Poradna duly
Jana Čurdová
ZABZU - hehe, ty máš teda den!! Se najez ne?? Hned nebudes nervní.
To já měla ráno 4 koblihy s marmeládou a koláč s tvarohem a povidlím. Pred chvilou sem mela na vobědě šnicla s bramborama a dosla sem do práce a dodlabala sem jednu koblihu z rána. A nějak me honí mlsná zase ![]()
Doma na mě eště čekaj hrozny a nektarinky a krušná běhací noc, ale stojí to za to!!
![]()
DAJÁÁÁNO !!!
Tak už sem něco nabuš do tý klávesnice, čekáme na vodpověd!!!! ![]()
už buším
už jsem dočetla
to já aby mi něco neuteklo
takže:
Nita: na tu rýmu si zkus koupit v lékárně takovej sprejík, jmenuje se to STERIMAR a je to přímo na rýmu, nabízela mi tři druhy, já si koupila ten s MĚDÍ, ten je na virovou infekci v nose
ale ještě nebyl čas ho vyzkoušet, ale prý je výbornej a zabírá a je to jen slaná voda s nějakýma minerálama takže v těhu v pohodě. akorát ta cena
asi 130,– to balení, vydrží podle mě dlouho no ale stejnak no.....tak jestli máš chuť tak to zkus, fakt mi bylo řečeno že to pomáhá a taky to tu na emimču holky chválili
Jelena - hele ty hladovče
co sis nakonec dala?
jo a tu psychopodporu si nabouchej. nejdřív tu přemlouváš mě a teď na Jitku
to už ti nejsem dobrá jo?
no počkej
budeš žehlit
koukej najít nějaký vhodný obrázek s prosíkem, nebo ti neodpustím
![]()
Jiti, Žabžo - okna fůůj zažila jsem to taky, naštěstí v 1+1 takže se to dalo ale stejnak, ta spoušť
a pak zedníci alias Pat a Mat, no fakt něco, křivý parapety, zeď kolem oken popraskala
tak jsme se přestěhovali
hehe
tady jsou okna ještě starý a jen tak se měnit nebudou, není na to a aspoň to větrá ![]()
Jitutu: ty chlamídie budou v pořádku uvidíš že doktoři si poraděj a mimísek to nechytne
neboooooj!! hlavu vzhůru!!!!
aspoň že tě nic nesvědí ani nebolí, to bys asi nadávala jinak.....
Radík: no tak super že to tak dobře dopadlo
a vynadal ti někdo?
určitě ne že ne
tak vidíš ![]()
tabulku doplním za chvilečku ![]()
tak a teď ta moje dnešní kontrola u gyndr
přišla jsem tam v půl devátý páč žádnej spěch že jo
no a čumím jak puk, plná čekárna, jedna volná židle!!!
to sem tam ještě nezažila
tak jsem si poslušně sedla a čekala hodinu a půl než na mě přišla řada, furt chodili nový a nový ženský, fakt děs…to jsem si myslela že středa je ok
ale ono je to asi tím že sestřička má od příštího pondělí dovču na 14 dní tak asi honem honem ženský choděj na prohlídku ![]()
no a když jsem se konečně dočkala, tak mi gyndr udělal ultrazvuk (ten vaginální, má ho v ordinaci i s tím normálním, holky to je sranda
hehe, pro mě premiéra) no takže si tam nalovil mimíska a usmíval se že je vše jak má být (ale to už víme že jo
) no a že podle velíkosti plodu to vypadá na 7+1!!!
a že plod už má 11,3 milimetrů!!! páááni já koukala jak puk
a taky už viděl mihotající se srdíčko
takže si mě pozval na zítra na krev /na lačno v 7:45/ a taky mi sestřička vypíše průkazu
jupííííííí já mám takovou radost
ha, tak jsem o 4 dny starší, musím si změnit metříka a termín porodu teda asi taky..ale říkal že to těhu začnem počítat asi až podle uzv ve 12 týdnu, že tam to stáří bude vidět líp…další KO 29.9. a zítra teda průkazka
blbá zpráva je že mám nějakou mykózu
tak jsem dostala čípky a mastičku a 6 dní mám večer jasno ![]()
Daji, gratuluju, hlavně, že je všechno v pořádku
![]()
http://www.sirmi.ic.cz/kytka/21.gif /> už umím vkládat obrázky, hurá ![]()
a cos vyfásla za čípky? Kyselinu borovou? Maxmiror? A máš mazat i chlapa? ![]()
DAJ - já chytla hned mykozu jaxem do toho vlítla, děsný. Ale ta acidum boricum hned zabrala, za 5 dní sem byla vylečená uplne, ani sem to nedobrala. Je tu sef, musim koncit........
děkuju holky ![]()
jeleno vyfásla jsem plně hrazený čípky clotrimazol a mastičku taky clotrimazol
žádnou kyselinu si na pipku dávat nebudu
![]()
holky mě nejde změnit metřík, nějak mě to nece pustit na změnu data porodu ![]()
hmm tak šalvěj asi dávat už nebudu ale ta lékárnice mě pěkně štve teda. dám konkrétní otázku a ona mi doporučí něco co se nesmí
grrrr. no jeden hrneček je v pohodě, hold už si nedám ![]()
já mám taky bídnou pracovní morálku holky.....tak co s tím uděláme? ![]()
DaJana…no mě doporučili tu Vincentku…jo a na chrapot a kašel je taky vincentkovej sirup a moc ho chválej…může se i v těhu…
HOLKY, SE PODRZTE!!!! VITE CO MI TED REKL SEÉF??????? ![]()
Prej at jdu na Vstupní prohlidku do zamestnání!
![]()
Ted po 4měsících co su tu, si vzpomněl!! A k ouplne cizí doktorce.
Smárjá, co já jí reknu?????????????????????
DaJan…jo a gratulkuju k srdíčku…já jdu až příští týden…minule jsem byla v 5+5, ale to ještě nebylo vidět ![]()
Jinak ¨mykozy jsou v těhotenství běžný…někdo je mívá celou dobu… ![]()
DaJan…jo a gratulkuju k srdíčku…já jdu až příští týden…minule jsem byla v 5+5, ale to ještě nebylo vidět ![]()
Jinak ¨mykozy jsou v těhotenství běžný…někdo je mívá celou dobu… ![]()