Poradna duly
Jana Čurdová
Zabzu…co by jsi chtěla??? je to "jenom " chlap. Potřebovali by si to vyzkoušet. Hele a jak to máte? Bude svatba? U nás asi ne…ten můj o tom nemluví a já teda sama nezačnu, ale pokud by jsme kupovali větší byt…tak se to asi bude nějak muset řešit… Já mám svůj a on taky ( 2+ 1 ) …ale chtěli by jsme jeden a obří… ![]()
nito, máš pravdu..kurec, ale štve mě to..připadám si úplně zlatá, i když mě všechno někdy tak štve..on už dvě děti má, tak si představuju, že ta předchozí těhotenství asi prospal nebo co..
se svatbou nepočítáme ani jeden, nejsme ty typy, prostě nám stačí, že jsme spolu, uvidíme, jak to půjde dál..byty máme taky oba dva..já si kupovala před dvěma lety a ten jeho je obrovský, v úplně super čtvrti, takže je to jasné.. ten můj pronajmu..
Zabzulko - ten můj taky protáčí oči, jestli mi prý bude blbě celý těhu,že to nevydrží. Naštěstí mě to přešlo, a ani to nebylo tak strašný. Ty chlapy si to představujou jak Hurvínek válku ![]()
Nito - tyhle hračky mám nejradši. Terezka má zase dětský piano a s mikrofonem k tomu.Kdyby aspoň zpívala nějaký normální písničky, ale ona zpívá nesmysly ![]()
Zbzu…já na té svatbě taky netrvám, ale červík hlodá…a až se to dozví rodičové…no prostě čekám až mu to řekne někdo jinej…mám pocit, že ode mě je to blbý…
misunka…no ona ta garmoška je mimořádně zavchovalá…skoro jako by mi někdo tenkrát zakazoval na ní hrát
![]()
holky, díky za podporu, prostě dneska jsem podrážděná a hned vylítnu a ten můj mi ještě přisolí, chjo..
nito no jo, akustické hračky, pohroma domácnosti:) vždycky, když jsem chtěla být hodně škodolibá ke svým známým, tak jsem jejim dětem kupovala xylofony, zobcové flétny nebo bubínek
teď, jestli s tím někdo přijde ke mě domů, tak ho vykopnu..
JANI - na krev na na NT se určo nemusí na lačno, já jdu v 15:40. Umíš si představit před tím nejíst? Já teda ne ![]()
ZABZO - ty máš teda depkoden. Říkej si, že za 2 týdny jsi za vodou a na chlapa se vykvákni. Ten můj se taky tváří jako že žádné mimi ani nemáme (teda to novější
). Jen nemám nosit těžké věci, ale že by se mnou soucítil, to ani náhodou. Mrzí mě to.
Ty máš nějaká zakázaná jídla? To já na sebe nejsem takový pes. Teď jsem si třeba dala gulášek s cibulí a bramboráčkama. Už to vidím večer. Zase budeme mít oddělené ložnice
. Ještě, že Hanka už spí jinde…
Jiti, no jo, depkoden jak vyšitý..prší tu, je hnusně, ani jsem se pořádně nenajedla, jsem protivná, no hrůza!! sama sobě bych nafackovala ![]()
s těma chlapama je to asi všude stejné, taky nemám tahat věci, jinak to neřeší, ale to je asi normální..pro ně je to brzo, kolikrát si to neuvědomuju já sama a tak oni, když nevidí ten pupek, tak si to těžko představují..
ahoj holky
musím vás dočíst, nemocná nejsem, ono to není tak strašný, teplotu nemám tak si dávám šalvějový čajík s medem a jitrocelový sirupek a snad to přejde brzo
jdu vás dočíst a pak písnu
zatím můžete hádat, byla jsem ráno u gyndr ![]()
Čau Daji, bacha na ten šalvějový čajík, myslím, že se to v těhu nesmí, ale nevím to 100% ![]()
romčo já se na to ptala dneska lékárnice! co se smí na chrapot v těhotenství a ona že jitrocelovej sirup na kašel a třeba šalvějový čajík na ten chrapot, jak čaj tak i kloktadlo! tak nevím, najdu si to na netu. vydržte ještě dočítám
hehe
DAJÁNA - pokud vím tak šalvěj pro tehotný není!!! Nedávno sem to četla v chytré knízce! Tak opatrně..