylo ![]()
Jan ..no ale co jsem nabrala potom…hrůza…potřebuju prostě zhubnout… ![]()
Jelen, rodila jsem v Bohunicích a byla jsem spokojená, tak tam budu rodit znovu.
Jdu do hajan, pa pa
Jelena…koukni na vysvědčení pro porodnice a uvidíš co tam kde je za vymoženosti. ![]()
Jani, ty se mááš:)) já ti tak závidím!!!
holky, teď mě trošku naštval přítel.. přišel za mnou, řekla jsem mu, že je mi blbě a on.. ty to tak špatně snášíš, to je hrůza, neber si to tak.. ty vole (pardon) já myslela, že mu skočím do úsměvu..ještě může být rád, že jsem na tom tak normálně, některé ženské chudáčci neodlezli ještě od mísy, já fakt nevím, co by dělal, kdybych byla ten případ..
on si snad myslí, že si to namlouvám!! kurňa!
Holky, Jakub si přivezl od našich , ještě po mně, dětskou tahací harmoniku.......a hraje a hraje…Mě asi hrábne…Nebo na to šlápnu a bude po ní… ![]()