Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1224
30.8.06 14:11

ZABZU - hehe, ty máš teda den!! Se najez ne?? Hned nebudes nervní.
To já měla ráno 4 koblihy s marmeládou a koláč s tvarohem a povidlím. Pred chvilou sem mela na vobědě šnicla s bramborama a dosla sem do práce a dodlabala sem jednu koblihu z rána. A nějak me honí mlsná zase :D

Doma na mě eště čekaj hrozny a nektarinky a krušná běhací noc, ale stojí to za to!! :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
30.8.06 14:16

DAJÁÁÁNO !!!

Tak už sem něco nabuš do tý klávesnice, čekáme na vodpověd!!!! :)

http://www.gify.nou.cz/…bory/177.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
30.8.06 14:26

už buším :D už jsem dočetla ;-) to já aby mi něco neuteklo :-))) takže:

Nita: na tu rýmu si zkus koupit v lékárně takovej sprejík, jmenuje se to STERIMAR a je to přímo na rýmu, nabízela mi tři druhy, já si koupila ten s MĚDÍ, ten je na virovou infekci v nose ;-)) ale ještě nebyl čas ho vyzkoušet, ale prý je výbornej a zabírá a je to jen slaná voda s nějakýma minerálama takže v těhu v pohodě. akorát ta cena :roll: asi 130,– to balení, vydrží podle mě dlouho no ale stejnak no.....tak jestli máš chuť tak to zkus, fakt mi bylo řečeno že to pomáhá a taky to tu na emimču holky chválili

Jelena - hele ty hladovče ;-) co sis nakonec dala? ;-) jo a tu psychopodporu si nabouchej. nejdřív tu přemlouváš mě a teď na Jitku ;-) to už ti nejsem dobrá jo? ;-) no počkej ;-) budeš žehlit ;-) koukej najít nějaký vhodný obrázek s prosíkem, nebo ti neodpustím ;-) :lol:

Jiti, Žabžo - okna fůůj zažila jsem to taky, naštěstí v 1+1 takže se to dalo ale stejnak, ta spoušť :-( a pak zedníci alias Pat a Mat, no fakt něco, křivý parapety, zeď kolem oken popraskala :evil: tak jsme se přestěhovali :D hehe ;-))) tady jsou okna ještě starý a jen tak se měnit nebudou, není na to a aspoň to větrá :lol:

Jitutu: ty chlamídie budou v pořádku uvidíš že doktoři si poraděj a mimísek to nechytne ;-)) neboooooj!! hlavu vzhůru!!!! :-))) aspoň že tě nic nesvědí ani nebolí, to bys asi nadávala jinak.....

Radík: no tak super že to tak dobře dopadlo ;-) a vynadal ti někdo? ;-)))) určitě ne že ne ;-)))) tak vidíš ;-)))))

tabulku doplním za chvilečku ;-))

tak a teď ta moje dnešní kontrola u gyndr ;-)) přišla jsem tam v půl devátý páč žádnej spěch že jo ;-) :lol: no a čumím jak puk, plná čekárna, jedna volná židle!!! 8O :roll: to sem tam ještě nezažila :-( tak jsem si poslušně sedla a čekala hodinu a půl než na mě přišla řada, furt chodili nový a nový ženský, fakt děs…to jsem si myslela že středa je ok :-( ale ono je to asi tím že sestřička má od příštího pondělí dovču na 14 dní tak asi honem honem ženský choděj na prohlídku ;-)

no a když jsem se konečně dočkala, tak mi gyndr udělal ultrazvuk (ten vaginální, má ho v ordinaci i s tím normálním, holky to je sranda :D hehe, pro mě premiéra) no takže si tam nalovil mimíska a usmíval se že je vše jak má být (ale to už víme že jo ;-)) ) no a že podle velíkosti plodu to vypadá na 7+1!!! 8O 8O 8O a že plod už má 11,3 milimetrů!!! páááni já koukala jak puk :-) a taky už viděl mihotající se srdíčko :-) takže si mě pozval na zítra na krev /na lačno v 7:45/ a taky mi sestřička vypíše průkazu :-)))) jupííííííí já mám takovou radost :D ha, tak jsem o 4 dny starší, musím si změnit metříka a termín porodu teda asi taky..ale říkal že to těhu začnem počítat asi až podle uzv ve 12 týdnu, že tam to stáří bude vidět líp…další KO 29.9. a zítra teda průkazka ;-) blbá zpráva je že mám nějakou mykózu :? 8) tak jsem dostala čípky a mastičku a 6 dní mám večer jasno ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
30.8.06 14:41

Daji, gratuluju, hlavně, že je všechno v pořádku :lol: :lol:
http://www.sirmi.ic.cz/kytka/21.gif /> už umím vkládat obrázky, hurá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
30.8.06 14:42

a cos vyfásla za čípky? Kyselinu borovou? Maxmiror? A máš mazat i chlapa? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
30.8.06 14:44

DAJ - já chytla hned mykozu jaxem do toho vlítla, děsný. Ale ta acidum boricum hned zabrala, za 5 dní sem byla vylečená uplne, ani sem to nedobrala. Je tu sef, musim koncit........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
30.8.06 14:45

DaJi, no hurááá, gratuluji!!! :)))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
30.8.06 14:47

děkuju holky :-))

jeleno vyfásla jsem plně hrazený čípky clotrimazol a mastičku taky clotrimazol ;-) žádnou kyselinu si na pipku dávat nebudu :lol: :lol: :lol:

holky mě nejde změnit metřík, nějak mě to nece pustit na změnu data porodu 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
30.8.06 14:57

hmm tak šalvěj asi dávat už nebudu ale ta lékárnice mě pěkně štve teda. dám konkrétní otázku a ona mi doporučí něco co se nesmí :-( grrrr. no jeden hrneček je v pohodě, hold už si nedám ;-)

já mám taky bídnou pracovní morálku holky.....tak co s tím uděláme? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
30.8.06 15:00

Půjdeme domů :D :D :D
aspoň já mizím, tak čau zítra :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
30.8.06 15:05

romčo měj se hezky ;-)) páček :-))

já si jdu dát rajčátka mňáámka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
30.8.06 15:06

DaJana…no mě doporučili tu Vincentku…jo a na chrapot a kašel je taky vincentkovej sirup a moc ho chválej…může se i v těhu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
30.8.06 15:10

HOLKY, SE PODRZTE!!!! VITE CO MI TED REKL SEÉF??????? 8O

Prej at jdu na Vstupní prohlidku do zamestnání! 8O 8O
Ted po 4měsících co su tu, si vzpomněl!! A k ouplne cizí doktorce.
Smárjá, co já jí reknu?????????????????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
30.8.06 15:11

DaJan…jo a gratulkuju k srdíčku…já jdu až příští týden…minule jsem byla v 5+5, ale to ještě nebylo vidět :(
Jinak ¨mykozy jsou v těhotenství běžný…někdo je mívá celou dobu… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
30.8.06 15:11

DaJan…jo a gratulkuju k srdíčku…já jdu až příští týden…minule jsem byla v 5+5, ale to ještě nebylo vidět :(
Jinak ¨mykozy jsou v těhotenství běžný…někdo je mívá celou dobu… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital